Vreau sa pun si eu clasamentul, poze , filmulete . (Inca nu le am, dar imi fac loc.

Nu vreau sa se piarda printre cuvinte.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cum arunca Barbu ?...unde avea pozitionat plumbul, in plan orizontal, fata de varful lansetei ?Dan Mitranescu scrie:
Legat de aruncarea de pe pamant, chiar trebuie lamurita problema la nivel de CN. Asa pentru cultura noastra, trebuie stiut.
Precedentul din Franta 2009 a exemplificat regula. Nu au fost numai arbitrii implicati in dezbatere, chiar si managerii tarilor au participat la discutie, plus delegatul CIPS FIPS. Inteleg ca Barbu trebuia sa se ia pe regulament cu toti ?![]()
Poane ne lamureste cineva dintre cei care au mai fost ulterior la CM-uri , cum sta treaba.
Sigur regulamentul din 2009 interzicea doar aruncarile laterale, cum zicea Silviu. Deci aruncarea de pe pamant facuta peste cap, nu era neregulamentara. Nu stiu sa se fi schimbat ceva, nu am gasit ultima varianta a regulamentului CIPS; poate stie cineva un link cu versiunea in vigoare.Dan Mitranescu scrie: Legat de aruncarea de pe pamant, chiar trebuie lamurita problema la nivel de CN. Asa pentru cultura noastra, trebuie stiut.
Precedentul din Franta 2009 a exemplificat regula. Nu au fost numai arbitrii implicati in dezbatere, chiar si managerii tarilor au participat la discutie, plus delegatul CIPS FIPS. Inteleg ca Barbu trebuia sa se ia pe regulament cu toti ?![]()
Poane ne lamureste cineva dintre cei care au mai fost ulterior la CM-uri , cum sta treaba.
Nu a avut voie nici pe farfurie sa puna plumbul si farfuria tinuta in aer.Sionut scrie:Sigur regulamentul din 2009 interzicea doar aruncarile laterale, cum zicea Silviu. Deci aruncarea de pe pamant facuta peste cap, nu era neregulamentara. Nu stiu sa se fi schimbat ceva, nu am gasit ultima varianta a regulamentului CIPS; poate stie cineva un link cu versiunea in vigoare.Dan Mitranescu scrie: Legat de aruncarea de pe pamant, chiar trebuie lamurita problema la nivel de CN. Asa pentru cultura noastra, trebuie stiut.
nu ar fi o mare surpriza ca acei arbitrii sa nu cunoasca regulamentulDan Mitranescu scrie:
Nu a avut voie nici pe farfurie sa puna plumbul si farfuria tinuta in aer.![]()
Trebuie aflat un raspuns oficial de la CIPS.
P.S. nu are nicio legatura cu castingul. Ala insist sa il fac fara aruncare de pe pamant, pentru ca asa ma simt eu mai bazat.
Nu au fost numai arbitrii. Crezi ca se lasa Barbu asa usor ?Sionut scrie:nu ar fi o mare surpriza ca acei arbitrii sa nu cunoasca regulamentulDan Mitranescu scrie:
Nu a avut voie nici pe farfurie sa puna plumbul si farfuria tinuta in aer.![]()
Trebuie aflat un raspuns oficial de la CIPS.
P.S. nu are nicio legatura cu castingul. Ala insist sa il fac fara aruncare de pe pamant, pentru ca asa ma simt eu mai bazat.
Probabil au considerat ca plumbul pleaca in prima faza in spate, urmarind traiectoria varfului lansetei.silviu_florescu scrie:Daca plumbul pleca in lateral, era normal sa fie interzis. Chiar si din farfurie.
Poate intra Marius si ne relateaza. Sau cine a mai fost pe acolo..