Concurs casting Duminica 22.03.2015

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Concurs casting Duminica 22.03.2015

Mesaj de Alexandru Mihai »

nicudinescu scrie:Regulament
Vor fi doua categori :
1.Mtx clas
2.categorie spod
Se vor executa cate 4 aruncari de catre fiecare participant,rezultatul final va fi dat de suma celor mai bune 2 aruncari,pentru fiecare categorie.
Aruncarile se vor face cu Plumbul fix fara a fi in miscare (pendul )
Se considera aruncare ratata si NU SE REPETA orice aruncare in care s-a depasit linia start, s-a alunecat ,s-a rupt inaintasul sau s-a incurcat firul.
Firul va trebui sa il cumparam pentru ca toata lumea sa aiba acelasi fir.
Astept pareri.
De acord!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Petcu 79 scrie:Eu propun sa vb cu Dan Mitranescu ,sa ne dea contra cost fir de 0.25mm pt toata lumea.
20-30 de role . E mai simplu asa!!!!!
Pot sa ajut cu firul asta, la 14 lei rola de 300m.
http://danmitranescu.ro/238-1156/MONOFI ... m-300m.php

sau asta, la 12 lei rola de 300m .
http://danmitranescu.ro/238-1128/MONOFI ... 0-25mm.php

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie: Recomand eu o proba care scoate clar in fata ce este mai bun. GREUTATEA LANSETEI ! Nu ce scrie pe ea ca putere !
Poti sa o cauti cat de lunga, cat de groasa, cat de rigida , dar in greutatea stabilita. :wink:

Proba de pana in 450g am sa fac eu la anul, deoarece aici se incadreaza marea majoritate a lansetelor folosite de pescari. Sa vina fiecare cu ce vrea. :wink: Corect ?
Salutara ideea .
Iti spun sincer ca am vrut sa vin la concursul facut de tine ca sa imi fac o idee de ce pot eu si betele ( Fox Horizon) dar la ce bun daca trebuie sa dau cu alte bete ?
Am mai facut mini concursuri pe balti , intotdeauna cu ale mele am dat cu dusmanie :mrgreen: pe principiul daca se rupe asta e dar de cate ori am dat cu alte bete am dat stresat si mult mai slab.
Nu am nimic cu strategia ta de marketing , e binevenita si e pacat ca nu e sustinuta si de altii dar ar trebui sa le dati si celorlalti posibilitatea sa isi incerce forta si sculele , pe mine unul nu ma ajuta cu nimic daca vin la casting si dau 170 cu Mtx , atata timp cat folosesc altceva

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

Vor fi doua categori :
1.Mtx clas
2.categorie spod
Se vor executa cate 4 aruncari de catre fiecare participant,rezultatul final va fi dat de suma celor mai bune 2 aruncari,pentru fiecare categorie.
Se considera aruncare ratata si NU SE REPETA orice aruncare in care s-a depasit linia start, s-a alunecat ,s-a rupt inaintasul sau s-a incurcat firul.
Astept pareri.
Nicu si mtx class pune dane la dispozitie? sau trebuie sa facem rost de el..
Si categoria spod trebuie Hakuyo sau orce spod?
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Dan Mitranescu
Veteran

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Recomand eu o proba care scoate clar in fata ce este mai bun. GREUTATEA LANSETEI ! Nu ce scrie pe ea ca putere !
Poti sa o cauti cat de lunga, cat de groasa, cat de rigida , dar in greutatea stabilita. :wink:

Proba de pana in 450g am sa fac eu la anul, deoarece aici se incadreaza marea majoritate a lansetelor folosite de pescari. Sa vina fiecare cu ce vrea. :wink: Corect ?
Salutara ideea .
Iti spun sincer ca am vrut sa vin la concursul facut de tine ca sa imi fac o idee de ce pot eu si betele ( Fox Horizon) dar la ce bun daca trebuie sa dau cu alte bete ?
Am mai facut mini concursuri pe balti , intotdeauna cu ale mele am dat cu dusmanie :mrgreen: pe principiul daca se rupe asta e dar de cate ori am dat cu alte bete am dat stresat si mult mai slab.
Nu am nimic cu strategia ta de marketing , e binevenita si e pacat ca nu e sustinuta si de altii dar ar trebui sa le dati si celorlalti posibilitatea sa isi incerce forta si sculele , pe mine unul nu ma ajuta cu nimic daca vin la casting si dau 170 cu Mtx , atata timp cat folosesc altceva
In celelalte trei editii, concurentii au aruncat si cu lanseta proprie. Ma interesau comparatiile reale. Acelasi om , acelasi fir si doua lansete diferite.
In "TOP HAKUYO CASTING" se desluseste destul de clar ce mi-am propus, tinand cont ca majoritatea concurentilor au folosit si alte tipuri de lansete, iar in clasament este data cea mai buna aruncare si lanseta cu care a fost facuta. :wink:
Asa ca nu ma mai interesau comparatiile. Am vrut sa pastrez traditia si sa directionez banii alocati de Hakuyo pentru reclama, direct catre pescari, prin acest concurs.
In acest sens am facut primul regulament, unde lanseta era la alegere. Asa ca intentiile mele astea erau.
Astept cu mare interes un brand de la noi sa mai faca asa ceva, adica sa sponsorizeze un concurs de casting, la care sa apara si Hakuyo cu neamurile. :D
Parca si vad ce se intampla la Tancabesti daca aparea Mitranescu cu un 14 in mana, ca vrea sa arunce si el printre Nash-uri. :D

De ce am revenit asupra regulamentului si am pus numai lansete MTX ? Cauza am spus-o anterior. Nu am mai calculat altceva.
Totusi a fost cea mai mare participare din toate editiile. Poate si taxa mai mica a contat, dar din ce am observat eu, a fost ca unii pescari erau interesati cum arunca o lanseta "laudata" , pe care nu o detin. Ce au acasa stiau, au vrut sa incerce si altceva.
Eu sunt multumit cum a iesit, atat ca informatii concrete, ca tehnica a celor mai buni ,ca premii, ca buna dispozitie, ...

P.S. La anul, greutatea lansetei o sa fie regula "impusa". :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

CristianBadislav scrie:
Vor fi doua categori :
1.Mtx clas
2.categorie spod
Astept pareri.
Nicu si mtx class pune dane la dispozitie? sau trebuie sa facem rost de el..
Si categoria spod trebuie Hakuyo sau orce spod?
Am dat toate lansetele desigilate la concurs. Opt la numar. Altele nu mai pot sa desfac.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

silviu_florescu scrie:4 aruncari la fiecare categorie? Sau 2+2?
Ce inseamna pendul? Ca plumbul sa stea fix, inseamna ca trebuie sa dam numai cu el de pe pamant. Altfel e interpretabil totul.
Fir pot sa aduc eu pentru fiecare gratis. Zilele astea primesc si eu niste mostre pentru comercializare.
Sau poate ii vin lui Iohan alea conice pana atunci. Sa le testam. Sunt curios :)
ajung la sf lunii inceput de aprilie
stefan avram

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

Fiecare va da cu ce lanseta are dar sa fie 3, 5 lbs,iar la spod nu conteaza firm

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

La prima categorie ne avand mtx class ,vom pune limita de plumb 125 maxim,iar la spod 150maxim.
Si atunci fiecare va da cu ce lansteta vrea

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

Silviu, in cazul asta dai cu DD35?
Foarte curios cu ce o sa dea ceilalti la categoria asta, ca nici mtx 14 nu se incadreaza, deci velocity sigur va fi ca are Furnica. Sa postati dupa concurs cu ce echipament s-a dat va rog.
Stas Gutu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”