Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Din cate imi amintesc eu, Sportex lucreza cu blankurile proprii (nemtesti), asa ca garantia de 10 ani nu e "din flori" !viper28 scrie:..... Acei 10 ani garantie nu sunt dati doar de ochii lumii, mai ales in unele tari, in special Germania.
Garantia la toate lansetele ( blank ) poate sa fie data pe 100 de ani.gor965 scrie:Din cate imi amintesc eu, Sportex lucreza cu blankurile proprii (nemtesti), asa ca garantia de 10 ani nu e "din flori" !viper28 scrie:..... Acei 10 ani garantie nu sunt dati doar de ochii lumii, mai ales in unele tari, in special Germania.
Dupa 8 ani de vandut lansete a caror garantie era raspunderea mea directa, am observat ca se poate da garantie transmisibila si generatiilor urmatoare.PallBogdan scrie:Poate gresesc...dar din cate stiu eu, cei de la Greys dau garantie pe viata la blank-uri.
Nu detin lansete Greys si nici nu m-am jucat cu vreuna sa zic ca "da, intradevar au motive sa se bata cu pumnu-n piept ca dau garantie la lansete pe viata!"Dan Mitranescu scrie:Dupa 8 ani de vandut lansete a caror garantie era raspunderea mea directa, am observat ca se poate da garantie transmisibila si generatiilor urmatoare.PallBogdan scrie:Poate gresesc...dar din cate stiu eu, cei de la Greys dau garantie pe viata la blank-uri.![]()
Toti cei care vin in post garantie cu bete rupte , spun cauzele ruperii lansetei, aceste find cu totul altele decat probleme de blank.
P.S. cu cateva varfuri incluse "preventiv" in costul lansetei, se poate da garantie si pe 1000 de ani .De drag si cu toata increderea.
![]()