gabisandu scrie:Razvan iti mai explic odata cu premiile, cu toate ca as fi pus pariu ca intelegi din prima, nu-i problema iti mai zic odata. Am explicat si la premiere de ce nu se stia de la inceput valoarea premiilor, nu stiu cum au facut ceilalti organizatori dar noi am stiut abia cand s-a terminat concursul cati bani au ramas. Deoarece s-au cheltuit pentru organizare si in timpul concursului (apa, bere, benzina generator, etc.). La sfarsit am tras linie, au ramas 4300 ron, am mai pus noi 200 ron si am dat premiile. Banuiesc ca de data asta intelegi.ulvan scrie:Asa e! M-am apucat de misto-uri!
cand m-am apucat sa fac galagie ca nu s-au anuntat premii in bani pentru castigatori la inceputul concursului
Gabi, la inceput ai anuntat ca nu se dau premii deloc. Nicidecum nu ai spus ca se vor da premii, dar in functie de cheltuielile care se vor face in timpul concursului vei vedea ce bani mai raman si aceia vor fi impartiti la locurile 1,2 si 3.Abia dupa ce au facut cocurentii galagie te-ai sucit.