Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
vali dumitru
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de vali dumitru »

gabisandu scrie:
ulvan scrie:Asa e! M-am apucat de misto-uri!
cand m-am apucat sa fac galagie ca nu s-au anuntat premii in bani pentru castigatori la inceputul concursului
Razvan iti mai explic odata cu premiile, cu toate ca as fi pus pariu ca intelegi din prima, nu-i problema iti mai zic odata. Am explicat si la premiere de ce nu se stia de la inceput valoarea premiilor, nu stiu cum au facut ceilalti organizatori dar noi am stiut abia cand s-a terminat concursul cati bani au ramas. Deoarece s-au cheltuit pentru organizare si in timpul concursului (apa, bere, benzina generator, etc.). La sfarsit am tras linie, au ramas 4300 ron, am mai pus noi 200 ron si am dat premiile. Banuiesc ca de data asta intelegi.

Gabi, la inceput ai anuntat ca nu se dau premii deloc. Nicidecum nu ai spus ca se vor da premii, dar in functie de cheltuielile care se vor face in timpul concursului vei vedea ce bani mai raman si aceia vor fi impartiti la locurile 1,2 si 3.Abia dupa ce au facut cocurentii galagie te-ai sucit.
Valentin Dumitru

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Nu m-am sucit. Ai inteles gresit, am spus ca nu avem sponsori decat unul si cam asta este, nu am pomenit de premii pentru ca nu stiam ce ramane. :wink: A ramas am dat, nu ramanea, nu dadeam.

P.S. - Eu nu am auzit discutii legat de premii, eu eram in concurs, nu m-am intalnit cu ceilalti pescari decat la inceput si la sfarsit.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Si ca sa fiu cat mai precis, legat de premii m-am consultat cu 3 persoane, cei pe care i-am consultat nu erau concurenti. Discutiile s-au dus pe marginea tipurilor de cheltuieli acceptate si atat.

P.S. - Nu am auzit inca pe nimeni sa multumeasca pentru apa si berea oferita, pe parcursul concursului. Fiind singura etapa la care s-a oferit gratuit de mancare la sfarsit de concurs.

P.S.2 - La criticat suntem buni, mai invatati si cei cu multumirile. Nu de alta dar vad ca prin Bucuresti lumea a uitat acest aspect si se pare ca aveti nevoie de noi provincia sa va aduca aminte, din cand in cand.

P.S.3 - Multumesc celor care ne-au felicitat pentru organizare atat aici pe forum, la sfarsitul etapei, cat si telefonic.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@gabi sandu

nu te enerva...mansa a iesit foarte bine din punctul majoritatii de vedere...ca standurile sunt prea apropiate sau ca directiile de pescuit au fost citeodata convergente, nu sint lucruri care sa te incrimineze pe tine de ceva. cine a fost in mai la concurs stia la ce sa se astepte. ma rog... despre premii polt sa-ti spun ca si eu i-am spus lui Andrei Vladeanu ca ar fi normal sa se dea premii in bani pentru a se respecta cat de cat obiceiul din mansele anterioare tinand cont ca bani ar fi trebuit sa ramana ceva.
Nu vreau sa intelegi gresit dar sa-ti spun o treaba. Daca ai fi anuntat inainte de inceperea mansei (aici pe crapmania) ca dai apa rece si bere rece ar fi fost altul impactul actiunii. Asa majoritatea ecipelor s-au aprovizionat cu gheata, apa, bere si alte lichide si in felul asta intentia a fost perceputa altfel.
Daca inainte de concurs ai fi spus ca din banii din taxa tu vrei sa iei bere apa si benzina ...sau ce ai mai cheltuit tu te-ar fi luat lumea la maciuca din start. zic eu... :D .

oricum a iesit bine mansa...peste cam putin...iar problemele, chiar daca au existat, au fost prea putin iar unele din ele le-am creeat eu... :D :D :D

Vorba lu' Piersic "Va pup ma ..."
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

valentin dumitru scrie:@claudiu cosma

Pai la Lates ai pescuit singur de la inceput pana la sfarsit si nu ai abandonat si la Tancabesti vi stiind ca nu mai ai nici o sansa sa te califici. Bravo !!!
Vali , gandestete cate pagini s-ar fi scris pe aici daca abandonam la Lates :D , dupa ce am avut zeci de postatari sa pot sa i-mi apar sansa de a intra in finala :wink: si cred ca ai vazut ca am pesciut pana la sfarsit ca sa obtin accesul la Tancabesti . Din principiu eu merg pana la capat , si pana la urma chiar nu am nimic de pierdut , pot eventul doar sa urc in clasament ca de cazut nu mai am unde :D :D asa ca merg pana la capat :wink:
Vin pentru ca nu am avut de la inceput ca obiectiv calificarea in Nationala constient ca echipa din care fac parte nu poate lua fata altor echipe care chiar merita sa fie acolo , si vreau doar o clasare cat mai buna la final si sa pot supune la sfarsit ca am facut si eu antrenament cu Lotul National sa de-a Dumnezeu viitori CAMPIONI MONDIALI .
Cu toate ca au picat multe echipe cu pretentii in eliminatorii , eu cred ca ; cu toate neajunsurile acestui turneu , pana la urma sita a cernut si cei care au avut valoare , constanta si sansa , se vor califica si eu cred ca alaturi de Vali si Gabi
voi ca echipa puteti si meritati sa intrati in lot ( v-am urmarit cu atentie la Lates ) .
Oricum fir intins tuturor la Tancabesti si cei mai buni sa se califice :wink:

ps . Ar fi normal si frumos ca toate echipele participante pana acum , sa vina si la ultima mansa indiferent de sansele ramase , sa ii felicitam pe cei care ne-au invins si de ce nu sa participam la masa festiva data de acestia , ca sa le mearga bine in Franta :D ce drak prea multe orgolii si animozitati ne fac sa nu mai vedem frumusetea acestui sport caruia ii dedicam toti mult timp si bani , ca sa sfarsim in imterminabile certuri pe internet :oops:
pps. Sper ca am dovedit ca vreau doar sa particip , si nu sa fac alte jocuri :wink:
<°))))))><
><((((((°>

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie:De acord cu tine Val. Eu sunt de acord dar stii care a fost motivatia care mi-a fost data pentru impartirea pe sectoare? Nu ca ar avea valori diferite, ca nu au, ci ca sa concureze fiecare cu mai putine echipe. :?
n.b. Nu e opera mea, nu ma (ne)cinsteste pe mine!
Poti spune a cui este opera ?
pentru ca in CTDA doar sa discutat aceasta problema la modul amical si neoficial,eu unul am crezut si cred in continuare ca era mult mai bine fara sectoare ,si ca tragerea la sorti la acest nivel este hotaratoare in a desemna castigatorii [cine prinde cel mai mult ,ala este cel mai bun :!: :idea: ]
Nu sa votat nimic in aceasta privinta [nici nu aveam voie regulamentar]este doar alegerea ta .
Exista cineva care te-a obligat sa iei aceasta hotarare ?in mod sigur nu ,cum nu a putut nimeni sa te oblige sa nu bagi tenul in concurs :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Gabi

Multumesc, ma simt mai bine... :D

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Florentin

Te rog sa anunti modul in care se va ocupa locul ramas liber. In etapa Lates s-au acordat 24 de ore, dupa expirarea termenului de inscriere, pentru ocuparea eventualelor locuri libere ( nu a fost cazul ). Cum se procedeaza la etapa Tancabesti ? Daca se procedeaza ca la etapa precedenta termenul limita de inscriere expira in seara aceasta.

Buhac

Mesaj de Buhac »

FLORENTIN UNDE POT SA ADUC BANI PENTRU GEORGE SI IULIAN?
NU AM STIUT CA NU VOR PARTICIPA.

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

:lol: :lol: :lol: Ce tari sunteti !!! Asta este geniala ! :lol: :lol: :lol: Mai Costica, organizeaza un turneu, campionat sau ce-oi vrea tu numai pentru ei. Sau pentru voi, sau cum vrei tu ... :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”