Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
FCS scrie:Felicitari castigatorilor!
Felicitari Johan pt captura
Felicitari colegilor din Abbara
Felicitari tuturor concurentilor si arbitrilor
Multumim Madalin pt mixul "secret" si nu in ultimul rand lui George Alexandru pt bile!
Bravo Cornele ! Mixul si bilele sunt importante dar sunt degeaba daca nu stii ce sa faci cu ele asa ca meritele sunt in primul rand ale echipei ! Felicitari !FCS scrie:Felicitari castigatorilor!
Felicitari Johan pt captura
Felicitari colegilor din Abbara
Felicitari tuturor concurentilor si arbitrilor
Multumim Madalin pt mixul "secret" si nu in ultimul rand lui George Alexandru pt bile!
O sa incerc sa explic punctual problema grilelor si a sistemului de extragere din urne (care nu are cum sa dureze 10 minute daca trebuie sa combini echipele pe sectoare):morga1 scrie:Felicitari castigatorilor, tuturor participantilor si organizatorilor. Un concurs reusit, in conditii destul de vitrege,trecute cu brio de participanti. O singura mica sugestie daca-mi este permis,in privinta acestui sistem de grile. Am vazut ca si pe balta au iesit destule discutii,cred ca exista o solutie simpla de a elimina aceste suspiciuni si nemultumiri. O echipa trebuie sa participe pe cate un loc bun unul mediu si unul slab. Daca s-ar face si a doua si a treia zi trageri la sorti impreuna cu capitanii de echipe,dureaza doar 10 minute, s-ar elimina suspiciunile si ar fi mai echitabil.Exemplu: In prima zi o echipa trage un loc slab pe sectrorul C. A doua zi ,capitanul echipei trage dintr-un bol cu 2 bile(mediu si bun), apoi dintr-un bol cu toate locurile medii si bune din celelalte doua sectoare. Trage de exemplu un loc mediu din sectorul B. A treia zi el va trage dintr-un bol cu toate locurile bune di A. Destul de simplu. nu?Ar fi si simplu si echitabil si nu ar mai iesi discutii si comentarii ca grilele s-ar putea modifica in timpul concursului si altele asemanatoare,ar fi transparent si toate echipele si-ar juca sansa. Va multumesc