popescu59 scrie:Hai sa va spun discutiile de pe la colturi . Multi pescari din Alexandria se intrebau asa , cum o sa le vina celor din Bucuresti , Craiova , PItesti etc . sa vina sa profite de banii cetatenilor din Alexandria . Cum ar sta ei la masa festiva sa bea si sa manince din banii celor din Alexandria care a r fi vrut sa participe la acest concurs dar nu au apucat de cei din alte localitati.Acest concurs daca nu ati vazut este SPONSORIZAT de Primaria Alexandria . Corect cine ar trebui sa profite de aceasta sponsorizare ? Logic si corect de acesta SPONSORIZARE trebuie sa profite cei care achita taxe si impozite in Alexandria , adica acei cetateni care platesc taxe sa participe la acest concurs sponsorizat din banii lor.
Dv care faceti atita polemica aici de pomana v-ar convenii din banii dv sa bea sa manince niste oameni din alta localitate ? E corect asa ceva ?
Adica din taxele pe care le achitati dumneavoastra sa se distreze unii cetateni din alta localitate ?
Singura greseala nu s-a facut decit din teama organizatorului ca s-a gindit ca s-ar putea sa nu se ocupe cele 20 de locuri cu pescarii din Alexandria . Si de aici a plecat toata polemica.
Luati si ginditi calm si la rece si veti vedea ca e cum spun eu .
Absolut deloc nu ai dreptate.
Ma doare in basca de sponsorizarea primariei.
NU SCRIE NICAIERI CA E CONCURS PENTRU LOCALNICI
M-am inscris ca sa pescuiesc si ca perioada imi permitea deplasarea.
Bai nene, chiar am ajuns sa merg la concursuri pentru mancare?
Nea Popescule, inca o data, ca nu ai citit: noi am platit pentru doua echipe. Ca asa a zis organizatorul ca putem face.
Unde este greseala noastra? E rau ca vrem sa vedem lista?
Chiar ne crezi tampiti?
Dupa atatea saptamani de discutii puteau sa inchida topicul si sa deschida altul pentru cetatenii din Alexandria. Care era supararea?
Dar, au dat liber la inscrieri. Vreau sa ii vad acum acum cum rezolva problema. Ca au bani in trezorerie pentru care nu onoreaza serviciile promise.