Discutii - concurs Alexandria

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
george tomescu

Re: Re:

Mesaj de george tomescu »

mihaih scrie: Harababura este in mintea unora amice.Ce este atit de complicat?
A fost de ajuns sa vada anuntul o persoana si sa aflat imediat. Pescarii sunt prieteni intre ei.
Tine cont ca Alexandria nu este Bucuresti aici in provincie stirile circula f repede. :D
Draga organizatorule, daca nu aparem pe lista, abia astept sa vad in cat timp sunteti in stare sa virati banii inapoi.
:twisted:
CS APS

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de popescu59 »

Circota este la mare pret in tara asta .
Fratilor aveti 4 variante de concurs pe balta Lazar , asta pentru cei care nu au apucat aici sa se inscrie, si pentru cei inscrisi aici e valabil.
Sa fie vorba de ceva care trece prin stomac ?Eu asa cred , s-au inchesuit cumva cu totii la masa festiva promisa de dupa concurs ?
Si findca veni vorba de serviciu , oare cele 65 de echipe inscrise nu au de lucru joia si vinerea ?
Concursul este de joi pina duminica , amintesc asta findca se poate ca unii sa se fi vrut inscrisi numai ca sa faca in ciuda cuiva .Si uite asa circota e din nou la putere.
Deci administratia balti Lazar a propus 4 varianate de concurs pentru a satisface cererea si asteapta pe situ balti Lazar 2015 prounerile dv .
Daca la cele 4 varianate nu se inghesuie lumea ca aici e clar ca nu s-a dorit decit circota la maxim.

dincuradu kk

Mesaj de dincuradu kk »

popescu59 scrie:Circota este la mare pret in tara asta .
Fratilor aveti 4 variante de concurs pe balta Lazar , asta pentru cei care nu au apucat aici sa se inscrie, si pentru cei inscrisi aici e valabil.
Sa fie vorba de ceva care trece prin stomac ?Eu asa cred , s-au inchesuit cumva cu totii la masa festiva promisa de dupa concurs ?
Si findca veni vorba de serviciu , oare cele 65 de echipe inscrise nu au de lucru joia si vinerea ?
Concursul este de joi pina duminica , amintesc asta findca se poate ca unii sa se fi vrut inscrisi numai ca sa faca in ciuda cuiva .Si uite asa circota e din nou la putere.
Deci administratia balti Lazar a propus 4 varianate de concurs pentru a satisface cererea si asteapta pe situ balti Lazar 2015 prounerile dv .
Daca la cele 4 varianate nu se inghesuie lumea ca aici e clar ca nu s-a dorit decit circota la maxim.
cat timp balta asta se asociaza cu oameni de teapa ta va avea numai de pierdut, lumea are repulsie la mitocanie si grobianism !

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

george tomescu scrie: Draga organizatorule, daca nu aparem pe lista, abia astept sa vad in cat timp sunteti in stare sa virati banii inapoi.
:twisted:
imediat desigur :lol: :lol:
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nea Nae, ce nu e clar?? ce carcota? despre ce vorbesti ca nu inteleg??
La ora 10.25 am platit taxa. Este 21.39 si nu stiu daca merg la concurs sau nu... asta in conditiile in care pana in ora 11.00 am aflat ca au achitat deja 23 de echipe.
Critic echilibrat

george tomescu

Nea Popescule,
oare citesti inainte sa scrii?
Care carcota?
E alegerea fiecaruia la ce concurs se inscrie.
Problema e de seriozitatea organizatorului. Dar inteleg ca nu esti printre organizatori.
Ce povesti insiri aici cu joi si duminica?
Ce treaba are administratia baltii?
Foarte bine ca mai sunt si alte concursuri.
Dar chiar ne i-au baietii astia de fraieri?
Am intrebat concret: care sunt echipele inscrise ... citite din chitante.
Daca se doreste un concurs al orasului, foarte bine. Dar de ce draq se posteaza conturi de trezorerie si se da liber la plati?

Repet: noi am platit.
Abia astept sa vad in cat timp sunt trimisi banii inapoi celui care a platit si nu e pe lista.
CS APS

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Hai sa va spun discutiile de pe la colturi . Multi pescari din Alexandria se intrebau asa , cum o sa le vina celor din Bucuresti , Craiova , PItesti etc . sa vina sa profite de banii cetatenilor din Alexandria . Cum ar sta ei la masa festiva sa bea si sa manince din banii celor din Alexandria care a r fi vrut sa participe la acest concurs dar nu au apucat de cei din alte localitati.Acest concurs daca nu ati vazut este SPONSORIZAT de Primaria Alexandria . Corect cine ar trebui sa profite de aceasta sponsorizare ? Logic si corect de acesta SPONSORIZARE trebuie sa profite cei care achita taxe si impozite in Alexandria , adica acei cetateni care platesc taxe sa participe la acest concurs sponsorizat din banii lor.
Dv care faceti atita polemica aici de pomana v-ar convenii din banii dv sa bea sa manince niste oameni din alta localitate ? E corect asa ceva ?
Adica din taxele pe care le achitati dumneavoastra sa se distreze unii cetateni din alta localitate ?
Singura greseala nu s-a facut decit din teama organizatorului ca s-a gindit ca s-ar putea sa nu se ocupe cele 20 de locuri cu pescarii din Alexandria . Si de aici a plecat toata polemica.
Luati si ginditi calm si la rece si veti vedea ca e cum spun eu .

george tomescu

popescu59 scrie:Hai sa va spun discutiile de pe la colturi . Multi pescari din Alexandria se intrebau asa , cum o sa le vina celor din Bucuresti , Craiova , PItesti etc . sa vina sa profite de banii cetatenilor din Alexandria . Cum ar sta ei la masa festiva sa bea si sa manince din banii celor din Alexandria care a r fi vrut sa participe la acest concurs dar nu au apucat de cei din alte localitati.Acest concurs daca nu ati vazut este SPONSORIZAT de Primaria Alexandria . Corect cine ar trebui sa profite de aceasta sponsorizare ? Logic si corect de acesta SPONSORIZARE trebuie sa profite cei care achita taxe si impozite in Alexandria , adica acei cetateni care platesc taxe sa participe la acest concurs sponsorizat din banii lor.
Dv care faceti atita polemica aici de pomana v-ar convenii din banii dv sa bea sa manince niste oameni din alta localitate ? E corect asa ceva ?
Adica din taxele pe care le achitati dumneavoastra sa se distreze unii cetateni din alta localitate ?
Singura greseala nu s-a facut decit din teama organizatorului ca s-a gindit ca s-ar putea sa nu se ocupe cele 20 de locuri cu pescarii din Alexandria . Si de aici a plecat toata polemica.
Luati si ginditi calm si la rece si veti vedea ca e cum spun eu .
Absolut deloc nu ai dreptate.
Ma doare in basca de sponsorizarea primariei.
NU SCRIE NICAIERI CA E CONCURS PENTRU LOCALNICI
M-am inscris ca sa pescuiesc si ca perioada imi permitea deplasarea.
Bai nene, chiar am ajuns sa merg la concursuri pentru mancare?
Nea Popescule, inca o data, ca nu ai citit: noi am platit pentru doua echipe. Ca asa a zis organizatorul ca putem face.
Unde este greseala noastra? E rau ca vrem sa vedem lista?
Chiar ne crezi tampiti?
Dupa atatea saptamani de discutii puteau sa inchida topicul si sa deschida altul pentru cetatenii din Alexandria. Care era supararea?
Dar, au dat liber la inscrieri. Vreau sa ii vad acum acum cum rezolva problema. Ca au bani in trezorerie pentru care nu onoreaza serviciile promise.
CS APS

Razvan Manole23
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Razvan Manole23 »

Ne-ai omorit cu politica asta comunista. Ce noi nu plăteam taxa de participare? Daca vb doar de cei din Alexandria plătitori de taxe locale trebuia organizat cu circuit închis si nu-l m-ai posta aici.Bine ca nu am plătit ca m-ai alergam si după banii mei

florin.irimia84

Mesaj de florin.irimia84 »

Spune mi si mie concret,unde gasesc si eu cele 4 variante spre deosebire de altii eu am pescuit intr un concurs pe balta Lazar si sincer as vrea sa mai pescuit indiferent de taxa!!!
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt PESCARI....!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”