Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sa vezi cat poate conta 75 gramecarbocalm scrie:A inceput sa lucreze mamaliga.
Suna ca si cum te-ai bucura si nu inteleg de ce .stasgutu scrie:oricum premiile nu se cumuleaza, deci Dan M. va opta pt cantitate in detrimentul calitatii, deci tot st.7 ia premiul 1 la calitateasta daca am inteles eu bine regulamentul. si au si captura
stasgutu scrie:oricum premiile nu se cumuleaza, deci Dan M. va opta pt cantitate in detrimentul calitatii, deci tot st.7 ia premiul 1 la calitateasta daca am inteles eu bine regulamentul. si au si captura
la cantitate e clara treaba deja, poate doar sa se schimbe locurile intre ele.Alexandru.Popescu scrie:stasgutu scrie:oricum premiile nu se cumuleaza, deci Dan M. va opta pt cantitate in detrimentul calitatii, deci tot st.7 ia premiul 1 la calitateasta daca am inteles eu bine regulamentul. si au si captura
eu zic ca deja te grabesti, mai este timp de rasturnari de situatie.
Da, de acord un concurs foarte tare,intr-o balta cum este hermes acum si cantitatea si calitatea se vor hotara dupa ultimul cantar.George-Alexandru scrie:Calitatea se joaca pana la final.Multe echipe au schimbat probabil deja strategia si joaca doar la calitate unde se pot intampla multe...la fel si la cantitate,primele echipe se pot sucii intre ele.
Oricum un concurs foarte interesant !!