Discutii - concurs Alexandria

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Discutii - concurs Alexandria

Mesaj de popescu59 »

Dl Levis , am 2 nepoti unul de 6 ani si unul de 8 luni , jurrrrrrrrrrr pe sanatatea nepotilor mei ca nu am calcat pe la primarie de 1 an de zile , deci nu este adevarat ca eu Nae Popescu am achitat pentru cineva vre-o taxa la acest concurs .Nu ma intereseaza in nici un fel acest concurs .
Mai departe astept scuzele dv .

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:DumiD
-Iar faci niste afirmatii nefondate si jignitoare , naie nu este cetatean cu domicilul in Alexandria si din acest motiv nici nu participa la acest concurs , deci cei din alte localitati nu vor bea si minca din banii lui naie care plateste taxe si impozite la Buc . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pai si cu ce te-am jignit, ca esti teleormanean sau ca dai o friptura si un sprit? sa-nteleg ca ambele sunt jigniri pentru tine....

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Mai dl popescu scuze de la mine pt asa ceva nu o sa primesti pt ca eu te-am intrebat doar nu te-am acuzat de ceva. Sa fiu al naibi daca nu am dreptate zau asa.Dumneata ce zici am de ce sa cer scuze??
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Dumneavoastra in ritmul asta cred ca o sa dezvoltati un adevarat complex de om oropsit zau asa!!
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Apropo vedeti ca incep sa ma simt eu jignit de faptul ca i-mi tot stilciti nick name_ul
Odata Lewis de parca as fi frate cu Carl Lewis
Odata Levis de parca as fi marca de blugi
Sa ne intelegem LEVI
Sau poate descifrati numele de la semnatura!!!
CS APS Bucuresti

martianu

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de martianu »

popescu59 scrie:Hai sa va spun discutiile de pe la colturi . Multi pescari din Alexandria se intrebau asa , cum o sa le vina celor din Bucuresti , Craiova , PItesti etc . sa vina sa profite de banii cetatenilor din Alexandria . Cum ar sta ei la masa festiva sa bea si sa manince din banii celor din Alexandria care a r fi vrut sa participe la acest concurs dar nu au apucat de cei din alte localitati.Acest concurs daca nu ati vazut este SPONSORIZAT de Primaria Alexandria . Corect cine ar trebui sa profite de aceasta sponsorizare ? Logic si corect de acesta SPONSORIZARE trebuie sa profite cei care achita taxe si impozite in Alexandria , adica acei cetateni care platesc taxe sa participe la acest concurs sponsorizat din banii lor.
Dv care faceti atita polemica aici de pomana v-ar convenii din banii dv sa bea sa manince niste oameni din alta localitate ? E corect asa ceva ?
Adica din taxele pe care le achitati dumneavoastra sa se distreze unii cetateni din alta localitate ?
Singura greseala nu s-a facut decit din teama organizatorului ca s-a gindit ca s-ar putea sa nu se ocupe cele 20 de locuri cu pescarii din Alexandria . Si de aici a plecat toata polemica.
Luati si ginditi calm si la rece si veti vedea ca e cum spun eu .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Pentru mine acest topic s-a inchis . Nu am fost si nu sunt interesat de acest concurs .Nu am facut altceva decit sa imi dau si eu cu parerea ca orice cetatean intr-o tara libera .
Cu toate ca , cunosc situatia de la A-Z nu am cautat sa bag batul in gard cum au sutinut altii.

TOPIC INCHIS .

martianu

Mesaj de martianu »

martianu scrie:
popescu59 scrie:Hai sa va spun discutiile de pe la colturi . Multi pescari din Alexandria se intrebau asa , cum o sa le vina celor din Bucuresti , Craiova , PItesti etc . sa vina sa profite de banii cetatenilor din Alexandria . Cum ar sta ei la masa festiva sa bea si sa manince din banii celor din Alexandria care a r fi vrut sa participe la acest concurs dar nu au apucat de cei din alte localitati.Acest concurs daca nu ati vazut este SPONSORIZAT de Primaria Alexandria . Corect cine ar trebui sa profite de aceasta sponsorizare ? Logic si corect de acesta SPONSORIZARE trebuie sa profite cei care achita taxe si impozite in Alexandria , adica acei cetateni care platesc taxe sa participe la acest concurs sponsorizat din banii lor.
Dv care faceti atita polemica aici de pomana v-ar convenii din banii dv sa bea sa manince niste oameni din alta localitate ? E corect asa ceva ?
Adica din taxele pe care le achitati dumneavoastra sa se distreze unii cetateni din alta localitate ?
Singura greseala nu s-a facut decit din teama organizatorului ca s-a gindit ca s-ar putea sa nu se ocupe cele 20 de locuri cu pescarii din Alexandria . Si de aici a plecat toata polemica.
Luati si ginditi calm si la rece si veti vedea ca e cum spun eu .

martianu

Mesaj de martianu »

:wink:

MILLY

Mesaj de MILLY »

Un om .... sa te juri pe sanatatea nepotilor :evil: :evil: :evil:
Urat,foarte urat :twisted: :twisted: :twisted:
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION