CN- PREMII SI BUGET

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN- PREMII SI BUGET

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Daca garanteaza Rosioru, stati linistiti :
Mansa 1 -15.000 lei
Mansa 2-15.000 lei
Mansa 3- 15.000 lei
Mansa 4- 12.000 lei
Mansa 5- 12.000 lei
+
AVP
+
F& H

= 69.000 lei +14.000 euro =30.000 euro aceasta este suma de care trebuie sa beneficieze echipa nationala. Altfel, cineva va raspunde in fata pescarilor. In clipa de fata, Rosioru si-a asumat responsabilitatea !Deci, el va inmana 30.000 euro echipei nationale, la festivitatea de premiere care va avea loc dupa mansa 5.......
te pripesti si-n afirmatii si-n socoteli

pina sa raspunda cineva in fata pescarilor, vezi sa nu raspunzi tu in alta parte

incerci sa te razboiesti cu prea multa lume din motive stiute doar de tine...s-ar putea sa te impiedici pina la urma, asa cum te-ai impiedicat si la ultimul concurs pe care l-ai organizat si de unde ti-au iesit bani frumosi...ai platit arbitrii doar pentru cantarit, nicidecum pentru arbitrat in adevaratul sens al cuvantului...concursul a fost arbitrat de organizator !

daca in loc sa traiesti luand bani de la pescari in toate feluriile posibile si profitand la maxim de pe urma hobiului lor, ai fi organizat o etapa de cn nonprofit, acum sigur ai fi tacut malc si nu mai bateai campii 15.000 de lei la hobaia si darvari, unde la propunerea ta proprietarii baltilor au cerut bani pentru a doua mansa...

si ca sa te linistesti, caci vad ca mai ai putin si dai pe afara de tot, cu toate ca senior crap nu mai are nicio echipa in lupta pentru echipa nationala (razvan e inscris sub denumirea de ovidius constanta), afla ca din momemtul asta am sa te ignor in totalitate, fiindca nu accept ca un profitor de pe urma pescarilor sa fie atat de ipocrit si sa ma faca pe mine hot, care am pus si bani din buzunar pentru organizarea etapei hobaia.

daca mai sunt destepti ca matei 71 sau victoras, sau chiar gabi, care continua sa creada ineptiile pe care le debitezi tu doar pentru ca ai ceva cu victor oana si cu marian oprea, nu le spun decat atat, sa fie mai atenti cand fac afirmatii, caci s-ar putea sa se intoarca impotriva lor
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

victorash scrie:
cornel rosioru scrie:
victorash scrie:hai ca esti culmea si tu...cum sa le inmaneze echipei nationale? ca doar nu e SRL echipa asta si da si factura.. :D ..basca te trezesti ca se pilesc baietii de banii aia si nu mai ajunge nimeni in franta :lol:
:D :D :D
Victoras, Vladut mai si glumeste.
El a fost de 5 ori la CM ca pescar.
quote]
stiu...tocmai de aia am facut si eu o gluma..sa mai descretim fruntile..
Victoras, nu e loc de glume.
Se incearca crearea de tensiuni. Pescarii in loc sa se concentreze pe concurs isi fac probleme.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

cornelserbu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Daca garanteaza Rosioru, stati linistiti :
Mansa 1 -15.000 lei
Mansa 2-15.000 lei
Mansa 3- 15.000 lei
Mansa 4- 12.000 lei
Mansa 5- 12.000 lei
+
AVP
+
F& H

= 69.000 lei +14.000 euro =30.000 euro aceasta este suma de care trebuie sa beneficieze echipa nationala. Altfel, cineva va raspunde in fata pescarilor. In clipa de fata, Rosioru si-a asumat responsabilitatea !Deci, el va inmana 30.000 euro echipei nationale, la festivitatea de premiere care va avea loc dupa mansa 5.......
te pripesti si-n afirmatii si-n socoteli

pina sa raspunda cineva in fata pescarilor, vezi sa nu raspunzi tu in alta parte

incerci sa te razboiesti cu prea multa lume din motive stiute doar de tine...s-ar putea sa te impiedici pina la urma, asa cum te-ai impiedicat si la ultimul concurs pe care l-ai organizat si de unde ti-au iesit bani frumosi...ai platit arbitrii doar pentru cantarit, nicidecum pentru arbitrat in adevaratul sens al cuvantului...concursul a fost arbitrat de organizator !

daca in loc sa traiesti luand bani de la pescari in toate feluriile posibile si profitand la maxim de pe urma hobiului lor, ai fi organizat o etapa de cn nonprofit, acum sigur ai fi tacut malc si nu mai bateai campii 15.000 de lei la hobaia si darvari, unde la propunerea ta proprietarii baltilor au cerut bani pentru a doua mansa...

si ca sa te linistesti, caci vad ca mai ai putin si dai pe afara de tot, cu toate ca senior crap nu mai are nicio echipa in lupta pentru echipa nationala (razvan e inscris sub denumirea de ovidius constanta), afla ca din momemtul asta am sa te ignor in totalitate, fiindca nu accept ca un profitor de pe urma pescarilor sa fie atat de ipocrit si sa ma faca pe mine hot, care am pus si bani din buzunar pentru organizarea etapei hobaia.

daca mai sunt destepti ca matei 71 sau victoras, sau chiar gabi, care continua sa creada ineptiile pe care le debitezi tu doar pentru ca ai ceva cu victor oana si cu marian oprea, nu le spun decat atat, sa fie mai atenti cand fac afirmatii, caci s-ar putea sa se intoarca impotriva lor
Cornele, nu ai dreptate. Vladut poate face cite concursuri vrea el si sa cistige oricit. Atita timp cit exista cerere si oferta bravo lui.
Din punctul asta de vedere eu il admir. Altceva ii reprosez si amume nesiguranta care incearca sa o creeze pescarilor.
Il crezi atit de naiv incit nu stie unde si citi bani sunt? Eu nu.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Este treaba ta cum organizez eu un concurs PRIVAT ? Cunosti semnificatia cuvantului "profitor" ? :roll: O sa ti-l explic intre 4 ochi la un profiterol , caci nu-mi place sa profit de starea ta de tensiune ptr a creste traficul..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu

Este treaba ta cum organizez eu un concurs PRIVAT ?
Nu e treaba noastra dar de ce nu poti sa fii transparent?
Atata iau, atata dau, atata bag in buzunar.
Pana la urma iei bani de la persoane fizice care vor sa stie cum sunt cheltuiti banii pe care-i incasezi.
The second best is the first loser!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cand imi va cere asta unul dintre concurenti, o sa-i prezint lista cu mare placere. Oricum, te asigur ca nu o fac gratis, dar castigul este mai mult decat de bun simt......
CS SENZOR

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:Oricum, te asigur ca nu o fac gratis, dar castigul este mai mult decat de bun simt......
Este exact ce astept de la tine. :wink:
O cotatie pentrul bunul simt.:roll:
Ca sa setam un standard incontestabil. :mrgreen:
The second best is the first loser!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Iti multumesc. :wink:
CS SENZOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

daca tu crezi ca eu consum "profiterol", te inseli...baga, nene, o vodca, chiar daca nu incepe cu "profit", tot e mai buna :D

tu ce "profiterol" ai tras in poza aia unde ne arati rosii chery, ca-ti sticlesc ochii mai ceva decat rosiile :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

ce-ai inteles mai nea Victore... pai la bani m-am referit eu?
stai sa-ti explic mai RAR...cand am spus "obligatii" fata de lotul National (componentii acestuia) m-am referit la...deplasarea lotului, cazarea acestuia , eventual un carnat, ceva ,sau o chifla (costa bani si astea), si alte muulte necesitati financiare.sper sa nu o bagati p-aia "mai veniti si voi cu ceva de acasa ...asa in completare"

sa-mi virezi mie banii in cont? chiar vrei?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”