[quote="Vladut Mateianu"]LISTA FINALA :
1 POPA ALEXANDRU
2 ANDREI KUSITCHI-MIHAI PARVULET-PHILIP CLARK-
SECTOR B
3 SAVIN DANIEL-
SECTOR B
4 MIHAI ONULEAC
5 NEACSU DORIN
6 CRISTI RATCU-
SECTOR A
7 STOENESCU ALEXANDRU-ILIE MARIUS-ADI NITOI -
SECTOR B
8 FLORIN ARANGHEL-
SECTOR A
9 FLORIN SLAVE
10 RAZVAN INGEAUA-PETRE BUTU-DORIN DELCA -
SECTOR A
11 STEFANESCU VALI-
SECTOR B
12 FLORIAN CHIRAN-PETRISOR CHIRCAN-GLIGANEANU MIHAI-
SECTOR B
13 CLAUDIU STOICA-GABI PANTELIMONESCU
14 ADRIAN STAVARACHE-CRISTIAN STAVARACHE-IULIU ANGHEL -
SECTOR A
15 POPA ADRIAN-SORIN CALIN-GEORGESCU CALIN-
SECTOR B
16 FOCUS CARP TEAM (CATALIN GHERGHE)-
SECTOR B
17 CLAUMAR -IONUT ANGHEL-CLAUDIU POPA-CRISTI ACIUBOTARITEI-
SECTOR A
18 FOREST
19 DILAN-
SECTOR B
20 ANDREI AMARITEI-ALEX POP-
SECTOR A
21 RAPHAEL POSTU-COSTI TUDOSE-
SECTOR B
22 ARISTITA POSTOLE-GHITA ELENA-VERONICA PAPUC
23 BIBICU-
SECTOR A
24 OTTO-
SECTOR A
25 KOREANU
26 CRISTI SANDU-GEORGE BOZIAN-
SECTOR A
27 HORATIU VERMESANU-ADRIAN AVARVAREI-
SECTOR A
28 LUCICA TEAM-
SECTOR A
29 NICU ALEXANDRU
30 ZETEC TEAM (RAZVAN NICULESCU)-
SECTOR A
31 ION IONUT-ILINESCU ADRIAN-DANA FLORIN-
SECTOR B
32 CARPDISCOUNT (SON-MIKI-TUDOR) -
SECTOR A
Pe durata concursului se vor putea face comenzi de mancare, carbuni, gheata,sucuri, bere, etc cu livrare pe standul de pescuit !
PRETURI MANCARE :
MIC DEJUN – 12 LEI (OMBLETA 3 OUA+BRANZA+ROSIE+CASTRAVETE+PAINE)
MENIU CEAFA PORC – 23 LEI (CEAFA PORC+CARTOFI PRAJITI+MURATURI+PAINE)
MENIU PULPA PUI – 18 LEI (PULPA PUI +CARTOFI PRAJITI+MURATURI+PAINE)
MENIU MICI – 18 LEI ( 5 MICI+MUSTAR+PAINE)
De asemenea, va exista si un meniu pe intreaga durata a concursului, astfel :
Seara 1 mai ( servire 19-21) – meniu ceafa de porc +cartofi prajiti_muraturi+paine
Dimineata 2 mai – ombleta 3 oua+branza+rosii+castravete+paine
Pranz 2 mai – meniu la alegere (pulpa pui, ceafa porc sau mici)
Cina 2 mai - meniu la alegere (pulpa pui, ceafa porc sau mici)
Mic dejun 3 mai - ombleta 3 oua+branza+rosii+castravete+paine
Pret pachet : 75 LEI
La terasa se vor putea servi (cu comanda in prealabil) : hamsii prajite cu mujdei sau lamaie, bors de peste, clatite, etc.
Inainte de concurs se va face o populare suplimentara cu 2.5 tone crap 1-5 kg !
Astept optiunile echipelor care nu si-au manifestat intentia ! Astept si confirmarile de plata integrala pe adresa de mail vladutmateianu@yahoo.com[/quote
Vezi ca am scris ca pe sector A sau nu mai vezi???