Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nu a cerut nimeni poze la tuica, vin sau alte "consumabile"Vladut Mateianu scrie:Buna treaba, totusi v-as sugera ca la rubrica "Bazar diverse" sa fiti mai permisibili....
Acolo vand oamenii, vin , tuica, jocuri tv, parfumuri, etc si nu cred ca , conteaza poza asa de mult... ca sa nu mai zic ca nu toata lumea stie sa faca si sa posteze poze...
Subscriu. Felicitari baieti pentru munca depusa!Zarel scrie:Eu personal, am observat o îmbunătățire in privința modului de prezentare a anunturilor. Mai ales din momentul in care au apărut moderatorii noi.
Felicitari baieti!
Sent from my iPhone using Tapatalk
sportiv7pescuit scrie:Hey ...moderatorule care esti si mi-ai inchis topicul...nu au trecut nici 24 h de cand am postat un anunt si l-ai si inchis ? pfffffffAm zis ca o sa postez pt ca stiu regulile,dar in fine....tu esti jupanu. Ar trebui sa te intreb de alta postare,dar nu vreau sa intru in polemici cu nimeni...totusi fi si tu putin mai indulgent...ma repet,nu au trecut nici 24 h.
Por la boca muere el pezgabi1 scrie:La telefon spune una si in colet gasim alta, la o eventuala reclamatie poate foarte usor sa afirme ca cumparatorul este carcotas intrucat el i-a comunicat ca produsul nu este nou,bla, bla, si uite asa ne invartim in cerc.Pozele reale si descrierea corecta este sfanta, "verba volant"...Vrei sa afli mai multe? Ai numar de telefon, suni si intrebi,negociezi, etc