Cred ca raspunsul este la echipele din lista de intentie , sper ca nu toti si-au manifestat interesul doar ptr a-si vedea numele pe crapmaniaG Team Carp scrie:asteptam o confirmare pt acest concurs? se tine nu se tine 18 echipe nu vad ca sau strans

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cred ca raspunsul este la echipele din lista de intentie , sper ca nu toti si-au manifestat interesul doar ptr a-si vedea numele pe crapmaniaG Team Carp scrie:asteptam o confirmare pt acest concurs? se tine nu se tine 18 echipe nu vad ca sau strans
Foarte bine precizat!!!!! Asa speram si noi!!!Licurici scrie:Cred ca raspunsul este la echipele din lista de intentie , sper ca nu toti si-au manifestat interesul doar ptr a-si vedea numele pe crapmaniaG Team Carp scrie:asteptam o confirmare pt acest concurs? se tine nu se tine 18 echipe nu vad ca sau strans![]()
!!
Gabi am mai amânat putin data limita de achitare a avansului... Eu unul sper sa se țină, acum nu sunt eu vinovat ca nu se înscriu echipele... Eu am aproape totul pregătit si am facut tot ce am putut.... Sper sa ne vedem pe baltaG Team Carp scrie:asteptam o confirmare pt acest concurs? se tine nu se tine 18 echipe nu vad ca sau strans
sunt multe echipe care bogdan le cunoaste sa ia legatura cu ele ....sau mai bn zis cu eiedyytza scrie:Gabi am mai amânat putin data limita de achitare a avansului... Eu unul sper sa se țină, acum nu sunt eu vinovat ca nu se înscriu echipele... Eu am aproape totul pregătit si am facut tot ce am putut.... Sper sa ne vedem pe baltaG Team Carp scrie:asteptam o confirmare pt acest concurs? se tine nu se tine 18 echipe nu vad ca sau strans
Salutam , va rugam sa anuntati daca ati gandit disputarea concursului si cu doar 13 echipe inscrise,cu modificarile de rigoare.(Ex. se plateste balta+arbitraj+cupe , iar restul ramane 1 singur premiu consistent pentru locul1).edyytza scrie:Data limita de achitat avans este 24.04.2015..atunci vom lua decizia finala in legătura cu începerea concursului...
Salutam , va rugam sa anuntati daca ati gandit disputarea concursului si cu doar 13 echipe inscrise,cu modificarile de rigoare.(Ex. se plateste balta+arbitraj+cupe , iar restul ramane 1 singur premiu consistent pentru locul1).Licurici scrie:edyytza scrie:Data limita de achitat avans este 24.04.2015..atunci vom lua decizia finala in legătura cu începerea concursului...