Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
andrei0001 scrie:Problema a fost cam asa...
Carlig mugga nr 6, forfacu intre 11-13 cm, momitor, eventual si o alica la 1 cm de carlig.
Momeala pop-up de 10 sau 2 sau 1 boaba de porumb flotant imbracat in pasta.
Trasaturile erau pe drop, se lasa swingerul jos de tot..mulinam de cateva ori sa intind firul si sa intep dar pauza...
La o trasatura am lasat sa coboare swingerul jos, am asteptat 1 minut sa zic si acolo a intepenit.
florinalin scrie:andrei0001 scrie:Problema a fost cam asa...
Carlig mugga nr 6, forfacu intre 11-13 cm, momitor, eventual si o alica la 1 cm de carlig.
Momeala pop-up de 10 sau 2 sau 1 boaba de porumb flotant imbracat in pasta.
Trasaturile erau pe drop, se lasa swingerul jos de tot..mulinam de cateva ori sa intind firul si sa intep dar pauza...
La o trasatura am lasat sa coboare swingerul jos, am asteptat 1 minut sa zic si acolo a intepenit.
salut
Dupa parerea mea, forfacul cam lung....ar fi trebuit 7-8 cm maxim pentru montura cu momitor. De asemenea conteaza f tare lungimea firului de par, prea lung sau prea scurt. In cazul tau cred ca era prea scurt, carligul inteapa superficial datorita lipsei libertatii de miscare.
Eu de obicei la trasaturile pe drop nu intep de prima oara, mulinez usor pana ridic swingerul in pozitia initiala si astept sa vad cum se continua trasatura.Daca e tot pe drop, atunci intep, dar de cele mai multe ori....trasatura continua pe run.