Recomandare lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ballack132006

Recomandare lanseta

Mesaj de ballack132006 »

Buna ziua.
Revin cu o noua rugaminte la dvs.
Am achizitionat si eu o mulineta Okuma Axeon V2 AXII60 si as vrea o lanseta care m-ar ajuta in lansari cat mai mari. Partea de drill nu ma intereseaza foarte mult.
As merge pe un MTX 8 nou sau un MTX 14 second. Buget ~ 200-250 ron
Ceva pareri?
Multumesc anticipat.

ovideli
Puncte: 0

Re: Recomandare lanseta

Mesaj de ovideli »

ballack132006 scrie:Buna ziua.
Revin cu o noua rugaminte la dvs.
Am achizitionat si eu o mulineta Okuma Axeon V2 AXII60 si as vrea o lanseta care m-ar ajuta in lansari cat mai mari. Partea de drill nu ma intereseaza foarte mult.
As merge pe un MTX 8 nou sau un MTX 14 second. Buget ~ 200-250 ron
Ceva pareri?
Multumesc anticipat.
eu as merge pe MTX 14 nou nu SH si inel de plecare de 50, pt ca tot vrei "lansari mai mari", pt un 50 lei? ai si garantie (nu ca ar fi vreo problema cu ele). nu am lansetele respective, dar si eu vreau sa le schimb pe cele vechi si tot pe astea am pus ochii. Ca mulineta pot sa-ti spun ca nu e rau ce ai luat, eu am AXII80 de patru sezoane si nu pot sa ma pling de ele (e adevarat ca nu sunt folosite in regim de concurs).
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

ovideli

Mesaj de ovideli »

sau in afara de MTX poate te mai intereseaza si astea http://www.crapmania.ro/articole/recoma ... crap-34631
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

ballack132006

Mesaj de ballack132006 »

ovideli scrie:
eu as merge pe MTX 14 nou nu SH si inel de plecare de 50, pt ca tot vrei "lansari mai mari", pt un 50 lei? .
Scuzati-ma dar MTX 14 cu inel de 50 costa 450 de lei noua. Daca as fi dispus de aceasta suma nici nu mai deschideam acest topic.
De Fl strategist am citit ca modelul vechi nu prea este recomandat. Nu stiu cum e cu modelul nou.
Iar despre Shimano Alivio (nici macar despre ce model este vorba) chiar nu am citit nicio parere.
Multumesc

delcea_sergiu

Mesaj de delcea_sergiu »

O idee interesanta la 250 ron am vazut ca sunt niste Senzor Magic (generatia fara probleme la mandrina) pe forum de vanzare. Cu Mtx se pot atinge distange extreme, dar depinde si cum te impaci cu blankurile, Magicurile sunt mai permisive.

cosmin81ro

Mesaj de cosmin81ro »

Shimano Alivio e cea mai proasta gama a lui shimano...decat sa dai bani pe alivio mai bine iei ceva de la dragonu rosu...gen diamant alb :)))

cosmin81ro

Mesaj de cosmin81ro »

I-ati MTX8 modelul nou de 4lbs...e la fel de performanta ca si MTX14...diferenta intre ele este de inele...in rest au acelasi blank si mandrina

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

cosmin81ro, tu ai vazut vreodata, in afara de poze, vreuna din aceste lansete ?

ballack132006

Mesaj de ballack132006 »

Si totusi, revenind la subiect :mrgreen:
Alte recomandari?
Multumesc!

Chryys

Mesaj de Chryys »

Nu e diferenta asa de mare in aruncare intre modele, conteaza mai mult omul si tehnica lui. Daca dai cu mtx8 130 de metri nu ai sa dai 170 cu mtx 14. Un plus totusi spre mtx14.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”