Intentionez sa imi achizitionez un cort de 2 persoane si inca nu sunt sigur buget intre 15-20 mil...modele ar fi urmatoarele...1 Nash DT Mk3 2 man imi place ff mult dar cica ii foarte mare la transport plus ground sheetul care este cusut...2. fox retreat Xl Bivvy mi se pare un super cort ,material ven-tec singurul minus ar fi pretul putin cam mare, iar al 3. fox royale XXL, imi place la el inaltimea de 1.83, foarte incapator ,minus ar avea calitatea materialului folosit, neaparat un overwrap...Astept niste pareri de la cei care detin.Multumesc
Royale xxl detin si sunt foarte multumit! Se intinde foarte usor(10 min singur+7-8 min winterskinul) Cortul a trecuit furtuni si vanturi mari fara probleme, rezista la cantitati foarte mari de ploaie si fara winterskin cu conditia sa nu pui mana pe el pe interior, dar si asa se infiltreaza o cantitate f mica de apa (ca si cum ar face condens). In rest numai cuvinte de lauda, suprafata mare, inaltime, stabilitate, fermoare mari.
Senzor Comandor (nu gasesti nou, dar gasesti la bazar sh) este imens(3 paturi) si ventilat cel mai bine ca are multa plasa de tantari. Am de 3 sezoane si nu am ce sa-i reprosez, este ideal pentru delta si iesiri lungi.