Desfasurare "Cupa Alexandriei 2015"

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
Exo_luci
Puncte: 0

Re: Desfasurare "Cupa Alexandriei 2015"

Mesaj de Exo_luci »

Asta cu nada e cam gresit...am fost eu cu porumb puturos a la Nae si barcuta anu trecut si nu m-am dat pe spate cu capturile...in schimb anul asta am mers cu nada proprie si porumb pregatit de noi pe aroma de ananas si pescuit lansat nadit cu prastia...ce e drept am avut malu opus 90-120 m dar am prins foarte bine si mult mai bine decat vecini care au dat cu porumb puturos...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

DumiD scrie: Sa nu tragem concluzii gresite despre cantitatea de peste totusi, din cate am vazut din prezentarile lui Naie malul opus e undeva la 150-170 de metri in medie si la cum arata balta cam p-acolo ar sta mustaciosii.
Pâna la un punct observatia este corecta.Mustaciosii sunt împiedicati precum caii la picioarele din fata și se învârt într-un cerc cu diametrul de câtiva metrii!. Trecând peste acest amanunt rămâne intrebarea:unde sunt ciortanii, ca nici aia nu prea s-au vazut la multe echipe??. Chiar toti să fi fost habarnisti?! :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

otto_ph

Mesaj de otto_ph »

Tocmai datorita faptului ca ma uit in obrazul unor prieteni de pe balta si a unor colegi nu vreau sa folosesc cuvinte care nu ma caracterizeaza, dar organizarea a fost jalnica, lipsa de profesionalism, coordonare si fair play. Aici vorbesc strict de competitie si nu de balta in sine.
Balta dispune de un potential foarte bun dar in niciun caz ptr astfel de concursuri, ea a fost si este destinata plantatului si nu favorizeaza "datul" din mana, prezentand un dezechilibru pe cea mai mare suprafata a ei , si asta-i de inteles.
Felicitari participantilor
Felicitari echipei de arbitraj, domn Mircea si domn Baros (srl, :lol: ) ptr corectitudine si promptitudine.
Felicitari castigatorilor ( aceeia care or fi fost ) aviz organizatorilor. La ora 13.55 am ajuns si noi la locul de organizare unde am constatat ca premierea fusese facuta, premiile acordate, lumea ( f.multi plecasera deja ), am zis cateva vorbe la masa " prezidentiala " unde nici macar nu au intors capul cand am salutat si am zis ca plecam. RUSINE si multumim ca ne-ati lasat ca fraierii in drum.

((( Festivitatea de premiere duminica 14 IUNIE la ora 14.30.
La terminarea concursului, masa festiva oferita de organizatori.))) :!: :!: :!:
Pentru toti ceilalti aveti respectul meu si fire intinse. Grigore Catalin!
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

otto_ph scrie:La terminarea concursului, masa festiva oferita de organizatori.))) :!: :!: :!:
nu cumva, masa festiva s-a tinut la primarie cu primarul si ai lui, iar voi n-ati stiout nimic ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

otto_ph

Mesaj de otto_ph »

nu masa conta, ca nu stateam in catva mici si-o lingura de mustar este vb de respectul fata de toti participantii, astepti sa vina toti zici si matale "doi" vorbe ca tot nea urat bafta la inceput,ne saluti ne faci premierea si dai verde mai departe dar................ghertoiu il durea la bascheti.
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornelserbu scrie:
otto_ph scrie:La terminarea concursului, masa festiva oferita de organizatori.))) :!: :!: :!:
nu cumva, masa festiva s-a tinut la primarie cu primarul si ai lui, iar voi n-ati stiout nimic ??? :D
Asta cu masa festiva e un subiect sensibil, doamne fereste sa faca cineva ocluzie intestinala ca dai de belea.Ar exista suspiciunea rezonabila ca ai contribuit telepatic la vatamare gastro-intestinala, cu toate consecintele juridice ce decurg de aici.
ps. Deja sunteti 2, va apropiati de varianta agravanta(banda organizata) :D
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Am fost si eu la cateva competitii si stiu ce pregatiri se fac, cati bani se cheltuie si cata oboseala se acumuleaza. Pacat de voi toti cei care ati participat si ati tratat cu seriozitate competitia. Si anul trecut Popescu isi punea cenusa in cap spunand" un concurs frumosdar pestele nu a raspuns". Aici in loc de traditionala masa de final este traditionala"ursareala"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Subiectul balta Lazar, in conditiile actuale, nu poate fi comentat decat in registru;proverbe/zicale, epigrama/catren...Asta e.
"La pomul laudat sa nu te duci cu sacul".

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Iata o postare facuta pe 14iunie (Duminca) la ora 4.27am :
"Incepind cu ora 13 ne reluam activitatea. La ora 13 se termina concursul si reluam pescuitul de placere , sunt deja facute mai multe rezervari pentru ora 13.PENTRU REZERVARI SI PROGRAMARI puteti suna NON-STOP la
0766.27.80.40
0762.31.90.24"
Deci............can can :lol: :lol: :lol:
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Digital scrie:Iata o postare facuta pe 14iunie (Duminca) la ora 4.27am :
"Incepind cu ora 13 ne reluam activitatea. La ora 13 se termina concursul si reluam pescuitul de placere , sunt deja facute mai multe rezervari pentru ora 13.PENTRU REZERVARI SI PROGRAMARI puteti suna NON-STOP la
0766.27.80.40
0762.31.90.24"
Deci............can can :lol: :lol: :lol:
Stima
Specific celebrului trompetist, detinator al centurii negre(stie el la ce :lol: ) si a sloganului cu "raiul si paradisul" de la Lazar. :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”