Desfasurare "Cupa Alexandriei 2015"

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare "Cupa Alexandriei 2015"

Mesaj de gabi1 »

Dl Mihai Turiac , se vede clar ca habar nu ai de pescuit

Tu vorbesti.........?
In toata activitatea ta ai o cupita castigata de Baboierul, care ti-a facut-o cado', mai tii minte?? :lol:
Acum nu ai mai avut noroc,.......! :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai dl Gabi faimoasa clona a acestui site , te doare pe tine ceva de mine ca sunt eu pierzator ?
Atita timp cit eu nu am participat la acest concurs nu inteleg de ce nu poti tu sa dormi?
Ai aratat inca o data esti ...... o clona care le stie pe toate ,nu esti singurul mai ai citiva acoliti dar va spun sincer ma doare undeva ca nu puteti voi dormi de focul meu .
La fel ca si voi am fost un simplu observator la acest concurs si nimic mai mult , asta daca nu o stiati , asa ca lasati jignirile si comentariile de 2 lei .
Cine are ceva nelamuriri despre balta Lazar il invit la o partida de relaxare dupa care poate sa comenteze tot ce doreste .Atita timp cit nu ti-a calcat piciorul pe o balta cum oare poti face comentarii , cum ???Rautatile le poti scrie simplu fara sa vezi ceva la fata locului din comentariile unor clone .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Mai dl Gabi faimoasa clona a acestui site , te doare pe tine ceva de mine ca sunt eu pierzator ?
Atita timp cit eu nu am participat la acest concurs nu inteleg de ce nu poti tu sa dormi?
Ai aratat inca o data esti ...... o clona care le stie pe toate ,nu esti singurul mai ai citiva acoliti dar va spun sincer ma doare undeva ca nu puteti voi dormi de focul meu .
La fel ca si voi am fost un simplu observator la acest concurs si nimic mai mult , asta daca nu o stiati , asa ca lasati jignirile si comentariile de 2 lei .
Cine are ceva nelamuriri despre balta Lazar il invit la o partida de relaxare dupa care poate sa comenteze tot ce doreste .Atita timp cit nu ti-a calcat piciorul pe o balta cum oare poti face comentarii , cum ???Rautatile le poti scrie simplu fara sa vezi ceva la fata locului din comentariile unor clone .
Ce sa-i raspund unui...., care se jura pe nepoti ca pe plastelina......
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Clona Gabi1 cind te dovedeste omu ca esti prost nu faci altceva decit sa jignesti la maxim .
Ai facut niste afirmatii la adresa mea fara ca eu sa fi fost in discutie dar tu trebuie sa ma musti de ceva ca nu poti dormii noaptea fara sa faci asta .Nu poti tu sa bei apa ca m-am jurat eu ca am facut eu nu stiu ce ca am eu amanta etc. Se vede de la o posta ca esti bolnav si ai facut o obsesie pentru mine si cred ca din aceasta cauza imi merg toate pe dos , sunt un pierzant permanent dar culmea sunt pierzant fara sa particip .Oare se poate asa ceva ? In mintea ta se poate . Omule mergi la doctor sunt destui medici care te pot vindeca de obsesiile astea .
Adevarul este ca si-a dat toata lumea seama ca tu esti sefu pe acest forum , nu se poate sa faca cineva o discutie fara completarile tale de rigoare .
Singura problema este ca nu ai participat NICIODATA la un concurs dar le stii pe toate , la fel la toate postarile despre pescuit le stii pe toate dar nu te-a vazut NICIODATA cineva la vre-o partida de pescuit .
OMUL FANTOMA asta esti .

Te rog frumos nu te obosi sa imi mai raspunzi nu ma intereseaza parerile si observatiile tale la adresa mea , esti prea bolnav ca sa fi luat in seama .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Clona Gabi1....
Tu esti real...te-ai nascut direct in lando' cu sofer la scara... :lol: :lol:

Imagine
Cand te plimba fara coveltir sa iei pastile, sa nu racesti!!

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Eu unul nu stiu ce inseamna "pierzant". E cineva care ma poate lamuri? Totodata nu am auzit de timpul "erea". De "era" am auzit. O alta chestie pe care ti-o pot spune CU CERTITUDINE: Gabi1 nu este nicio clona. Este un om foarte viu, il cunosc personal, ii cunosc si copilul, si mai cunosc ca are garantat mai multe partide de pescuit fata de tine. Inca fac socotelile ca sa ma pot convinge ca si eu am mai multe partide de pescuit decat tine

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Topic inchis!

Ps: aveti alte modalitati sa va spuneti off-urile.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”