PARTIDE DE PESCUIT-HERMES PERIS.

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut

Scrie răspuns
guvidu20
Puncte: 0

Re: PARTIDE DE PESCUIT-HERMES PERIS.

Mesaj de guvidu20 »

Da.Trebuie pescuit cat mai aproape de malul celalalt.Asta daca poti sa arunci macar 150m :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Glumeam.
Se prinde peste pe toata balta.Nada de calitate sa ai.
Fir intins!!!

stoian06

Mesaj de stoian06 »

Hannibal daca ai pescuit pe standu 3,la ce distanta ai pescuit?aproximativ bineinteles:)

john_carp

Mesaj de john_carp »

Buna ziua! Impreuna cu partenerul meu de pescuit doresc sa efectuez o partida de 72 de h pe Hermes Peris , intre 6 si 9 iulie pe pontonul nr. 2. Doresc sa va intreb pe cei care ati abordat locul respectiv cam care ar fi cele mai bune boiliesuri de utilizat dintre ceea ce avem deja: 15-26 de mm mai multe firme ( atat solubile cat si tari) , insa majoritatea sunt Source de la Dynamite. De asemenea care ar fi cele mai bune directii si distante pentru a putea primi un raspuns afirmativ si de la pestii veterani ai baltii.
Multumesc anticipat pt. raspuns. O zi buna va doresc!

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

john_carp scrie:Buna ziua! Impreuna cu partenerul meu de pescuit doresc sa efectuez o partida de 72 de h pe Hermes Peris , intre 6 si 9 iulie pe pontonul nr. 2. Doresc sa va intreb pe cei care ati abordat locul respectiv cam care ar fi cele mai bune boiliesuri de utilizat dintre ceea ce avem deja: 15-26 de mm mai multe firme ( atat solubile cat si tari) , insa majoritatea sunt Source de la Dynamite. De asemenea care ar fi cele mai bune directii si distante pentru a putea primi un raspuns afirmativ si de la pestii veterani ai baltii.
john,
O recomandare personala; incearca sa contactezi si pe iohann, ionut sau Florin Masu. E in interesul lor sa ai o partida reusita si cu siguranta iti vor oferi toate informatiile necesare. Toti sunt pescari experimentati si cunosc balta mai bine decat oricine. Asta nu inseamna ca te sfatuiesc sa ignori si informatiile celorlalti colegi.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

john_carp

Mesaj de john_carp »

Multumesc mult pt. sugestie . In seara aceasta voi incerca sa contactez pe unul din ei. Astept in continuare informatii :D

hannibal

Mesaj de hannibal »

am pescuit aproape de malul opus la 5- 10 metri de mal cu momitoare de 60 grame. undeva la 120-125 metri . cam maximum cat pot sa arunc cu momitor. am prins in general la 8-9 kg unul la 12.800 si asta mare dimineta pe la 4 .

stoian06

Mesaj de stoian06 »

Mersi pentru raspuns!o sa merg weekendu asta 4-5 pentru 24 de ore,prima data pe aceasta balta!o sa revin cu informatii!!:)

hannibal

Mesaj de hannibal »

ziua nu a mers asa bine. noaptea merge bine. ultima data cand am fost, duminica seara , dupa un concurs de 48 ore am prins doar 4 pesti noaptea cel mai mare 11 kg pe standul 7 . dar cred ca avea pestele mancare in prostie in balta si de aceea nu a tras . nu am stiut ca a fost concurs ca daca stiam amanam cateva zile partida de pescuit.

hannibal

Mesaj de hannibal »

john_carp scrie:Buna ziua! Impreuna cu partenerul meu de pescuit doresc sa efectuez o partida de 72 de h pe Hermes Peris , intre 6 si 9 iulie pe pontonul nr. 2. Doresc sa va intreb pe cei care ati abordat locul respectiv cam care ar fi cele mai bune boiliesuri de utilizat dintre ceea ce avem deja: 15-26 de mm mai multe firme ( atat solubile cat si tari) , insa majoritatea sunt Source de la Dynamite. De asemenea care ar fi cele mai bune directii si distante pentru a putea primi un raspuns afirmativ si de la pestii veterani ai baltii.
pe locul 2 colegul meu de pescuit a prins cu boilesuri de la senzor de 18 mm si de 20 mm de capsuna solubile, cu alune tigrate la din acelea la borcan dar si cu boiliesuri de acelea din dechatlon la sac de 10 kg cu miere si a prins si la porumb uscat. ca sa dai de peste trebuie sa arunci cat mai aproape de malul de vis a vis . cred ca nu conteaza asa mult marca boiliesurilor. sa fie cu arome dulci si sa arunci cat mai departe. el a nadit locul la inceput mai mult apoi foarte putin , eu pe locul 3 am nadit foarte putin la inceput cu boiliesuri din acelea de la dechatlon cu miere si porumb uscat cu spombul , apoi nu am mai nadit si am dat cu momitoare pe care am pus mamaliga cu vanilie, ttx si mix de seminte din acela la punga si am luat pesti mai mari. pe firul de par am pus boliesuri cu miere si de la senzor 1016 16 mm si solubile cu capsuna de 20 mm si altele de toate neamurile. acu o fi si chestie de noroc cum da ala mare peste montura ta.

john_carp

Mesaj de john_carp »

Multumesc mult ! Voi tine cont de aceste detalii :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “HERMES - PERIS”