Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Complicat rau, uite asa raman copii cu buricul netaiat.freespirit scrie:Nu are nimeni vreo idee? N-a mai patit cineva ceva de genul acesta?
Multumesc pentru idee...tu ce activitate placuta pentru timpul liber ai? Sau, mai bine zis, ce iti place, obiecte, moduri de a petrece timpul cum vrei tu? Sa ne gandim ca iti place electronica, echipamentele audio clasice, sa zicem, un nume care a rezistat si azi, Technics, daca ai o problema cu o componenta originala, mai intai incerci sa o gasesti asa cum e ea...originala...daca e mai dificil de gasit...cel putin temporar...utilizezi o solutie de compromis...daca esti dispus si daca se poate incerca...dar...in ceea ce ma priveste...nu refuz in totalitate o varianta de compromis...in cel mai rau caz...pana rezolv asa cum am vrut initial...si...crede-ma...nu am prea dat gres...am ajuns din Japonia si Malaysia pana in S.U.A. cu cautarile...pana am gasit exact ce doream...asa ca...multumesc...inca o data...dupa ce voi gasi exact ceea ce caut...sper sa nu uit sa postez rezultatele...gabi1 scrie:Complicat rau, uite asa raman copii cu buricul netaiat.freespirit scrie:Nu are nimeni vreo idee? N-a mai patit cineva ceva de genul acesta?
1. partea de cablaj o rezolva un electronist/electrician sau un autodidact/minitehnicus.![]()
2. chestia cu banda elastica te ajuta sotia(te lasa si pe ''datorie''), doar sa megi la o mercerie sau prin piata sa cumperi ''banda elastica'', max 1m.