Ajutor lanterna Perzl Myo XP

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Ajutor lanterna Perzl Myo XP

Mesaj de freespirit »

Salut, am o lanterna Petzl Myo XP de vreo 8-9 ani si functiona foarte bine pana baiatul meu de trei ani a pus mana pe ea si a reusit sa-i sfarame cordonul pcu cablurile de alimentare care leaga compartimentul cu bateriile de lampa propriuzisa din fata, cu becul! Am incercat pe oriunde am sperat ca pot gasi componente Petzl, deoarece caut si bentita elastica, bentita ce a cedat in fata timpului si si-a pierdut elasticitatea! Daca are cineva o sugestie unde as mai putea incerca, este binevenita! Multumesc!
P.S. Pentru cine imi ofera varianta sa cumpar alta ii raspund dinainte ca am mai gasit una si am luat-o, dar vreau sa o repar si pe cea veche, mai am clienti...sotia...relativ...insa cei mici nu mai au mult pana vor putea utiliza si ei asa ceva!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Re: Ajutor lanterna Perzl Myo XP

Mesaj de freespirit »

Nu a mai avut nimeni o problema asemanatoare?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Mai treci si tu pe la biserica, aprinde o lumanare, spovedeste-te constant... Prea te urmaresc ghinioanele. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Ei...nu-i dracu' atat de negru... :wink: :) ...din moment ce am gasit inca una la fel...nu pot vorbi de ghinion...doar am "stolul" meu...si rezolv eu cumva...candva...nu-mi place sa las ceva nerezolvat...cu cat e mai greu...cu atat e mai mare provocarea...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Nu are nimeni vreo idee? N-a mai patit cineva ceva de genul acesta?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

freespirit scrie:Nu are nimeni vreo idee? N-a mai patit cineva ceva de genul acesta?
Complicat rau, uite asa raman copii cu buricul netaiat.
1. partea de cablaj o rezolva un electronist/electrician sau un autodidact/minitehnicus. :wink:
2. chestia cu banda elastica te ajuta sotia(te lasa si pe ''datorie''), doar sa megi la o mercerie sau prin piata sa cumperi ''banda elastica'', max 1m.
Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

gabi1 scrie:
freespirit scrie:Nu are nimeni vreo idee? N-a mai patit cineva ceva de genul acesta?
Complicat rau, uite asa raman copii cu buricul netaiat.
1. partea de cablaj o rezolva un electronist/electrician sau un autodidact/minitehnicus. :wink:
2. chestia cu banda elastica te ajuta sotia(te lasa si pe ''datorie''), doar sa megi la o mercerie sau prin piata sa cumperi ''banda elastica'', max 1m.
Imagine
Multumesc pentru idee...tu ce activitate placuta pentru timpul liber ai? Sau, mai bine zis, ce iti place, obiecte, moduri de a petrece timpul cum vrei tu? Sa ne gandim ca iti place electronica, echipamentele audio clasice, sa zicem, un nume care a rezistat si azi, Technics, daca ai o problema cu o componenta originala, mai intai incerci sa o gasesti asa cum e ea...originala...daca e mai dificil de gasit...cel putin temporar...utilizezi o solutie de compromis...daca esti dispus si daca se poate incerca...dar...in ceea ce ma priveste...nu refuz in totalitate o varianta de compromis...in cel mai rau caz...pana rezolv asa cum am vrut initial...si...crede-ma...nu am prea dat gres...am ajuns din Japonia si Malaysia pana in S.U.A. cu cautarile...pana am gasit exact ce doream...asa ca...multumesc...inca o data...dupa ce voi gasi exact ceea ce caut...sper sa nu uit sa postez rezultatele... :)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Valabil!
P.S. Daca il deranjeaza pe cineva subiectul...sau initiatorul...nimic mai simplu...poate sa ignore...doar...sa nu mai abereze...cu mistouri de calitate indoielnica...la fel ca si autorul(mistourilor)...:)...bine ca mai exista si moderatori...desi...nu stiu cat de buna e cenzura...era bine sa ramana aberatiile...sa le constate si sa judece si altii...cine abereaza...:)...
P.P.S. Am o rugaminte pentru moderatori...cata vreme nu depasesc limitele cu cuvinte triviale...daca nu va deranjeaza...puteti lasa postarile aiurea...ca sa se poata vedea cum este fiecare...si ce-i poate pielea...ar trebui si postarile care depasesc orice limita sa fie repartizate intr-un submeniu la care sa aiba acces doar adultii...sa poata intelege mai multe...despre mai multi...:)...asta...ca sugestie...

Laurentiu Cosma

Mesaj de Laurentiu Cosma »

Nume utilizator schimbat din laurkro

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Multumesc! Sper sa gasesc si cablul respectiv!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”