Stie cineva care ar fi diferentele concrete dintre cele 2 modele de swingeri mentionate in titlu? Intentionez sa achizitionez un set, dar inca nu am reusit sa gasesc un raspuns clar la urmatoarea dilema:
Ce anume ofera produsul de la FOX in plus (calitate / fiabilitate / functionalitate/ etc) incat sa fiu convins ca diferenta aia de bani (costa de vreo 4 ori mai mult decat Hakuyo) se justifica si se merita sa fac acest efort financiar? De ce sa nu achizitionez produsul de la Hakuyo la un pret de 4 ori mai mic, cand (aparent) arata aproape identic si ofera aceleasi functionalitati?
Multumesc!
"Nu este nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost" - Marin Sorescu
Eu folosesc hakuyo si sunt impecabile estetic si functional, din pacate au doar cateva iesiri pe balta si nu pot spune daca sunt fiabile in timp sau nu, cat despre fox am auzit ca sunt facute sa reziste o viata
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
Fox-ul ramane Fox cu fiabilitatea dovedita in timp, iar eu il recomand....problema este de buget
Hakuyo este mult mai ieftin, iar modelele noi care au aparut acum, cele cu tija neagra, si-au rezolvat problema capului de prindere care sunt reglate acum perfect
@Mihai, ai avut ocazia sa folosesti si modelul de la Fox? Se comporta la fel(prindere / eliberare fir, tensionarea suplimentara, etc)?
@kramy, merci pentru opinie, pe mine ma intereseaza totusi comparatia dintre Fox Illuminated Euro MK2 Swinger si Hakuyo MKM3 Lumino(cele care au si arc de tensionare suplimentara a firului). Modelul MkM2 de la Hakuyo e cel pe care il detin in prezent(fara tija neagra ce-i drept) si pe care vreau sa-l schimb cu ceva mai bun.
"Nu este nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost" - Marin Sorescu
Te sfatuiesc sa cumperi hakuyo, capatul de prindere ar firului se comporta IMPECABIL, iar de pret sa nu mai vorbim...ai si mp cu un link de unde ii poti cumpara putin mai ieftin, gen 200 de lei
prima pereche de swingeri pe care am avut-o a fost fox mk2 fara lumina, nu mi-au placut, vesnic mi se incalcea firul dupa capul mobil, am trecut pe hangere custom si in prezent am mk3 lumino de la hakuyo pe care i-am luat din motive de buget limitat dupa ce am folosit o partida fox mk3 lumino care sunt extraordinari atat ca si aspect cat si ca functionalitate. cei de la hakuyo i-am folosit pana acum 7 partide si pot sa-ti spun ca se comporta perfect cu singura diferenta ca greutatea culiseaza mai greu pe tija decat la fox. ca sa alunece mai usor poti pune un picur de ulei pentru gresat mulinete sau ungi cu vazelina si ai rezolvat problema. eu unul sunt multumit de ei. ca si recomandare indiferent de ce vei alege fox sau hakuyo recomand capul de prindere MK3 care mie mi se pare cel mai versatil.
Multumesc frumos pentru parerile impartasite. Voi incerca si eu varianta de la Hakuyo. In functie de cum se vor comporta in timp, o sa-mi dau seama daca se merita sa fac trecerea la Fox sau nu.