Nu sunt la fel, cel putin la capitolul swingere, Fox e peste toti.mihai turiac scrie:Nu am pescuit cu fox dar am pus mana pe ei si par la fel cu hakuyo

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu sunt la fel, cel putin la capitolul swingere, Fox e peste toti.mihai turiac scrie:Nu am pescuit cu fox dar am pus mana pe ei si par la fel cu hakuyo
asa este... nu au nicio legatura...tecsi78 scrie:Nu sunt la fel, cel putin la capitolul swingere, Fox e peste toti.mihai turiac scrie:Nu am pescuit cu fox dar am pus mana pe ei si par la fel cu hakuyo
Salut,nit_matias scrie:Am utilizat hakuyo, iar fox are un prieten, marea diferenta apare cand e vorba de fineturi. Hakuyo are jocul pe bucsa de prindere prea mare si flexeaza stanga dreapta, iar jos sus daca ai trasatura balanseaza. Fox e acolo, stabil, bine legat, atunci cand ai trasatura poti sa vezi o intensitate, anumite chestii care chiar conteaza. Daca vrei un swinger bunicel, ia-ti hakuyo, daca vrei un swinger perfect ia-ti fox, daca vrei sa iti complici viata, ia-ti quiverlock ca mine))
Stii vreo sursa (a se intelege magazine) care le vinde si in cantitati mai mici? (pe mine m-ar interesa doar 2 bucati + penarul ala cu posibilitatea de a cumpara inca 2 cand voi fi pregatit sa ma aventurez cu 4 lansete). Momentan invat pescuitul la crap si nu folosesc decat 2 randuri de scule (2 lansete, 2 mulinete etc).kramy scrie:Fox-ul ramane Fox cu fiabilitatea dovedita in timp, iar eu il recomand....problema este de buget
Hakuyo este mult mai ieftin, iar modelele noi care au aparut acum, cele cu tija neagra, si-au rezolvat problema capului de prindere care sunt reglate acum perfect
Amebele modele se gasesc aici:
Set Swingere Fox Illuminated Euro Mk2
Penar Swingeri Hakuyo Set 4 culori MKM2 Tija Neagra
Sunt foarte buni si versatili, dar din pacate daca nu esti atent poti sa pierzi usor componente. Ideea e ca eu las totul pe buzzbar, senzori si prinderea swingerilor. La quiverlock trebuie sa desurubezi tija, din care poate sa iti cada tija interioara, dupa pusa in trusa dupa ce demontezi capul. Cand instalezi aceasi poveste, mai trebuie sa si reglezi capul ca sa vina cum trebuie. Noroc ca fac partide de minim 48 de ore in general.alinteodor79 scrie:Salut,nit_matias scrie:Am utilizat hakuyo, iar fox are un prieten, marea diferenta apare cand e vorba de fineturi. Hakuyo are jocul pe bucsa de prindere prea mare si flexeaza stanga dreapta, iar jos sus daca ai trasatura balanseaza. Fox e acolo, stabil, bine legat, atunci cand ai trasatura poti sa vezi o intensitate, anumite chestii care chiar conteaza. Daca vrei un swinger bunicel, ia-ti hakuyo, daca vrei un swinger perfect ia-ti fox, daca vrei sa iti complici viata, ia-ti quiverlock ca mine))
Care e problema cu Quiverlock?
Din 2016 balamaua a fost modificata. Acum vine fest si nu mai are joc lateral cum era in 2015 cand a fost deschis acest subiect.barakuda scrie:Diferenta este urmatoarea:
- La hakuyo eliberarea firului este cu arc...la FOX pe mahnet
- La Hakuyo (ce am eu) 2 dintre swingeri nu balanseaza fluent...sunt putin gripati (prost eu ca nu am verificat cam i-am luat)
Sincer as lua FOX ...dar diferenta MARE de pret intre ei ...deci raman la Hakuyo