Hakuyo MKM3 Lumino vs Fox Illuminated Euro MK2 Swinger

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

tecsi78
Puncte: 0

Re: Hakuyo MKM3 Lumino vs Fox Illuminated Euro MK2 Swinger

Mesaj de tecsi78 »

mihai turiac scrie:Nu am pescuit cu fox dar am pus mana pe ei si par la fel cu hakuyo
Nu sunt la fel, cel putin la capitolul swingere, Fox e peste toti.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

tecsi78 scrie:
mihai turiac scrie:Nu am pescuit cu fox dar am pus mana pe ei si par la fel cu hakuyo
Nu sunt la fel, cel putin la capitolul swingere, Fox e peste toti.
asa este... nu au nicio legatura...
catch&release

PallBogdan
pescar de competitie

Hakuyo MKM3 Lumino vs Fox Illuminated Euro MK2 Swinger

Mesaj de PallBogdan »

Bogdane, lasa netu si hai cu dulapii pe saltea ca aveti de recuperat!

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Am utilizat hakuyo, iar fox are un prieten, marea diferenta apare cand e vorba de fineturi. Hakuyo are jocul pe bucsa de prindere prea mare si flexeaza stanga dreapta, iar jos sus daca ai trasatura balanseaza. Fox e acolo, stabil, bine legat, atunci cand ai trasatura poti sa vezi o intensitate, anumite chestii care chiar conteaza. Daca vrei un swinger bunicel, ia-ti hakuyo, daca vrei un swinger perfect ia-ti fox, daca vrei sa iti complici viata, ia-ti quiverlock ca mine :)))
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

nit_matias scrie:Am utilizat hakuyo, iar fox are un prieten, marea diferenta apare cand e vorba de fineturi. Hakuyo are jocul pe bucsa de prindere prea mare si flexeaza stanga dreapta, iar jos sus daca ai trasatura balanseaza. Fox e acolo, stabil, bine legat, atunci cand ai trasatura poti sa vezi o intensitate, anumite chestii care chiar conteaza. Daca vrei un swinger bunicel, ia-ti hakuyo, daca vrei un swinger perfect ia-ti fox, daca vrei sa iti complici viata, ia-ti quiverlock ca mine :)))
Salut,
Care e problema cu Quiverlock?

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

kramy scrie:Fox-ul ramane Fox cu fiabilitatea dovedita in timp, iar eu il recomand....problema este de buget

Hakuyo este mult mai ieftin, iar modelele noi care au aparut acum, cele cu tija neagra, si-au rezolvat problema capului de prindere care sunt reglate acum perfect

Amebele modele se gasesc aici:

Set Swingere Fox Illuminated Euro Mk2

Penar Swingeri Hakuyo Set 4 culori MKM2 Tija Neagra
Stii vreo sursa (a se intelege magazine) care le vinde si in cantitati mai mici? (pe mine m-ar interesa doar 2 bucati + penarul ala cu posibilitatea de a cumpara inca 2 cand voi fi pregatit sa ma aventurez cu 4 lansete). Momentan invat pescuitul la crap si nu folosesc decat 2 randuri de scule (2 lansete, 2 mulinete etc).
PS: Vorbesc de HAKUYO cu tija neagra (am auzit de la multa lume ca ar fi foarte bune in noua versiune).

Multumesc,
Dan

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Www.danmitranescu.ro sigur au si la bucata la fel si penarul daca vrei il poti cumpara si gol.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

alinteodor79 scrie:
nit_matias scrie:Am utilizat hakuyo, iar fox are un prieten, marea diferenta apare cand e vorba de fineturi. Hakuyo are jocul pe bucsa de prindere prea mare si flexeaza stanga dreapta, iar jos sus daca ai trasatura balanseaza. Fox e acolo, stabil, bine legat, atunci cand ai trasatura poti sa vezi o intensitate, anumite chestii care chiar conteaza. Daca vrei un swinger bunicel, ia-ti hakuyo, daca vrei un swinger perfect ia-ti fox, daca vrei sa iti complici viata, ia-ti quiverlock ca mine :)))
Salut,
Care e problema cu Quiverlock?
Sunt foarte buni si versatili, dar din pacate daca nu esti atent poti sa pierzi usor componente. Ideea e ca eu las totul pe buzzbar, senzori si prinderea swingerilor. La quiverlock trebuie sa desurubezi tija, din care poate sa iti cada tija interioara, dupa pusa in trusa dupa ce demontezi capul. Cand instalezi aceasi poveste, mai trebuie sa si reglezi capul ca sa vina cum trebuie. Noroc ca fac partide de minim 48 de ore in general.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

barakuda

Mesaj de barakuda »

Diferenta este urmatoarea:
- La hakuyo eliberarea firului este cu arc...la FOX pe mahnet
- La Hakuyo (ce am eu) 2 dintre swingeri nu balanseaza fluent...sunt putin gripati (prost eu ca nu am verificat cam i-am luat)

Sincer as lua FOX ...dar diferenta MARE de pret intre ei ...deci raman la Hakuyo

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

barakuda scrie:Diferenta este urmatoarea:
- La hakuyo eliberarea firului este cu arc...la FOX pe mahnet
- La Hakuyo (ce am eu) 2 dintre swingeri nu balanseaza fluent...sunt putin gripati (prost eu ca nu am verificat cam i-am luat)

Sincer as lua FOX ...dar diferenta MARE de pret intre ei ...deci raman la Hakuyo
Din 2016 balamaua a fost modificata. Acum vine fest si nu mai are joc lateral cum era in 2015 cand a fost deschis acest subiect.
La unele swingere trebuie curatata sau lucrata putin balamaua sa "se lase" ( in situatia in care nu coboara cu greutatea data intre jumatatea tijei si minimum ...)
Au venit inclusiv in varianta fara tensionare suplimentara :
https://danmitranescu.ro/swingere/562-s ... -2017.html
P.S. toate sunt pe arc ( la balamaua de prindere a firului ).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”