Vand Fox Sky Pod

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
americanu21
Puncte: 0

Vand Fox Sky Pod

Mesaj de americanu21 »

Vand fox sky pod 4 posturi + buzzbari de 3 posturi.Husa are probleme la fermoare.Se pot repara sigur dar daca nu l-am mai folosit nu am fost cu ea.

Pret 1000 ron.

Predare personala in Bucuresti.Nu trimit in tara .

Contact PM
Fişiere ataşate
mica1.jpg
mica1.jpg (272.51 KiB) Vizualizat de 1188 ori

szucs lorand

Re: Vand Fox Sky Pod

Mesaj de szucs lorand »

De ce p nu trimiti in tara? Nu e de vanzare?

americanu21

Mesaj de americanu21 »

szucs lorand scrie:De ce p nu trimiti in tara? Nu e de vanzare?
Este de vanzare dar nu vreau sa ma complic prin curier sau posta.Prefer sa il vand in Bucuresti sa il vada omu direct.La curier daca nu iti convine nu il platesti si il trimiti inapoi tot pe banii mei.

radu florin

Mesaj de radu florin »

Un telefon. .....

amaiercj

Mesaj de amaiercj »

Cei din afara Arcului Carpatic cred ca toti romanii sunt o apa si -un pamant. La ei tepele, din pacate sunt la ordinea zilei. Si eu am cam un produs pe luna pe care nu-l pot cumpara din cauza acestor temeri :(

americanu21

Mesaj de americanu21 »

Up

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

amaiercj scrie:Cei din afara Arcului Carpatic cred ca toti romanii sunt o apa si -un pamant. La ei tepele, din pacate sunt la ordinea zilei. Si eu am cam un produs pe luna pe care nu-l pot cumpara din cauza acestor temeri :(
De la un exemplu de produs, pe luna, sa generalizezi...e cam lunga calea...asa...pot sa spun si eu ca in ultimele cateva luni, din interiorul Arcului Carpatic, dupa ce am batut palma cu doua "persoane"...pentru o masa Fox si o mulineta Daiwa Saltiga...cand sa trimit banii...chiar si in avans...s-au razgandit...am mai avut si cu o mulineta de feeder...ma rog...nu mai zic nimic...bine ca nu a iesit mai rau...sa se razgandeasca dupa ce am platit... :wink: ...apropo...multe lucruri au inceput sa semene si in interiorul Arcului Carpatic cu restul...
P.S. Parca regulamentul forum-ului cere precizarea localitatii de resedinta in dreptul numelui de utilizator...sau in interiorul Arcului Carpatic nu se respecta regulamentul...la fel ca peste tot? Chiar daca este pe langa subiect...postarea mea...in multe zone din Arcul Carpatic nu se misca cetatenii europeni nici pentru 2 strazi fara masina...eu(chiar daca am permisul suspendat, sotia mea conduce, si in Blaj, putem merge pe jos foarte bine, si nu numai acolo), deci...s-o lasam moarta cu diferentele "pretentioase"...
P.P.S. Scuze pentru lipsa legaturii cu subiectul...
@americanu21
Vanzare buna... :D
P.S. Inca n-am apucat...dar am schimbat la alte produse...cautati depozitul YKK din Buftea...si luati un fermoar dintre cele mai bune...de acolo...si problemele dispar... :)
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

americanu21

Mesaj de americanu21 »

Vandut

Se poate inchide.Multumesc crapmania

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”