Vand fox sky pod 4 posturi + buzzbari de 3 posturi.Husa are probleme la fermoare.Se pot repara sigur dar daca nu l-am mai folosit nu am fost cu ea.
Pret 1000 ron.
Predare personala in Bucuresti.Nu trimit in tara .
Contact PM

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Este de vanzare dar nu vreau sa ma complic prin curier sau posta.Prefer sa il vand in Bucuresti sa il vada omu direct.La curier daca nu iti convine nu il platesti si il trimiti inapoi tot pe banii mei.szucs lorand scrie:De ce p nu trimiti in tara? Nu e de vanzare?
De la un exemplu de produs, pe luna, sa generalizezi...e cam lunga calea...asa...pot sa spun si eu ca in ultimele cateva luni, din interiorul Arcului Carpatic, dupa ce am batut palma cu doua "persoane"...pentru o masa Fox si o mulineta Daiwa Saltiga...cand sa trimit banii...chiar si in avans...s-au razgandit...am mai avut si cu o mulineta de feeder...ma rog...nu mai zic nimic...bine ca nu a iesit mai rau...sa se razgandeasca dupa ce am platit...amaiercj scrie:Cei din afara Arcului Carpatic cred ca toti romanii sunt o apa si -un pamant. La ei tepele, din pacate sunt la ordinea zilei. Si eu am cam un produs pe luna pe care nu-l pot cumpara din cauza acestor temeri