Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !!
Crapa el si omul cand ii vine randul, e bine ca nu esti tristSunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !!
Eu sunt unul dintre neavizati, pun plumb grippa de 140g si il imbrac in pasta si pt ca am fir de 0.40 ma las mai tare pe ele ca sa pot prinde malul undeva la 120m. Din 2014 pana acum nu s au rupt, sper sa ma mai tina noroculcarbocalm scrie:Chiar sunt niste lansete ok daca din 4 se rupe una.
Probabil sunt foarte multi utilizatori neavizati in Romania ce nu stiu decat sa supraincarce lansetele cu greutati de peste 160g si din cauza asta se rup.
Eu care am "doar" 4 lansete de crap dupa ce rup una si vreau sa ma duc mai devreme de 7 zile la pescuit nu m-as oftica.
mihai turiac scrie:Eu sunt unul dintre neavizati, pun plumb grippa de 140g si il imbrac in pasta si pt ca am fir de 0.40 ma las mai tare pe ele ca sa pot prinde malul undeva la 120m. Din 2014 pana acum nu s au rupt, sper sa ma mai tina noroculcarbocalm scrie:Chiar sunt niste lansete ok daca din 4 se rupe una.
Probabil sunt foarte multi utilizatori neavizati in Romania ce nu stiu decat sa supraincarce lansetele cu greutati de peste 160g si din cauza asta se rup.
Eu care am "doar" 4 lansete de crap dupa ce rup una si vreau sa ma duc mai devreme de 7 zile la pescuit nu m-as oftica.
Cum ai reusit performanta asta,pentru ca eu am XS1 din primul lot care a venit in tara acum mai mult de doi ani.Am incarcat si 150 de grame in lansare si nici o problema.freddieczt scrie:@DumiD
De obicei se rezolva la garantie , eu am un set de XS1 Intensity si am rupt in lanseu varful unei lansete (la a treia partida ) m-am dus la magazinul de unde le-am cumparat,au trimis-o la garantie si mi-au schimbat tronsonul de varf -in 7 zile aveam lanseta inapoi
Am citit pe un site olandez de un aruncator care a dat cu XS1 frecvent peste 190 de metri cu Aerotechnium MGS ,fir de 0,25 si plumb de 100 de grame.Au incercat cu mulinete si plumbi mai grei si au scazut distantele .Unde o fi morala mai ales ca la noi nimeni nu s-a obosit sa faca demonstratii de casting cu lansete Shimano la modul profesionist.gabi1 scrie:In contrapartida,un reprezentan Shimano a anuntat ca la un test casting cu plumb de 100g si fir 0.33, distanta maxima atinsa a fost de 212 yarzi, adica fix 193,8m. Sa pomeniti de popa tuns!!!
Cred ca cei care fac importul ar trebui sa facă astfel de demonstrații.mariusangler scrie:Am citit pe un site olandez de un aruncator care a dat cu XS1 frecvent peste 190 de metri cu Aerotechnium MGS ,fir de 0,25 si plumb de 100 de grame.Au incercat cu mulinete si plumbi mai grei si au scazut distantele .Unde o fi morala mai ales ca la noi nimeni nu s-a obosit sa faca demonstratii de casting cu lansete Shimano la modul profesionist.gabi1 scrie:In contrapartida,un reprezentan Shimano a anuntat ca la un test casting cu plumb de 100g si fir 0.33, distanta maxima atinsa a fost de 212 yarzi, adica fix 193,8m. Sa pomeniti de popa tuns!!!