Shimano Velocity

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Shimano Velocity

Mesaj de ionut72 »

Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !!
:lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !!
Crapa el si omul cand ii vine randul, e bine ca nu esti trist :lol: :lol:
HG nr. 831/2004 chiar ne lumineaza cum sta treaba.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Goro

Mesaj de Goro »

Sunt mulțumit de bat pur si simplu ! Faptul ca s-a rupt între al 2 si al 3 inel cu o încărcare de 125g într-adevăr e deranjant dar sper ca cei de la Shimano sa își păstreze prestanța . Pana la acest eveniment nefericit care culmea s-a întâmplat si la mijlocul unui concurs am fost si încă sunt mulțumit de ele !
Mihai Gliganeanu

Goro

Mesaj de Goro »

As pune si o poza dar vârful crăpat e trimis la garanție !
Mihai Gliganeanu

Chryys

Mesaj de Chryys »

Nu stiu ce sa zic, le am din iulie 2014, dar nu am avut probleme. Au fost pescuite cam saptamanal. S-au comportat impecabil. Au mai prins si ceva peste. Momitor+nada ~140 grame (cantarit).

Am 1 bucata din lotul "nou, ieftine" momentan nu sunt diferente.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

carbocalm scrie:Chiar sunt niste lansete ok daca din 4 se rupe una.
Probabil sunt foarte multi utilizatori neavizati in Romania ce nu stiu decat sa supraincarce lansetele cu greutati de peste 160g si din cauza asta se rup.

Eu care am "doar" 4 lansete de crap dupa ce rup una si vreau sa ma duc mai devreme de 7 zile la pescuit nu m-as oftica.
Eu sunt unul dintre neavizati, pun plumb grippa de 140g si il imbrac in pasta si pt ca am fir de 0.40 ma las mai tare pe ele ca sa pot prinde malul undeva la 120m. Din 2014 pana acum nu s au rupt, sper sa ma mai tina norocul :)
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

mihai turiac scrie:
carbocalm scrie:Chiar sunt niste lansete ok daca din 4 se rupe una.
Probabil sunt foarte multi utilizatori neavizati in Romania ce nu stiu decat sa supraincarce lansetele cu greutati de peste 160g si din cauza asta se rup.

Eu care am "doar" 4 lansete de crap dupa ce rup una si vreau sa ma duc mai devreme de 7 zile la pescuit nu m-as oftica.
Eu sunt unul dintre neavizati, pun plumb grippa de 140g si il imbrac in pasta si pt ca am fir de 0.40 ma las mai tare pe ele ca sa pot prinde malul undeva la 120m. Din 2014 pana acum nu s au rupt, sper sa ma mai tina norocul :)
:lol: inca esti ok la 140g . Sa nu depasesti 160g pentru varianta de 3.5 lbs asa scrie pe site-ul shimano.

PS. Sper ca ai sesizat ironia din mesajul citat de tine.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

freddieczt scrie:@DumiD

De obicei se rezolva la garantie , eu am un set de XS1 Intensity si am rupt in lanseu varful unei lansete (la a treia partida ) m-am dus la magazinul de unde le-am cumparat,au trimis-o la garantie si mi-au schimbat tronsonul de varf -in 7 zile aveam lanseta inapoi
Cum ai reusit performanta asta,pentru ca eu am XS1 din primul lot care a venit in tara acum mai mult de doi ani.Am incarcat si 150 de grame in lansare si nici o problema.
Mad carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

gabi1 scrie:In contrapartida,un reprezentan Shimano a anuntat ca la un test casting cu plumb de 100g si fir 0.33, distanta maxima atinsa a fost de 212 yarzi, adica fix 193,8m. Sa pomeniti de popa tuns!!! :D
Am citit pe un site olandez de un aruncator care a dat cu XS1 frecvent peste 190 de metri cu Aerotechnium MGS ,fir de 0,25 si plumb de 100 de grame.Au incercat cu mulinete si plumbi mai grei si au scazut distantele .Unde o fi morala mai ales ca la noi nimeni nu s-a obosit sa faca demonstratii de casting cu lansete Shimano la modul profesionist.
Mad carp Team

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

mariusangler scrie:
gabi1 scrie:In contrapartida,un reprezentan Shimano a anuntat ca la un test casting cu plumb de 100g si fir 0.33, distanta maxima atinsa a fost de 212 yarzi, adica fix 193,8m. Sa pomeniti de popa tuns!!! :D
Am citit pe un site olandez de un aruncator care a dat cu XS1 frecvent peste 190 de metri cu Aerotechnium MGS ,fir de 0,25 si plumb de 100 de grame.Au incercat cu mulinete si plumbi mai grei si au scazut distantele .Unde o fi morala mai ales ca la noi nimeni nu s-a obosit sa faca demonstratii de casting cu lansete Shimano la modul profesionist.
Cred ca cei care fac importul ar trebui sa facă astfel de demonstrații.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”