am nevoie de cateva sfaturi..de la cei care au folosit produsele !
HAKUYO ADVANCE 3.6 2bucati - care ar fi greutatea optima de incarcare ?
Vreau sa combin lanseta cu MULINETA HAKUYO XA 10000, cred ar fi un set ok ..
Folosesc momitor, nu sunt aruncator de performanta, pescuiesc in general pe hermes si alte balti de profil..
specia vizata ten, ciortan si fratele mai mare..
Ai recomanda altceva pentru un buget de 300ron/baterie ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Eu zic sa faci un efort si sa iei macar varianta Mtx 8 care este din carbon si nu din compozit.Cat despre mulinete sa te incadrezi in 300 de lei este greu,probabil daca iei ceva secound,dai un ochi prin Bazar,deschide un topic poate gasesti pe cineva care isi vinde sculele.
Daca ti-ai lua Mtx 8 le-ai putea imperechea cu Okuma Longbow 60 ,dar deja vorbim de un buget de 400 lei pentru un combo.
Pentru 50 de lei in plus iti iei Okuma Longbow tot de la Mitranescu,cand mergi o sa ai ocazia sa le vezi toate si poate te razgandesti,cat despre fir ia-ti tot de la Mitranescu
vreau o mulineta pentru a lansa la distanta ...
ma gandesc ca XA 10000 e mai indicata decat longbow referitor la distanta ...tu ce zici ?
ai vazut XA-ul ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
baxUS scrie:m-am decis si asta ramane ultima varianta ...
MTX 8 3.90m 2tronsoane posibil cu XA 10000
saptamana viitoare ajung sa le vad fizic la dan in magazin ..
le iau ca sa nu le mai schimb iar la anu ...
Cu fir , plumb , montura te vei duce cam in 1.5 kg .
Daca esti fortos si poti accelera ansamblul asta batul duce.
baxUS scrie:m-am decis si asta ramane ultima varianta ...
MTX 8 3.90m 2tronsoane posibil cu XA 10000
saptamana viitoare ajung sa le vad fizic la dan in magazin ..
le iau ca sa nu le mai schimb iar la anu ...
Cu fir , plumb , montura te vei duce cam in 1.5 kg .
Daca esti fortos si poti accelera ansamblul asta batul duce.
XA8000 are un amic si sunt chiar ok.
Nu e problema de forta tehnica trebuie sa fie ok si mai am putin de lucrat la ea ..dar asta doar cu exercitiu...nu din tastatura ...timp nu prea e !
Nu am vazut XA-ul ...dar am vazut si am pescuit cu longbow de la un prieten si am o impresie buna...
Astept saptamana viitoare sa ajung la magazin la Dan sa le vad pe toate !
Daca te duci la Dan la magazin poti sa faci si test cu lanseta si vei vedea cat de importanta e tehnica atunci cand nu poti sa accelerezi ansamblul. .
Okuma LB sunt extrem de fiabile insa nu sunt chiar cele mai reusite mulinete pentru aruncari la distanta.
o sa cumpar una...nu le am foarte bine cu castingul ...asa ca mai bine cumpar una ...o duc pe balta 2-3 zile la rand si apoi vad daca imi convine si cumpar si restul sa fac un set frumos !
Intradevar am citit numai de bine de ele, dar daca pescuiesti lansat te cam incurca ...nu vreau sa fiu nevoit sa le schimb din cauza asta.
XA-ul nu este fiabil ? nu am primit nici un mesaj la BAZAR ca ar vrea sa vanda careva....si sigur sunt detinatori...