hannibal scrie:pe locul 2 colegul meu de pescuit a prins cu boilesuri de la senzor de 18 mm si de 20 mm de capsuna solubile, cu alune tigrate la din acelea la borcan dar si cu boiliesuri de acelea din dechatlon la sac de 10 kg cu miere si a prins si la porumb uscat. ca sa dai de peste trebuie sa arunci cat mai aproape de malul de vis a vis . cred ca nu conteaza asa mult marca boiliesurilor. sa fie cu arome dulci si sa arunci cat mai departe. el a nadit locul la inceput mai mult apoi foarte putin , eu pe locul 3 am nadit foarte putin la inceput cu boiliesuri din acelea de la dechatlon cu miere si porumb uscat cu spombul , apoi nu am mai nadit si am dat cu momitoare pe care am pus mamaliga cu vanilie, ttx si mix de seminte din acela la punga si am luat pesti mai mari. pe firul de par am pus boliesuri cu miere si de la senzor 1016 16 mm si solubile cu capsuna de 20 mm si altele de toate neamurile. acu o fi si chestie de noroc cum da ala mare peste montura ta.john_carp scrie:Buna ziua! Impreuna cu partenerul meu de pescuit doresc sa efectuez o partida de 72 de h pe Hermes Peris , intre 6 si 9 iulie pe pontonul nr. 2. Doresc sa va intreb pe cei care ati abordat locul respectiv cam care ar fi cele mai bune boiliesuri de utilizat dintre ceea ce avem deja: 15-26 de mm mai multe firme ( atat solubile cat si tari) , insa majoritatea sunt Source de la Dynamite. De asemenea care ar fi cele mai bune directii si distante pentru a putea primi un raspuns afirmativ si de la pestii veterani ai baltii.
Multumesc anticipat pt. raspuns. O zi buna va doresc!