Cel mai mare lumea libera online crap pescuit concurenta

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CarpZombie

Cel mai mare lumea libera online crap pescuit concurenta

Mesaj de CarpZombie »

toks patru mari internationale - 1 septembrie-30 octombrie

In toamna/caderea (1 septembrie-30 octombrie) toks patru mari International s-a inceput oficial. intre 1 septembrie-30 octombrie, crap anglers in intreaga lume pot cistiga premii si sa castige recunoasterea internationala pentru pur si simplu face ce am toata iubirea ... si ca de CURS este crap pescuit! Pur si simplu tau te mai mari patru crapi intre 1 septembrie-30 octombrie si ai o sansa de a cistiga premii dumneavoastra in regiune si acknowlegement dumneavoastra pentru succesul nostru prin sprijinirea diferite reviste internationale.

Va multumesc.

Ken Keene
turnir directorul toks patru mari internationale si fondatorul al online keepsack
http://www.theonlinekeepsack.com/TOKS_B ... tional.asp

CORDOBA
Puncte: 0

Re: Cel mai mare lumea libera online crap pescuit concurenta

Mesaj de CORDOBA »

ma taticu' stii sa faci cont si nick cu carpzombie (deci stii romaneste bine) si vii acuma cu vrajala dasta de americo-indian din ferentari ? :evil: daca nu diclesti bine romaneste ceea ce nu cred , nu o mai da cu noi la bomba sau la setca, ca nu se leaga... :twisted: (In toamna/caderea (1 septembrie-30 octombrie) toks patru mari International s-a inceput oficial) aici desparti 's-a' si inainte o dai cu toks patru mari... :lol: (fondatorul al online keepsack )daca stii sa zici in romaneste "fondatorul" inseamna ca esti ca lumea la romana si nu mai vii cu...(acknowlegement dumneavoastra pentru succesul nostru ) :lol: :lol:
Bogdan Dorobantu

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

CORDOBA scrie:ma taticu' stii sa faci cont si nick cu carpzombie (deci stii romaneste bine) si vii acuma cu vrajala dasta de americo-indian din ferentari ? :evil: daca nu diclesti bine romaneste ceea ce nu cred , nu o mai da cu noi la bomba sau la setca, ca nu se leaga... :twisted: (In toamna/caderea (1 septembrie-30 octombrie) toks patru mari International s-a inceput oficial) aici desparti 's-a' si inainte o dai cu toks patru mari... :lol: (fondatorul al online keepsack )daca stii sa zici in romaneste "fondatorul" inseamna ca esti ca lumea la romana si nu mai vii cu...(acknowlegement dumneavoastra pentru succesul nostru ) :lol: :lol:
Nu stie romana.A folosit google sa traduca textul din engleza in romana .Urmareste link-ul si ai sa constati ca nu-i vrajeala.
The second best is the first loser!

CORDOBA

Mesaj de CORDOBA »

asa o fi, dar am avut o retinere sa intru pe link-ul ala , nu ar fi prima oara cand reinstalez calculatorul pt asa ceva. :(
Bogdan Dorobantu

CarpZombie

Mesaj de CarpZombie »

Im pare rău dacă nu-mi traducere în limba engleză este asa de bine.
I sînt folosire Google pentru a traduce din engleză în română.
Ne-ar dori să împărtăşească acest concurs internaţional de pescuit la crap pescari crap colegii noştri din Vest si est-europene naţiune.
Eu înţeleg unele dintre cele mai bune pescari Carp trăiesc în România. De asemenea, am undertsand nişte crap mare au fost prinse din această regiune a lumii.
Ar fi interesant pentru a vedea cât de bine crap pescari din Europa de Est a concura faţă de restul lumii.
Acest concurs de ONLINE este gratuit!!

http://www.theonlinekeepsack.com/TOKS_B ... tional.asp

Mulţumesc. Cu stimă,

Ken Keene

nick003

Mesaj de nick003 »

CORDOBA scrie:asa o fi, dar am avut o retinere sa intru pe link-ul ala , nu ar fi prima oara cand reinstalez calculatorul pt asa ceva. :(
Ai dreptate sa ai retineri , dar cel care a postat , este intradevar si cel care a semnat , iar concursul pe care il promoveaza exista cu adevarat si este sponsorizat de firme din UK si USA , intra pe link si ai sa te lamuresti , ar mai trebui si un pic de engleza , dar sper sa te descurci .

victorash

Mesaj de victorash »

asa se mai intelege ceva>>> :))

I. In autumn / fall (September 1 to October 30) toks four major International has officially started. between September 1 to October 30, carp anglers worldwide can win prizes and win international recognition for simply doing what we all love ... and that of course is carp fishing! Just Is your biggest four carp between September 1 to October 30 and have a chance to win prizes for you in your region and acknowlegement of our success by supporting various international journals.

Thank you.

Ken Keene
toks four major international tournament director and founder of online keepsack
.....................................................................................................................................
II. Im sorry if my English translation is so good.
I am using Google to translate from English into Romanian.
We would like to share this international competition to carp fishing carp fishing our colleagues in Western and Eastern European nations.
I understand some of the best Carp fishermen living in Romania. I also undertsand some big carp have been caught in this region of the world.
It would be interesting to see how well carp fishermen in Eastern Europe to compete against the world.
This contest is free ONLINE!
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

CORDOBA

Mesaj de CORDOBA »

asa ar fi fost mult mai bine.
Bogdan Dorobantu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”