Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Faza e ca mai tare "te doare inima" cand scapi pestele vietii pentru ca te-ai zgarcit la fir.ingerasdefoc scrie:.faza e ca nu as da multi bani pe un fir si sa l las prin agataturile de pe Prut...te cam doare inima cand esti nevoit ori sa l tai ori sa tragi de lanseta pana face poc...
Adrian,acum cat timp s a intamplat asta??odoctee scrie:am avut si eu o rola de stren hvg de 0,28 = panarama !
am dat si 150 lei pe ea, l-am schimbat de pe toti tamburii, facea plici la cea mai mica tensiune
Da Albert,ai dreptate.Albert scrie:Faza e ca mai tare "te doare inima" cand scapi pestele vietii pentru ca te-ai zgarcit la fir.ingerasdefoc scrie:.faza e ca nu as da multi bani pe un fir si sa l las prin agataturile de pe Prut...te cam doare inima cand esti nevoit ori sa l tai ori sa tragi de lanseta pana face poc...
Ia cel mai scump fir pe care ti-l permiti. Iti inteleg dilema, e cam greu sa gesti recomandari la fire pentru stilul tau de pescuit avand in vedere ca majoritatea pescuiscu su 0,douzeci si ceva + inaintas
Eu iti recomand Shimano Technium da' nush cum se face ca la cat e de scump(si hulit pentru asta) nu prea-l mai gasesti in Romania. Altceva nush, n-am folosit.
La Totalfishing nu existat acest produs.ingerasdefoc scrie:Mda...sa inteleg ca tot de la TF l ai cumparat?