CUPA SARULESTI 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

dragos nistor
Puncte: 0

Re: CUPA SARULESTI 2009

Mesaj de dragos nistor »

CEANGAU ALEXANDRU
Daca ai rabdare, o sa iti spun eu clasamentul maine.

SAKALU'
crapul ala are fix 24,900 KG , scanez maine foaia de concurs si o postez.

De asemenea, va promit o poveste frumoasa care sa descrie cum a fost concursul din punctul nostru de vedere, de acolo de sub turnul de apa.

Echipa KRANZ(Dan Badircea, Dragos Nistor, Radu Lixandru si runnerul Valentiv CMBRP), din care eu si Dan Badircea suntem si membri ai clubului de pescuit Ovidius Constanta, multumeste celor care ne-au felicitat si ii felicita pe cei clasati pe
podium. A fost greu, a fost tensiune, cel putin pentru noi, pana in ultimul minut.

Inainte de a incheia mai avem de spus un lucru:

RESPECTELE NOASTRE PENTRU: CONU' SANDEL, MARIUS DIN, MARIUS BARBU SI NU IN ULTMUL RAND CAPITANUL VALI VESA!!!

Saky

Mesaj de Saky »

stiu ca a avut 24,9 ! am inteles eu gresit cand am vorbit cu voi la telefon si de aia am trecut 24,6 !!

Felicitari si pentru captura si pentru locul 1.

Felicitari si lui Flavius de la Oradea pentru locul 2 !!

Luci

Mesaj de Luci »

Felicitari tuturor participantilor care au reusit sa duca pina la capat un concurs solicitant la maximum atit din punct de vedere psihic cit si fizic :) si mai ales echipei care a pescuit la corata si a reusit sa ia captura de pe un loc care nu promitea mai nimic :roll: adevarul e ca in ceea ce il priveste pe Cosmin si pe Ghita din Ploiesti nu ma mira reusita :wink: , felicitari si cistigatorilor care au picat la turnu de apa si au cistigat concursul .
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

ceangau alexandru

Mesaj de ceangau alexandru »

...SECRET.....MARE SECRET.....rezultate....clasament.....rabdare...mai am...!!!!!....nu se doreste RECLAMA NEGATIVA.???? cand ENERGY CARP cu VALI MARTOIU au prins de au spart toate recordurile informatiile au venit repede...reclama POZITIVA ....bla ...bla...bla..!!!!!!

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

"ceangau

abtinete, vali nu mai are bani, nu mai este cazul sa-l lauzi ! Iar vorbind urat despre sarulesti faci ca vulpea cu struguri ! :oops:
iar domnul care zice de captura cred ca nu este in tema, crapul cel mai mare a avut 25 de kg si a fost prins de baieti din pitesti, cu ce nada dumnezeu stie !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

[quote="panaitemilian"]"ceangau

abtinete, vali nu mai are bani, nu mai este cazul sa-l lauzi ! Iar vorbind urat despre sarulesti faci ca vulpea cu struguri ! :oops:

Mare bou esti

ceangau alexandru

Mesaj de ceangau alexandru »

PANAITEMILIAN....vorba lui Floroiu Ciprian ...MARE B..U esti ...nu a vorbit nimeni de banii lui Vali...si pana la urma ce mare bucurie pt tine ca are sau nu are...in schimb de rezultate si de clasament nimeni nu vorbeste..nu scrie ...SECRETOSILOR.....!!!!!!!

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

Uite si clasamentul:

Imagine
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Luci

Mesaj de Luci »

panaitemilian scrie:"ceangau

iar domnul care zice de captura cred ca nu este in tema, crapul cel mai mare a avut 25 de kg si a fost prins de baieti din pitesti, cu ce nada dumnezeu stie !
:shock:

Eu cind postez ceva sunt sigur ca afirmatiile mele sunt suta la suta adevarate...... :wink: imi mentin afirmatiile.
:roll: Inainte de a fi contrazis, sugerez acelora care vor sa o faca, sa se documenteze bine, sa vina cu argumente si sa nu mai vorbeasca din auzite. :mrgreen: Intr-adevar, crapul cel mai mare o fi avut 25 de kg , dar regulamentul concursului nu permite cumularea premiilor, cantitate si captura, astfel incat premiul pentru captura a fost luat de cei pe care i-am numit si a avut in greutate vreo 18 kg si ceva iar daca sunteti atit de curios de nada folosita va pot spune eu pe privat. :lol:
Inchei discutia felicitind inca o data atit cistigatorii cit si toti participantii .
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”