Black widow este o lanseta foarte moale chiar daca este de 3.75lbs pt ca are actiune progresiva......este buna cu momitoare ca poti atinge distante de max 120m (cel putin eu pe acolo eram in funtie de vant)
Cu emteicsul este altceva......alta actiune....semirapida/rapida, poti pescui cu mtx acolo unde widow doar viseaza sa ajunga.....dar nu te astepta sa ai drilul vietii cum poti avea cu widow
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
Cam am priceput cum sta treaba, cel putin asa in mare.
Nu ma deranjeaza ca cineva vorbeste doar despre o anume lanseta.
Pana la urma vreau sa aflu avantajele si dezavantajele la ambele tipuri, nu ma astept ca un utilizator de bw sa fi utilizat musai si mtx. sau invers.
Oricum in acest moment folosesc o solutie de buget minim, si anume bete caperlan de 3,6 m si 3 lbs (setul acela bigrunner cu mulinetele aferente) care sunt foarte moi deci cam inteleg cum e cu un bat moale.
Sunt misto la drill si ajunge crapul gata obosit la minciog. La capitolul distanta am reusit sa arunc in jur de maxim 100 metri.
Deci sunt tentat sa ma indrept catre mtx14.
Oricum multumesc pt opinii si mai astept si parerea altora.
Poate sa fie vorba si de alta lanseta atata timp cat se incadreaza intr-un buget de maxim 400 ron/bucata.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"
pescarusull scrie:Cam am priceput cum sta treaba, cel putin asa in mare.
Pana la urma vreau sa aflu avantajele si dezavantajele la ambele tipuri, nu ma astept ca un utilizator de bw sa fi utilizat musai si mtx. sau invers.
Oricum in acest moment folosesc o solutie de buget minim, si anume bete caperlan de 3,6 m si 3 lbs (setul acela bigrunner cu mulinetele aferente) care sunt foarte moi deci cam inteleg cum e cu un bat moale.
Sunt misto la drill si ajunge crapul gata obosit la minciog. La capitolul distanta am reusit sa arunc in jur de maxim 100 metri.
Poate sa fie vorba si de alta lanseta atata timp cat se incadreaza intr-un buget de maxim 400 ron/bucata.
La fel de moale este si black widow, exact ca betele alea de la caperlan.......dar nu poti compara blankurile .......black widow este ozn pe langa caperlanurile alea.
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
pescarusull scrie:Cam am priceput cum sta treaba, cel putin asa in mare.
La fel de moale este si black widow, exact ca betele alea de la caperlan.......dar nu poti compara blankurile .......black widow este ozn pe langa caperlanurile alea.
dar si diferenta de pret e la fel de mare.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"
mtx 14 -o lanseta mult peste daiwa. nu este deloc o lanseta tare.
iar ce spunea cineva mai sus ,cum ca se indoaie doar primele 2 inele.............sa se mai gandeasca.... o spun ca posesor de mtx....
mtx fara discutii...nu o sa regreti....
balan petrica scrie:mtx 14 -o lanseta mult peste daiwa. nu este deloc o lanseta tare.
iar ce spunea cineva mai sus ,cum ca se indoaie doar primele 2 inele.............sa se mai gandeasca.... o spun ca posesor de mtx....
mtx fara discutii...nu o sa regreti....
Eu vorbeam de TC, nu de momentul in care arunci.
Eu cred ca cel mai bine este sa se duca intr-un magazin si sa le tina in mana pe amandoua. Pt mine MTX mi se pare cam grea, mult prea rigida. E o parere personala, dar cu siguranta este o lanseta foarte buna si pe care multi o plac.