CARP SHOW a inceput

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
panaitemilian

Re: CARP SHOW a inceput

Mesaj de panaitemilian »

irinel, daca nu au reusit senzorii sa castige aurul, nu cred ca o sa-l castige lotul actual....vezi la tancabesti cam cum au defilat batranii senzori si o sa intelegi o lectie de istorie contemporana !
stima pentru demonstratia facuta la tancabesti si mai ales pentru nada cu care ati reusit sa faceti o asa medie ! bravo baieti , sincere felicitari !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

PETRACHE CONSTANTIN
Puncte: 0

Mesaj de PETRACHE CONSTANTIN »

Felicitari Senzor. Pacat ca ati renuntat asa usor sa va indepliniti visul de a deveni campioni mondiali, de cativa ani sunteti printre singurii laudat sedinta de sedinta......

RESPECT.
AGVPS Mures

ispasirinel

Mesaj de ispasirinel »

panaitemilian scrie:irinel, daca nu au reusit senzorii sa castige aurul, nu cred ca o sa-l castige lotul actual....vezi la tancabesti cam cum au defilat batranii senzori si o sa intelegi o lectie de istorie contemporana !
stima pentru demonstratia facuta la tancabesti si mai ales pentru nada cu care ati reusit sa faceti o asa medie ! bravo baieti , sincere felicitari !
si eu ii stimez ptr. ce au facut si ce or sa mai faca ptr. carpfishingul romanesc.dar nu uit ceva:au concurat dupa conditiile stabilite de ei.in franta va fi ceva foarte......diferit.nu intelegi ca nu ar fi corect sa punem in discutie performantele echipei nationale si a modului in care a fost aleasa?tu asta ai inteles din concursul asta?de ce sa nu asteptam cum ar fi corect si fair play franta? :twisted:
p.s.astept de la TITANII mei ceva frumos din franta.rosu-galben-albastru .......cat mai sus.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Gabi
departe de-a fi rautacioasa afirmatia mea dar metaforic spus un caine pe care-l bati se sperie si de mangaiere. Termenul " DICTATURA " a fost uzitat foarte mult in ultimii ani referitor la echipa Senzor care pana la urma a adus in tara cele mai bune rezultate internationale din istoria pescuitului la crap , rezultate care au fost catalogate ca intamplatoare sau datorate norocului lui Gogu sau si mai mult , a existat afirmatia ca este egal cu zero daca nu aduci titlul suprem. Oare intamplator Cotelici a pus ca motto postarilor lui " The second best is the first loser! " taman dupa ce echipa Senzor a iesit vicecampioana mondiala ?? De obicei in sport cei care preiau stafeta bat palma cu cei care o predau nu fac glume ironice dar poate ca am interpretat eu gresit. In ceea ce priveste marele concurs pe care-l ai in fata i-ti doresc si tie si echipei sincer si din suflet sa depasiti milimetrul care ne-a trebuit de cateva ori sa obtinem aurul mondial.

@ Vali Vesa

Am auzul suficient de ascutit si nu m-as apuca sa vorbesc prostii nefondat
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

slab,mediocru si foarte bun.....3 calificative
vrei sa fi slab ?mergi la peste cu PANAITEMILIAN
vrei sa fi mediocru ? te multumesti cu ce ai invatat de pe balta furand de la unu si de la altu si pui in practica la partidele de pescuind ,reusind sau nu.....
iar daca vrei sa fi FOARTE BUN....nu mai ai altceva de facut ptr.sunt deja VLADUT Si ANDREI
felicitari tuturor echipelor participante si fire cat mai intinse LOTULUI NATIONAL
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

valentin dumitru scrie:
Vali Vesa scrie: Dar iti aduc aminte ca Dream team-ul romanesc s-a retras fara lupta si asta a fost decizia voastra.
Pai in sistemul de anul asta nu se putea califica decat cu foarte mult noroc si asa au preferat sa stea in banca lor, dar sa vedeti voi la anul daca se tin calificarile pe loturi................... :?:
Vali, echipa Senzor s-a clalificat si pe loturi si la individual, dar nu aceasta e problema.

Fosta echipa senzor s-a reunit numai pentru acest eveniment. Suntem niste oameni care am concurat impreuna timp de 6 ani la cel mai inalt nivel.
Am trecut prin bune si rele, ne-am bucurat la victorii si am plins la infringeri impreuna.
Evident am ramas prieteni iar pt. noi a fost o placere sa ne reintilnim intr-un concurs show.
La carp show nu noi am fost vedetele, ci lotul national.
Acest concurs a fost gindit pt. baieti si sper ca au invatat multe.
Noi nu am vrut sa demonstram nimic, ne-am facut treaba asa cum am invatat de-a lungul timpului si am cistigat. Atita tot.
Anul viitor stati linistiti, echipa senzor s-a retras si nu va reveni.
Probabil a fost ultima aparitie a mari echipe SENZOR intru-n concurs.

@Vali vesa
Dream team-ul romanesc=SENZOR a luptat 6 ani si nu a putut fi invins. Venise timpul sa se retraga.
Interesant ca la un an de la acea decizie SENZOR inca produce fiori... unora. :D
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

ispasirinel scrie:si eu ii stimez ptr. ce au facut si ce or sa mai faca ptr. carpfishingul romanesc.dar nu uit ceva:au concurat dupa conditiile stabilite de ei.in franta va fi ceva foarte......diferit.nu intelegi ca nu ar fi corect sa punem in discutie performantele echipei nationale si a modului in care a fost aleasa?tu asta ai inteles din concursul asta?de ce sa nu asteptam cum ar fi corect si fair play franta? :twisted:
p.s.astept de la TITANII mei ceva frumos din franta.rosu-galben-albastru .......cat mai sus.
Conditiile de concurs au fost ca cele de la CM. In Franta va fi la fel.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

victorash

Mesaj de victorash »

Felicitari castigatorilor si tuturor loturilor participante. Pacat totusi ca nu s-a tinut pe 8 loturi, lupta ar fi fost si mai stransa.
Referitor la rezultate finale nu cred ca avea cineva sanse sa bata o echipa sudata, echilibrata si cu atata experienta ca lotul Senzor.
Lotul National actual nu avea ce demonstra, felicitari AV pentru posibilitatea primului antrenament in conditii asemanatoare Franta, poate asta a fost si ideea concursului.
Surpriza cea mai mare, dupa parerea mea vine din partea lotului Tancabesti care a tinut in suspans pana in ultima clipa rezultatul final, si in special echipa parfene senior care a plecat de prin ultimele pozitii in sector si a reusit sa urce incet si sa castige sectorul. Poate pentru la anul reusesc sa vina cu un lot la calificari.
Trebuie mentionat si rezultatul frumos al echipei dan marinescu-grig, care au reusit sa profite la maxim de locul tras la sorti si sa scoata un rezultat exceptional, pacat totusi ca cu o floare nu se face primavara. In aceeasi situatie ..ABC, cu un plus la final pentru ulvan( ...care pana la final a renuntat la porumb si a pescuit cu bile :D :D ) ...Lotul Nitu& son's pacat de unele locuri care ar fi trebuit sa dea mai multe rezultate.

Per ansamblu a fost o demonstratie clara ca un concurs pe loturi este in final mai echilibrat si mai putin supus bulanului decat un concurs individual si ca experienta unui lot "sudat" este net superioara rezultatelor unor loturi cu talente individuale, dar fara omogenitate.
Fire intinse in Franta Lotului National si cat mai multe partide impreuna inainte de CM, asistate de un capitan.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

"Dream team-ul romanesc=SENZOR a luptat 6 ani si nu a putut fi invins. Venise timpul sa se retraga.
Interesant ca la un an de la acea decizie SENZOR inca produce fiori... unora."

@ Maestrul Rosioru
De ce sa se retraga Maestre pescuitul este pentru toti.Lotul Senzor(old boys :D )poate sa faca in ori ce moment surprize placute sau poate sa nu fie surpriza ci normal :D .Asa cum am mai spus-o prezenta voastra poate fi un magnet in competitii ,multi pescari isi doresc sa se intreaca cu voi.Daca reusesc sa va bata atunci aceeia sunt intradevar buni.In sezonul urmator(2010)poate vor mai fi asemenea concursuri dar si pe alte balti.
Din partea mea toata stima.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

felicitari tuturor participantilor la acest megashow al carpingului din romania. respect senzor care inca o data au demonstrat ceia ce nu mai trebuia demonstrat. fire intinse lotului national in franta si sper sa faca o figura frumoasa. nu in ultimul rand felicitari tancabesti.cred ca pentru baietii de la lot a fost un bun prilej de se cunoaste mai bine si de a suda relatiile dintre ei,si tot odata un antrenament excelent. inca o data respect echipei senzor si fire intinse lotului national.
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”