15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Unde pescuim dupa crapi pe rauri, la Dunare si in Delta Dunarii

Moderator: Dan Mateianu

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:.....dintre cei care mi-au urmat sfatul(si au putut si financiar) au avut rezultate asemanatoare.
In sfarsit se lasa ipocrizia la o parte.
Intr-un articol de pe prima pagina se povesteste cum niste flacai au aruncat intr-o garla din Ungaria 70Kg de bile 55 lei/kg si 30 kg la 25lei/kg si se lauda ca au prins sute de kg de crap.HAHAHA.
Tu povestesti de nada in valoare de 1500RON aruncata-n Dunare. Adica tot 100 kg.
E ok, in sfarsit lumea poate sa vada negru pe alb ce inseamna pescuitul la boiles. Sper ca s-au dus vremurile in care diversi prezentau rezultate naucitoare obtinute cu 2 bile de carlig si 2 kile de solubile.
Acum sunt curios cam ce strategie implica naditul cu asemenea cantitati de nada.
O fi ceva complicat? :lol:
On topic: faina partida ati avut, felicitari.
Problema e cu pozele...poze pe care le vezi pe pescuitu' pct ro.Oribile. Nu zice nimeni sa nu respecti regulile, duci acasa de-o prajeala daca-i voie(sau sapun ca altceva nu stiu ce faceti cu pestii aia de 10 kile), dar nu inteleg ce te costa sa nu pui pozele alea dezagreabile in articol. Sunt convins ca ai poze muuuult mai reusite din expeditie dar totusi ai ales sa postezi taranismele astea. De ce?
Pacat, iti bati joc de imaginea ta fara niciun rost.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ca te-ai dus acasa cu crapi de 3-4-5 kg, mai sa fie, insa crapul din ultima poza bate spre 10 kg. Aici e buba.
Nu e nici o buba, e perfect legal! Nu ca eu as fi vreun adept al sistemului legal (care, intr-o proportie covarsitoare, e ilegitim/agresiv).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

dar daca natura deja a muncit si a crescut un crap de 10 kg, macar sa-l respectam. De acord?

Ce sa mai zici de porcul de 200 de kg? Hai sa-l respectam si pe ala, nu? Bre, in Romania, foarte multa lume manaca crap (eu unul nu, dar nevasta-mea e "fiarta" pe el, ca atare, am renuntat la pescuitul 100% C&R). Inclusiv din aia de 10kg.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Dacă tot e atât de legal si normal...de ce sa trucat poza cu acest crap de ~10 kg? ;)
Ca săracu pește a devenit vedetă pe nedrept, alte cateva zeci de bucăți mai mari si poate mai frumoase zacand moarte pe lângă el in poza originală...

Sent using Tapatalk

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bravo vladut, asta da partida !
baietii care vorbesc asa ca sa se afle in treaba, sigur nu stiu ca nu exista grasime la crapii de dunare :lol: :lol: :lol:
felicitari inca o data !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Mie imi place saramura din burta de crap +10 si mananc pana ma trag de aplecate.Stiu o balta de pocaiti unde moare pestele de batran si nu are cine sa-l prinda. :wink: :D :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
PS Saptamana viitoare plec din nou, pe alte locuri ( o sa mi le fac singur) si o sa am cam aceleasi rezultate....
---------
cam in ce perioada pleci ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Levi

Mesaj de Levi »

ionut72 scrie: Ce sa mai zici de porcul de 200 de kg? Hai sa-l respectam si pe ala, nu? Bre, in Romania, foarte multa lume manaca crap (eu unul nu, dar nevasta-mea e "fiarta" pe el, ca atare, am renuntat la pescuitul 100% C&R). Inclusiv din aia de 10kg.
Ionut, n-ai inteles nimic din tot ce am scris. Daca compari porcul cu crapul, atunci respectul ptr exemplarele mari ca atare, ca trofee care trebuie ocrotite, s-a tras cu apa la toaleta. N-ai ce sa faci, Vladut are dreptate pe deplin, asa-i neamul. Cum compari mai porcul cu crapul??? Porcul a fost crescut de om cu furaj....crapul din delta...te las sa completezi

Nu cu legalitate e problema, problema e cu partea etica, cu ideologia...adica...crapul mare se pune pe saltea si se elibereaza dupa aceea (in stare buna...). Nu e nici o problema cu consumul Ca saptamana viitoare sa-l prinzi si tu si sa te bucuri de acea captura. Si sa nu spuneti ca lasa ca are delta peste...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Levi, sa nu-mi spui ca esti si tu din secta ratacitilor alora care considera crapul animal sfant, precum vaca indienii, si i-au inchinat si temple si-ii aduc si jerfe! Sau n-ai auzit de ea? Pentru un Glenfiddich iti fac legatura cu ei. Sa va reuniti in absolut! :D
Cum compari mai porcul cu crapul???
Pai exact asta e si comparatia cea mai reusita si cea mai des uzitata. Tu nu citesti niciodata? In plus, carnea de crap e mai sanatoasa (zic unii) decat cea de porc.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie: Sa va reuniti in absolut! :D
Bre, talica matale vrei sa duci discutia la Bivolaru sau la Pangica?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Rauri, Dunare & Delta Dunarii”