15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Unde pescuim dupa crapi pe rauri, la Dunare si in Delta Dunarii

Moderator: Dan Mateianu

claudiue
Puncte: 0

Mesaj de claudiue »

@VM - eu nu inteleg ce atât polemica pe subiectul ăsta! ;) Pune poza la loc așa cum era și mândrește-te cu ea ! Ca doar ce ai facut e bine, e moral, e normal...E pe draq!
Si sa nu uiti sa o pui la loc si pe facebook, ca doar acolo ai avut un succes răsunător cu ea, like-uri, multe comentarii care făceau invidios orice vegetarian...etc.

Sent using Tapatalk

Albert
pescar de competitie

Re: 15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:Gama aceasta de bile se adreseaza "sacosarilor" , cum ii numesti tu !
:lol: :lol: Sacosari si bile in aceiasi propozitie. Termina cu prostiile :) Cum naiba sa pui bile pe cele 8 carlige de la bomba?! Poate faci un articol si despre asta :)
Vladut Mateianu scrie:Ce nu intelegi ?
Colegu' tu esti turc :) Cum ziceam nu ma intereseaza ce si cat ati retinut. E fix treaba voastra atata timp cat nicaieri in Romania, pe natural, nu controleaza nimeni niciodata cat peste se duce acasa.
Ce nu vrei tu sa vezi/intelegi e asta:
De ce tu, Vladut Mateianu,(Senzor, CN, CM, Crapmania, etc,etc,) ai ales sa te asociezi cu pozele alea oribile. Ca sa ce? Ce vrei sa demonstrezi?
Uita-te la ce poze pune Gor pe forum, de zici ca la concursurile alea-i raiul pe pamant cand, de fapt, stii mai bine decat mine cum sta treaba.
Acum intelegi ce vreau sa zic?

fpirvu

Mesaj de fpirvu »

alinteodor79 scrie:asteptam astfel de poze si de pe sulimanu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uite peste prins de mine pe sulimanu, acum o luna, am facut o saramura din el de a mancat toata familia si prietenii.
Totul a decurs civilizat pestele a fost cantarit, s-a incadrat in limita achitata, am fost felicitat pentru partida si asta basta.
Exista si oameni care manaca peste prins pe balta pentru ca este mult mai gustos decat cel din supermarket.
Felicitari pentru partida Vladut si fir intins la urmatoarea, sa pui poze cu peste si mai mult.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Pe sistem chat:
Knd toti prefacutii se prefac k stiu: ridica degetu mijlociu!:))
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie:Gama aceasta de bile se adreseaza "sacosarilor" , cum ii numesti tu !
:lol: :lol: Sacosari si bile in aceiasi propozitie. Termina cu prostiile :) Cum naiba sa pui bile pe cele 8 carlige de la bomba?! Poate faci un articol si despre asta :)
Vladut Mateianu scrie:Ce nu intelegi ?
Colegu' tu esti turc :) Cum ziceam nu ma intereseaza ce si cat ati retinut. E fix treaba voastra atata timp cat nicaieri in Romania, pe natural, nu controleaza nimeni niciodata cat peste se duce acasa.
Ce nu vrei tu sa vezi/intelegi e asta:
De ce tu, Vladut Mateianu,(Senzor, CN, CM, Crapmania, etc,etc,) ai ales sa te asociezi cu pozele alea oribile. Ca sa ce? Ce vrei sa demonstrezi?
Uita-te la ce poze pune Gor pe forum, de zici ca la concursurile alea-i raiul pe pamant cand, de fapt, stii mai bine decat mine cum sta treaba.
Acum intelegi ce vreau sa zic?
Acum inteleg. Ai dreptate, dar nu uita ca eu am ales sa merg pe drumul acesta : comert. :wink:
Plus ca am inteles intr-un tarziu ca pledoaria ptr C&R este pierduta ....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Acum inteleg. Ai dreptate, dar nu uita ca eu am ales sa merg pe drumul acesta : comert. :wink:
Si plus ca la acest comert cu boilies trebuie si un pic de reclama.
Baba scoate peste din put iar Vladut scoate din Delta, bravo Vladut si spor la comenzi.
PS pune poza originala sa vada lumea cat si ce peste se prinde la boilies in ape salbatice.
Ultima oară modificat Vin Sep 25, 2015 19:34 de către Marian Cosereanu, modificat 1 dată în total.
Nume utilizator schimbat din gazaru

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:Acum inteleg. Ai dreptate, dar nu uita ca eu am ales sa merg pe drumul acesta : comert. :wink:
Stiu, calea asta ai ales-o demult si foarte bine ai facut :) Acum daca tu, sau departamentul marketing SNZ(de existenta caruia ma indoiesc :lol: ) crezi ca asa vinzi mai multe boilesuri...go for it,mai pozeaza-te asa. Cu 2 lei apari si la revista iar cu 10 dai clasa la peveteveu.Sigur publicul tinta pentru acele boilesuri va ataca magazinul si va rupe norma de vanzari.
Vladut Mateianu scrie:Plus ca am inteles intr-un tarziu ca pledoaria ptr C&R este pierduta ....
Ce legatura are C&R in povestea asta? Eu aleg sa te cred pe cuvant ca ai retinut fix cota legala.
Dar as fi preferat poze cu gratar, peste prajit sau saramura, nu ce-ai postat tu.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Și uite așa s-a dus pe apa sâmbetei toată agoniseala de morală c&r pe care a adunat-o crapmania cu cei 9.999 de useri. D-le Mateianu dacă tăceai (nu făceai poz(n)e) cu măcelul vânzător de bile te numeai. Oricum pe față unii te dezaprobă iar ceilalți or să pună botul la punga de bile de 6kg la 90 de ronisori! Un lucru important să nu uiți, în general oameni nu mănâncă cu două linguri!

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Eu cred ca functioneaza sau cel putin incepe sa functioneze C&R...in randul generatiei tinere...generatia pasoptista nici o sansa...poza aia nu se cade la unu cu pretentiile tale...vezi sa nu-ti controleze portbagajul pe la Corbu la anul la CN
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Deja sari calul ! Una este sa reti peste legal, una este sa furi ! Organizez de peste 8 ani concursuri, asa ca stiu mai bine ce fac o parte dintre iubitorii de C&R inscrisi cand nu mai au sanse..... De aceea la unele concursuri nu mai este voie cu masina langa tine, la altele se controleaza masinile la plecare, etc... :oops:

PS De ce nu postezi niste poze cu tine cu multi crapi (prinsi in ape libere, nu pe carpodroame unde cam orice ageamiu prinde) apoi sa vedem si eliberarea lor ? Sau sunt acrii strugurii ? :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet

Înapoi la “Rauri, Dunare & Delta Dunarii”