15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Unde pescuim dupa crapi pe rauri, la Dunare si in Delta Dunarii

Moderator: Dan Mateianu

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: 15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Mesaj de Florin Pata »

Incet, incet , timpul demonstreaza ce se ascunde de fapt in demagogia si ifosele unora . Si aici vorbesc de asa-zisii "mari" pescari , care fac niste miute intre ei ,isi dau singuri cupe pe balti suprapopulate si apoi se cred "Pescaru'...Mondialu :lol: ! " .

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Nu m-ar mira sa urmeze un boicot al produselor senzor...daca eram in alta tara cam asta se intampla... Poate asta e trendul sau noua viziune,dupa ani de promovat c&r si cand lumea chiar incepea sa se obisnuiasca cu fenomenul,sa spunem ca de ..i-am dat o sansa c&r -ului ,dar nu merge ca la noi se mananca peste(pana si in capatul lumii la mine unde se agata harta in cui,patronul unei balti,un unches de 60 ani a implementat sistemul c&r pe balta lui...si-a dat seama ca e mai profitabil cat timp are baieti care vin saptamanal,platesc,hranesc pestele si pleaca fara sa retina nimic)Maine poimaine il si vezi pe Ardy velkamp si frank warwick postand pe Prieteni pescari( pe facebook,acolo vezi tot felul de unditari pe movile de peste afisand niste ranjete miselesti)cum stau pe o stiva de crapi in Delta noastra( doar nu a incalcat nici o lege...tocmai de aceea se cheama pescar profesionist,e vorba de conceptul de a prinde peste,nu de cat poti sa aduci acasa
P.S.oricine are idee despre marketing ar fii spus ca aceea poza e un mare NO NO care poate aduce mari prejudicii de imagine brandului(ma mir cum a putut asa zisul departament de marketing sa faca o asemenea eroare...
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

@iulius_gherase,
Am si eu o vorba: primesc lectii de morala cu conditia sa stiu de la cine!
Treci cand ai timp pe la unchiesul Zavate Ion(cred ca-l cunosti) si vezi ce-ti spune legat de morala...
Astept sa-mi spui si mie... sau iti spun eu in viitorul apropiat. Panimaeshi?
ps. O tineti langa ca surda pe mormant.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@iulius

Este ultima oara cand iti raspund.Eu m-am ferit intotdeauna sa judec felul in care se acupa altii de bussinesul lor, as prefera ca la toti sa le mearga bine si sa aiba bani, indirect am avea toti de castigat. Senzor este ptr mine o afacere, brandul meu, iar la anul ne-am propus sa trecem de 50 de tone de boilies vandute.Nu cu pescari C&R ne atingem targetul ! Cum si la balta mea, Sulimanu, proiectul de anul trecut cu pescuit C&R a fost un esec lamentabil, iar anul acesta am dublat incasarile(ca sa fiu modest) abordand varianta pescuit cu RETINERE ! Asta este Romania, lasa-ma te rog pe mine sa-mi gestionez afacerile cum consider !

PS Gama de boiliesuri Delta a fost epuizata aproape total intr-o saptamana, iar de la anul va fi prezenta in doua lanturi de supermarketuri celebre ! Punct.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Iti explic ideea ultima oara, desi degeaba, dar o fac: daca tu vizezi aceasi locatie ca si mine, si faci pe acolo 5-6 partide reusite, retinand 6 bucati sariti de 10 kg(sa luam acest prag reprezentand exemplarele mari), si fac si eu o partida acolo, pescar 100% C&R, vizand crapii mari, deja partida pe care urmeaza s-o fac o sa fie mai saraca decat dinaintea vizitei tale pofticioasa. Si ptr ca boilesul este o nada cu care poti face praf o balta, e si indicat sa fi folosit de un pescar cu bun simt, adica cineva care are grija de peste, de exemplarele mari, si nu retine pe acestia. Nici acum nu intelegi ideea asa-i? Nu vreau sa pierd timpul de pescuit vizand exemplarele mari din cauza oamenilor ca tine.
Daca ar fi cazul sa vizitam acelasi loc, fie in delta fie pe altundeva, si te-as prinde ca retii crapul sarit de o anumita marime, ai avea de a face cu mine. Crede-ma. Ca te-ai juca cu timpul si efortul meu pe care i-am investit in acea partida.
Nu e de nasul tau sa-mi explici nimic, bai ratutel! Cand eu pescuiam in Delta si eliberam pesti (acum 30 de ani), tu te jucai cu puta-n tarana si strigai "uite, mama, trec soldatii"! Cand pescuiam deja cu boilies, tu credeai ca sunt bomboane colorate. Lasa tonul asta cu mine, ca n-am impins vagoane in gara impreuna! Nu vrei sa pierzi timpul de pescuit, e simplu, apuca-te de table! :)

In alta ordine de idei, pune-ti ordine in ganduri inainte sa postezi: pe care balta ai auzit tu ca e voie sa retii un peste de 10 kg? Ala se numeste furt. Amesteci cu nonsalanta furtul cu retinerea legala de peste si-o faci pe moralistu. Pricepi unde e falsul silogism, sau tre' sa-ti desenez?

Si o ultima intrebare: de ce nu e suficient ciortanul ptr consum?DE CE?
Intreaba-i pe cei care consuma crap, nu pe mine. Sau, si mai bine, pe Nila Moromete! In cazul meu, asa zice nevasta-mea si ea e sefa :D

P.S. Vladut, vorbeste cu departamentul marketing, ca data/datile viitoare sa pozeze/filmeze si pestii eliberati!
P.S.1. La anul facem o iesire impreuna in Delta si-o sa postez eu poze. Spun la anul pentru ca anul acesta e compromis, sunt in convalescenta, s-a gandit sa se lege de mine o "apendicita acuta cu peritonita generalizata".
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

ionut72 scrie:

P.S. Vladut, vorbeste cu departamentul marketing, ca data/datile viitoare sa pozeze/filmeze si pestii eliberati!
P.S.1. La anul facem o iesire impreuna in Delta si-o sa postez eu poze. Spun la anul pentru ca anul acesta e compromis, sunt in convalescenta, s-a gandit sa se lege de mine o "apendicita acuta cu peritonita generalizata".
Duminica plec iar, 1 saptamana, voi face poze cu pestii pe care ii eliberez. Eventual si filmari, ca sa fie multumiti si cei 0.1 % care apreciaza asta ! :wink: Astept insa si poze de la cei care comenteaza atat, cu ei in delta sau ape publice unde elibereaza crapii prinsi ! Si nu ma refer la 1-2 crapi....
Oamenii cu bun simt se abtin de la comentarii, este dreptul fiecaruia sa-si aleaga tipul de pescuit pe care il practica !

PS Sanatate multa Ionut, nu darama o peritonita taurul, stai linistit ! :D
CS SENZOR

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Mie imi place povestea despre drobul de sare. Despre femeile isterice panicate de drobul de sare din horn, care ar putea fi rasturnat de pisica si ar putea sa le omoare pruncul.Povestea, care are titlul deloc subtil „Prostia omeneasca”, este în continuare geniala si atunci nu ne ramane decat sa luam un pachet de rasarita, sa stam pe prispa din fata casei si să vorbim toata ziua scrasnind din dinti cu rautate despre capra vecinului...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Duminica plec iar, 1 saptamana, voi face poze cu pestii pe care ii eliberez. Eventual si filmari, ca sa fie multumiti si cei 0.1 % care apreciaza asta ! :wink: Astept insa si poze de la cei care comenteaza atat, cu ei in delta sau ape publice unde elibereaza crapii prinsi ! Si nu ma refer la 1-2 crapi....
Oamenii cu bun simt se abtin de la comentarii, este dreptul fiecaruia sa-si aleaga tipul de pescuit pe care il practica !

PS Sanatate multa Ionut, nu darama o peritonita taurul, stai linistit ! :D[/quote]

Te duci pe Intinsa, Crisani sau mergi pe Chilia.
Nume utilizator schimbat din gazaru

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gazaru scrie:
Te duci pe Intinsa, Crisani sau mergi pe Chilia.
Nu stiu inca, stabilesc la fata locului, in functie de nivelul apei si rezultatele pescarilor din zona ! De data asta m-am pregatit doar cu bile tari de 24 si 30 mm ptr nadit, iar ptr carlig am pregatit niste "capete de pisica" de 40, 45 si 50 mm !!! :wink:
CS SENZOR

Levi

Mesaj de Levi »

@Vladut
A avea de a face cu cineva nu inseamna bataie neaparat. Dar daca tu asa ai inteles, foarte bine.
Este mai mult decat jalnic cum ma pui in situatia sa-ti dovedesc ca eliberez crapi pe ape salbatice. Am si un videoclip in care eliberez un crap romanesc de 19,17 kg pe o balastiera...dar de ce sa incarc pe aici? Ca tu poti sa judeci daca sunt "om de bun simt"? :roll:
Gresesti cand spui ca oamenii de bunt simt se abtin de la comentarii. Eu nu am bunul simt sau cum dreac? Cam maaare generalizare observatia aceasta...

In gorgova stiu 5 persoane care detin pensiune si iti garantez ca nu dau la curent. Comunitate maghiara de acolo da la curent...dovezi? Daca tot ceri si tu de la mine. Treaba cu nationalitatile care pup delta n-are nici o treaba cu acest subiect. De fapt, nici ungurii nu sunt mai buni, dupa vestea lor din delta Po...

@Ionut
Iarasi nu ma intelegi sau nu am formulat propozitiile pe intelesul tau.
In primul rand mi se falfaie ce varsta ai tu si ce ai facut la acea varsta. Eu nu judec oamenii si nici nu-i respect dupa varsta. Si un mosneag de 81 ani poate sa fie un mafiot, varsta lui n-o sa ma duca in eroare sa-l respect. Deci sa nu astepti asa ceva de la mine. Nici nu inteleg de ce ar trebui sa ma ascund ptr ca tu ai poate 30 ani mai mult ca mine...

Ai scris pe prima pagina ca ai renuntat la 100% c&r. Inclusiv exemplare de 10kg. Ce se intelege din acesta? Ia spune-mi. Nu am insinuat ca ai fi furat, te-am intrebat de unde ai retinut tu crap de 10 kg. Pai acesta ai scris nu?

Si nu confund nimic stai linistit, stiu cat se poate retine in limita legala, problema mea este cu retinerea exemplarelor mari.
Mai mult n-o sa scriu in aces topic, ca traim pe planete diferite si n-are rost discutia.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Rauri, Dunare & Delta Dunarii”