Moderator: Dan Mateianu
Nu e de nasul tau sa-mi explici nimic, bai ratutel! Cand eu pescuiam in Delta si eliberam pesti (acum 30 de ani), tu te jucai cu puta-n tarana si strigai "uite, mama, trec soldatii"! Cand pescuiam deja cu boilies, tu credeai ca sunt bomboane colorate. Lasa tonul asta cu mine, ca n-am impins vagoane in gara impreuna! Nu vrei sa pierzi timpul de pescuit, e simplu, apuca-te de table!Iti explic ideea ultima oara, desi degeaba, dar o fac: daca tu vizezi aceasi locatie ca si mine, si faci pe acolo 5-6 partide reusite, retinand 6 bucati sariti de 10 kg(sa luam acest prag reprezentand exemplarele mari), si fac si eu o partida acolo, pescar 100% C&R, vizand crapii mari, deja partida pe care urmeaza s-o fac o sa fie mai saraca decat dinaintea vizitei tale pofticioasa. Si ptr ca boilesul este o nada cu care poti face praf o balta, e si indicat sa fi folosit de un pescar cu bun simt, adica cineva care are grija de peste, de exemplarele mari, si nu retine pe acestia. Nici acum nu intelegi ideea asa-i? Nu vreau sa pierd timpul de pescuit vizand exemplarele mari din cauza oamenilor ca tine.
Daca ar fi cazul sa vizitam acelasi loc, fie in delta fie pe altundeva, si te-as prinde ca retii crapul sarit de o anumita marime, ai avea de a face cu mine. Crede-ma. Ca te-ai juca cu timpul si efortul meu pe care i-am investit in acea partida.
Intreaba-i pe cei care consuma crap, nu pe mine. Sau, si mai bine, pe Nila Moromete! In cazul meu, asa zice nevasta-mea si ea e sefaSi o ultima intrebare: de ce nu e suficient ciortanul ptr consum?DE CE?
Duminica plec iar, 1 saptamana, voi face poze cu pestii pe care ii eliberez. Eventual si filmari, ca sa fie multumiti si cei 0.1 % care apreciaza asta !ionut72 scrie:
P.S. Vladut, vorbeste cu departamentul marketing, ca data/datile viitoare sa pozeze/filmeze si pestii eliberati!
P.S.1. La anul facem o iesire impreuna in Delta si-o sa postez eu poze. Spun la anul pentru ca anul acesta e compromis, sunt in convalescenta, s-a gandit sa se lege de mine o "apendicita acuta cu peritonita generalizata".
Nu stiu inca, stabilesc la fata locului, in functie de nivelul apei si rezultatele pescarilor din zona ! De data asta m-am pregatit doar cu bile tari de 24 si 30 mm ptr nadit, iar ptr carlig am pregatit niste "capete de pisica" de 40, 45 si 50 mm !!!gazaru scrie:
Te duci pe Intinsa, Crisani sau mergi pe Chilia.