Mda. Obiceiurile vechi nu mor niciodata.hascecalex scrie:in urma postarilor Iulius Gherase a fost bannat pe forumul crapmania.
Moderator: Dan Mateianu
Mda. Obiceiurile vechi nu mor niciodata.hascecalex scrie:in urma postarilor Iulius Gherase a fost bannat pe forumul crapmania.
Există. În principiu îți trebuie niște vase mai mari în care adaugi pe timpul transportului gheață. Adică peștelui îi răcești apa în care l-ai pus inițial. La eliberare trebuie să procedezi invers, adică să aduci apa din vase la temperatură apei în care este eliberat.mihai turiac scrie:Pai aia intrebam, daca exista logistica necesara transportului lor de prin canalele dunarii pana in buc.......su trebuiesc ceva aprobari sa iesi cu butoiul cu pesti de acolo ?
Infirm faptul ca utilizatorul Iulius Gherase a primit ban pe forumul Crapmania.ro si confirm faptul ca la urmatoarea afirmatie nefondata de acest gen a utilizatorului hascecalex, cel din urma se va afla in lista de banuri a forumului.hascecalex scrie:in urma postarilor Iulius Gherase a fost bannat pe forumul crapmania. Intreaba daca se poate ridica bannul si promite ca nu mai scrie nimic...)))))))))))
Ai cazut pe nada ! ... n-a fost banat nimeni !Albert scrie:Mda. Obiceiurile vechi nu mor niciodata.hascecalex scrie:in urma postarilor Iulius Gherase a fost bannat pe forumul crapmania.
nu are nimeni nicio implicatie si vad totusi ca aseara la 10 ati scris aici...iulius_gherase scrie:Ma chinui de 2 zile sa scriu ceva aici
Asta-i un repros sau un compliment ? ... ca nu-mi dau seama exact !Albert scrie: Uita-te la ce poze pune Gor pe forum, de zici ca la concursurile alea-i raiul pe pamant cand, de fapt, stii mai bine decat mine cum sta treaba.
E clar un compliment! Scuze că mă bag, dar fără fotografiile tale concursurile ar fi doar niște statistici. Keep wallking gor965!gor965 scrie:Asta-i un repros sau un compliment ? ... ca nu-mi dau seama exact !Albert scrie: Uita-te la ce poze pune Gor pe forum, de zici ca la concursurile alea-i raiul pe pamant cand, de fapt, stii mai bine decat mine cum sta treaba.