Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.

Stima
Moderator: Dan Mateianu
Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.
Ce relevanta are?Digital scrie:Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.![]()
Stima
Asta despre care-i vorba nu este tot chinezesc la origini sau a venit odata cu gotii, hunii, gepizii si avarii din stepe?Digital scrie:Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.![]()
Stima
Da, sunt destule ape publice care n-au peste si, da, vina e in primul rand a braconajului industrial (nu ca braconajul pe persoana fizica ar trebui incurajat). Totusi, in Delta, e inca destul peste (trebuie doar sa stii sa-l prinzi), astfel incat "moralistii" sa se abtina de la a-i judeca pe altii.dar in aceiasi masura ne vaitam ca nu avem pesti in ape publice
N-o fi raiul, dar nici dracu asa negru cum crezi tu!Albert scrie: Pai asta si faci.Prin pozele tale pare ca la concursuri e raiul pe pamant cand, de fapt......
gabi1 scrie:In societatea romaneasca actuala, nu ca altcandva am fi fost de fala, pare a fi de bon ton daca insinuam ca suntem mai catolici decat papa.
Habemus Papam!!