Moderator: Dan Mateianu
Nu ai idee cat crap este in Delta....dar, trebuie sa te pricepi putin (cand si mai unde sa-l cauti), plus ca iti trebuie sa iti permiti si financiar in anumite situatii ! Eu stau circa 30 de zile anual in Delta, nu iti spun cam cat cheltuiesc, NU vand peste si nici nu retin sub dimensiune sau mai mult decat este legal ! Am spus si in alt post, ca mine sunt multi, unii chiar posteaza pe acest forum ca iubitori de C&R, doar ca nu publica pozele.... Eu v-am aratat realitatea.Si faptul ca in Delta se poate prinde f bine daca te pricepi.iulius_gherase scrie:nu ai inteles ideea...Eu nu tanjesc dupa crapii prinsi de tine...ti-am si spus felicitari pentru partida si capturi..din pacate crapi pe apele salbatice nu prea mai sunt si asta intr-o oarecare masura datorita pescarilor genul celor si-au facut poze asemanatoare cu ale tale(si nu ma refer strict la voi,dar majoritatea pleaca cu tot ce au prins acasa,nu conteaza marimea,mic-mare),cat si a braconajului excesiv... A devenit cam greu sa mai gasesti locuri bune in Delta nu?
P.s. Comentariul asta ultim nu e demn de un reputat pescar la crap de la noi din tara,(jucaria mea e mai faina ca a mea)...nu merg sa pescuiesc pe carpodromuri,(am pescuit,tanjesc dupa carpodromuri,si nu iazuri unde patronul da drumul vineri la apa,te lasa sa stai in anumite locuri si el vineri hraneste cu sacul de porumb in alta parte)fiindca nu sunt la mine in zona
Daca erai asa convins ca nu ai gresit cu nimic si ca nu ai incalcat vreun principiu,nu modificai poza
P.s.s era o gluma cea cu controlatul portbagajului,nu te acuzam de furt,trebuia sa o iei ca atare
In Delta sunt! Si, mai nou, au inceput sa umble baietii (organele de control, sunt vreo 4-5 cu atributii diferite) si te ard pe unde te prind: ca n-ai strans gunoiul, ca n-ai permisele in regula (inclusiv cel de barca), pentru campare interzisa si, mai ales, pentru retinere de peste sub limita legala de dimensiune. Ceea ce e de bine. De foarte bine!..din pacate crapi pe apele salbatice nu prea mai sunt
daaaa, anul asta s-a facut mult peste !!!Vladut Mateianu scrie:Nu ai idee cat crap este in Delta
Ionut, in primul rand daca am inteles bine tu ai retinut crapi sariti de 10 kg. Ar fi frumos sa ne spui si locul faptei.ionut72 scrie:Levi, sa nu-mi spui ca esti si tu din secta ratacitilor alora care considera crapul animal sfant, precum vaca indienii, si i-au inchinat si temple si-ii aduc si jerfe! Sau n-ai auzit de ea? Pentru un Glenfiddich iti fac legatura cu ei. Sa va reuniti in absolut!![]()
Pai exact asta e si comparatia cea mai reusita si cea mai des uzitata. Tu nu citesti niciodata? In plus, carnea de crap e mai sanatoasa (zic unii) decat cea de porc.Cum compari mai porcul cu crapul???
Bine mah, ungurii-s electricienii din tara asta. Dar ca deltaic ce te pretinizi nu spui despre ungurii care fac turism acolo? Turism, nu tiganeala perpetuata de romanii verzi de-au adus termopanu' alb lucios si tabla zincata pana-n mijlocul Deltei.Vladut Mateianu scrie:si vezi cum comunitatea maghiara din zona pescuieste cu curent electric....
Ma bucur ca te simti frustrat, se simte din postari...Albert scrie:Bine mah, ungurii-s electricienii din tara asta. Dar ca deltaic ce te pretinizi nu spui despre ungurii care fac turism acolo? Turism, nu tiganeala perpetuata de romanii verzi de-au adus termopanu' alb lucios si tabla zincata pana-n mijlocul Deltei.Vladut Mateianu scrie:si vezi cum comunitatea maghiara din zona pescuieste cu curent electric....
Zici mai sus(sau pe topicul ala unde ne-ai facut frustrati) ca ai un departament care se "ocupa cu pozele". Concediaza-l.
Cat despre tine si afacerea ta...incet, incet ajungi ajungi la nivelul Obor. Urmeaza montura Snezor cu 5 carlige..moca la punga de AMIX Delta.
In loc sa iti asumi greseala, tu te dai cocos...tocmai aici. Pacat.
Bucura-te ficior, bucura-te acolo-n lumea ta mica:)Vladut Mateianu scrie: Ma bucur ca te simti frustrat,
Daaaa...ai niste simturi exceptionale. D-aia tre' sa bagi mana adanc in branhie, ca nu simti kilele doar cu saltea si cantar..Vladut Mateianu scrie:se simte din postari...![]()