15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Unde pescuim dupa crapi pe rauri, la Dunare si in Delta Dunarii

Moderator: Dan Mateianu

Scrie răspuns
Marian Cosereanu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Mesaj de Marian Cosereanu »

Sau sunt acrii strugurii ?
Nume utilizator schimbat din gazaru

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

nu ai inteles ideea...Eu nu tanjesc dupa crapii prinsi de tine...ti-am si spus felicitari pentru partida si capturi..din pacate crapi pe apele salbatice nu prea mai sunt si asta intr-o oarecare masura datorita pescarilor genul celor si-au facut poze asemanatoare cu ale tale(si nu ma refer strict la voi,dar majoritatea pleaca cu tot ce au prins acasa,nu conteaza marimea,mic-mare),cat si a braconajului excesiv... A devenit cam greu sa mai gasesti locuri bune in Delta nu?
P.s. Comentariul asta ultim nu e demn de un reputat pescar la crap de la noi din tara,(jucaria mea e mai faina ca a mea)...nu merg sa pescuiesc pe carpodromuri,(am pescuit,tanjesc dupa carpodromuri,si nu iazuri unde patronul da drumul vineri la apa,te lasa sa stai in anumite locuri si el vineri hraneste cu sacul de porumb in alta parte)fiindca nu sunt la mine in zona
Daca erai asa convins ca nu ai gresit cu nimic si ca nu ai incalcat vreun principiu,nu modificai poza
P.s.s era o gluma cea cu controlatul portbagajului,nu te acuzam de furt,trebuia sa o iei ca atare
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

iulius_gherase scrie:nu ai inteles ideea...Eu nu tanjesc dupa crapii prinsi de tine...ti-am si spus felicitari pentru partida si capturi..din pacate crapi pe apele salbatice nu prea mai sunt si asta intr-o oarecare masura datorita pescarilor genul celor si-au facut poze asemanatoare cu ale tale(si nu ma refer strict la voi,dar majoritatea pleaca cu tot ce au prins acasa,nu conteaza marimea,mic-mare),cat si a braconajului excesiv... A devenit cam greu sa mai gasesti locuri bune in Delta nu?
P.s. Comentariul asta ultim nu e demn de un reputat pescar la crap de la noi din tara,(jucaria mea e mai faina ca a mea)...nu merg sa pescuiesc pe carpodromuri,(am pescuit,tanjesc dupa carpodromuri,si nu iazuri unde patronul da drumul vineri la apa,te lasa sa stai in anumite locuri si el vineri hraneste cu sacul de porumb in alta parte)fiindca nu sunt la mine in zona
Daca erai asa convins ca nu ai gresit cu nimic si ca nu ai incalcat vreun principiu,nu modificai poza
P.s.s era o gluma cea cu controlatul portbagajului,nu te acuzam de furt,trebuia sa o iei ca atare
Nu ai idee cat crap este in Delta....dar, trebuie sa te pricepi putin (cand si mai unde sa-l cauti), plus ca iti trebuie sa iti permiti si financiar in anumite situatii ! Eu stau circa 30 de zile anual in Delta, nu iti spun cam cat cheltuiesc, NU vand peste si nici nu retin sub dimensiune sau mai mult decat este legal ! Am spus si in alt post, ca mine sunt multi, unii chiar posteaza pe acest forum ca iubitori de C&R, doar ca nu publica pozele.... Eu v-am aratat realitatea.Si faptul ca in Delta se poate prinde f bine daca te pricepi.

PS Poza nu am modificat-o eu si nici nu am cont pe feisbuc. Avem un departament care se ocupa de treaba asta, a trebuit sa ma supun.... Dpmdv nu modificam nimic, chiar completam. Poate chiar puneam poze si cu alti pescari de competitii cu crapii in saci ! De rafie... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

..din pacate crapi pe apele salbatice nu prea mai sunt
In Delta sunt! Si, mai nou, au inceput sa umble baietii (organele de control, sunt vreo 4-5 cu atributii diferite) si te ard pe unde te prind: ca n-ai strans gunoiul, ca n-ai permisele in regula (inclusiv cel de barca), pentru campare interzisa si, mai ales, pentru retinere de peste sub limita legala de dimensiune. Ceea ce e de bine. De foarte bine! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Nu ai idee cat crap este in Delta
daaaa, anul asta s-a facut mult peste !!! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Levi

Mesaj de Levi »

ionut72 scrie:Levi, sa nu-mi spui ca esti si tu din secta ratacitilor alora care considera crapul animal sfant, precum vaca indienii, si i-au inchinat si temple si-ii aduc si jerfe! Sau n-ai auzit de ea? Pentru un Glenfiddich iti fac legatura cu ei. Sa va reuniti in absolut! :D
Cum compari mai porcul cu crapul???
Pai exact asta e si comparatia cea mai reusita si cea mai des uzitata. Tu nu citesti niciodata? In plus, carnea de crap e mai sanatoasa (zic unii) decat cea de porc.
Ionut, in primul rand daca am inteles bine tu ai retinut crapi sariti de 10 kg. Ar fi frumos sa ne spui si locul faptei. :wink: ca sa jucam curat.

Iti explic ideea ultima oara, desi degeaba, dar o fac: daca tu vizezi aceasi locatie ca si mine, si faci pe acolo 5-6 partide reusite, retinand 6 bucati sariti de 10 kg(sa luam acest prag reprezentand exemplarele mari), si fac si eu o partida acolo, pescar 100% C&R, vizand crapii mari, deja partida pe care urmeaza s-o fac o sa fie mai saraca decat dinaintea vizitei tale pofticioasa. Si ptr ca boilesul este o nada cu care poti face praf o balta, e si indicat sa fi folosit de un pescar cu bun simt, adica cineva care are grija de peste, de exemplarele mari, si nu retine pe acestia. Nici acum nu intelegi ideea asa-i? Nu vreau sa pierd timpul de pescuit vizand exemplarele mari din cauza oamenilor ca tine.
Daca ar fi cazul sa vizitam acelasi loc, fie in delta fie pe altundeva, si te-as prinde ca retii crapul sarit de o anumita marime, ai avea de a face cu mine. Crede-ma. Ca te-ai juca cu timpul si efortul meu pe care i-am investit in acea partida.

Si o ultima intrebare: de ce nu e suficient ciortanul ptr consum?DE CE?

Si un mesaj ptr Vladut: faptul ca si altii procedeaza la fel si retin crapi mari, nu e un pretext pentru tine. Tu care ai fost pionier in acest stil. Ai organizat concursuri. Ai dezvoltat o idee in randul pescarilor. Nici afacerea n-o poti folosi ca scuza. Cum tii pestii pe acea poza par dovada ca nu respecti natura. Am zis pare. Bref: sa-ti fie rusine. Acesta e parerea mea, inca o data se dovedeste ca e frumoasa tara, pacat ca-i locuita.

O zi buna.

P.S. Eu unul de acum incolo ocolesc de departe produsele senzor. De ce? Ptr ca nu vrea sa am aceasi brand in galeti pe care o au sacosarii. Mi se pare rusinos.
Daaaa, poate si ceea ce folosesc acum o folosesc si sacosarii insa nu e dovedit. Cat timp la senzor e comunicat clar piata tinta.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@levi

Iti respect modul de gandire, dar nu pot fi de acord. Posteaza si tu o poza cu crapi multi si mari, apoi filmuletul cand ii eliberezi...si ma refer la balti naturale, nu unde eliberatul este obligatoriu !

In alta ordine de idei, cine sti tu sa-i judeci si sa-i ameninti pe altii ? Pe ape naturale se pot retine 5 kg de peste zilnic, sau un peste care depaseste aceasta greutate ! Asa ca lasa circul asta ieftin, ca te duci tu in delta sa-i bati pe cei care iau mai mult... Nu tine, mai ales la mine.Si sigur nici la Ionut ! :evil:

PS Esti din Miercurea Ciuc ? Vorbesti de respect fata de natura ? Du-te atunci la Gorgova si vezi cum comunitatea maghiara din zona pescuieste cu curent electric....
CS SENZOR

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:si vezi cum comunitatea maghiara din zona pescuieste cu curent electric....
Bine mah, ungurii-s electricienii din tara asta. Dar ca deltaic ce te pretinizi nu spui despre ungurii care fac turism acolo? Turism, nu tiganeala perpetuata de romanii verzi de-au adus termopanu' alb lucios si tabla zincata pana-n mijlocul Deltei.
Zici mai sus(sau pe topicul ala unde ne-ai facut frustrati) ca ai un departament care se "ocupa cu pozele". Concediaza-l.
Cat despre tine si afacerea ta...incet, incet ajungi ajungi la nivelul Obor. Urmeaza montura Snezor cu 5 carlige..moca la punga de AMIX Delta.

In loc sa iti asumi greseala, tu te dai cocos...tocmai aici. Pacat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie:si vezi cum comunitatea maghiara din zona pescuieste cu curent electric....
Bine mah, ungurii-s electricienii din tara asta. Dar ca deltaic ce te pretinizi nu spui despre ungurii care fac turism acolo? Turism, nu tiganeala perpetuata de romanii verzi de-au adus termopanu' alb lucios si tabla zincata pana-n mijlocul Deltei.
Zici mai sus(sau pe topicul ala unde ne-ai facut frustrati) ca ai un departament care se "ocupa cu pozele". Concediaza-l.
Cat despre tine si afacerea ta...incet, incet ajungi ajungi la nivelul Obor. Urmeaza montura Snezor cu 5 carlige..moca la punga de AMIX Delta.

In loc sa iti asumi greseala, tu te dai cocos...tocmai aici. Pacat.
Ma bucur ca te simti frustrat, se simte din postari... :D Un vechi proverb romanesc spune ca " nu este treaba magarului de unde beau oile apa" ! Multa sanatate.
CS SENZOR

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie: Ma bucur ca te simti frustrat,
Bucura-te ficior, bucura-te acolo-n lumea ta mica:)
Vladut Mateianu scrie:se simte din postari... :D
Daaaa...ai niste simturi exceptionale. D-aia tre' sa bagi mana adanc in branhie, ca nu simti kilele doar cu saltea si cantar..
Din pacate pentru tine nu-mi mai pun mintea cu d-astia care n-au sange-n instalatie sa-si asume faptele dar ataca pe oricine oricum oricat ignorand problema si crezand ca daca da cu zoaie aceasta dispare.

Un alt proverb romanesc spune ca " daca intri in cocina te mananca porcii ". Te las sa mai expui partide reusite-n delta si aiurea, cu poze cu branhii si solzi aprobate de departament...eu ma duc sa mai eliberez niste pesti pentru ca cei ca tine sa-i prinda si sa-i pozeze cum stiu eu mai bine.

Sa fii sanatos asa mic cum ai ajuns.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Rauri, Dunare & Delta Dunarii”