Proaspat patit.
Pe o balta cu densitate relativ mica de peste si cu pesti ce nu depasesc 4kg (mai mari nu am prins) pe un loc unde merg mai mereu si mereu am pescuit la solubile si pasta solubila (faina de peste nu bird food) si pop up'uri micute, pat de nada din pelete si spartura de bile fierte dintre cele mai scumpe......mereu am prins pe locul ala, minim 6 ciortani cel mai mult 11 (la o partida de 24 ore)
Am plecat de vineri seara pana ieri seara cu un prieten eu cu nada mea minune de cateva sute de lei el cu nada de doar 12 lei

)) grau si porumb puse la inmuiat, eu am pescuit cu aceiasi strategie pe acelas loc "stiut" am dat cu spombul pelete, bile si bulgari de pasta amestecata cu bile si pelete, el a pescuit la 10m de mine dar a plantat cu navomodelul, si a plantat foarte aproape de patul meu de nada (locul nu permite o desfasurare mai mare), rezultatul a fost de domeniul sf din punctul meu de vedere, eu am prins doar un ciortan max 1.5kg iar el a prins mai multi si mai mari decat am prins eu pana acum pe locul ala iar la carlig folosea doar boabe din galeata fara nimic altceva.
Concluzia este simpla........eu ma feream ca de dracu de crengile si cioatele sub care el reusea sa ajunga cu navomodelul, localizarea si prezentarea nadei face minuni. Deci daca plantezi......cerceteaza putin substratul....si nu investi milioane in nada.........