Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ca si cum George este moderator fiindca asa scrie sub statusul lui.robyvan scrie:Si George sa fie chiar retrogradat din functia de moderator.....carbocalm scrie:cristiand, gor965 si gabi1 sunteti off-topic.
Rog un moderator sa stearga aceste postari.
Multumesc,![]()
![]()
GEorge pentru a nu organiza un protest spontan , te rog sa redeschizi topicul "Hakuyo sau Daiwa "ce mi-a fost inchis cu o fermitate apropiata de agresiune.gor965 scrie:Am vorbit cu moderatorii si-am convenit ca cel care ramane ultimul in viata sa stearga postarile offtopic de pe acest subiect!...e chiar pacat sa intervenim cu fermitate, atat de rapid, o data la 9 ani !carbocalm scrie:...
Rog un moderator sa stearga aceste postari.
puteam sa-l dau din 2002, dar nu aparuse crapmania...carbocalm scrie:PS. Am vazut atatia flacai ca ii tastau in raspar lui Cornel Serbu, iar el in 2006 putea da un feedback de bblc-uri .
Multumesc...incerc sa caut informatiile pe care doresc sa le aflu/actualizez fara sa mai deschid un nou subiect...nu e nicio problema pentru raspunsurile la postarea mea...unul singur este "musca" ce ma considera "de cacao" si trage mai ceva decat romanul la pomana...a se vedea topic-ul despre arona de cacao, scortisoara si cafea pentru porumb...cristiand scrie:cred ca e nou record de 'raspuns intarziat')).... 6 ani
de admirat ca ai cautat in arhiva forumului si mai ales pentru producatorii celor 2 mulinete ca produsele lor si acum starnesc interes
offtopic: cred ca dl val pangica nu mai activeaza pe aici si daca o face atunci e sub pseudonim
Acum am cautat referinte despre respectiva mulineta, Daiwa Grand Wave...acum le-am si gasit...sau trebuia sa deschid alt topic...?ionut72 scrie:![]()
![]()
![]()
Georgica, mai automodereaza-te si tu, bre! Are dreptate baiatul ala, ce vreti, omul trebuie sa gandeasca inante sa posteze. Iar 9 ani e un termen rezonabil! Mistocarilor!