B.R.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: B.R.

Mesaj de razvan u. »

Propun sa il sanctionam drastic pe Gor!
La Dunare cu el o saptamana!!!
C. S. PELICANUL

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

robyvan scrie:
carbocalm scrie:cristiand, gor965 si gabi1 sunteti off-topic.
Rog un moderator sa stearga aceste postari.

Multumesc,
Si George sa fie chiar retrogradat din functia de moderator..... :lol: :lol: :lol:
Ca si cum George este moderator fiindca asa scrie sub statusul lui.
Banuiesc ca ai fost chiar usor/moderat sarcastic acum ?

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

gor965 scrie:
carbocalm scrie:...
Rog un moderator sa stearga aceste postari.
Am vorbit cu moderatorii si-am convenit ca cel care ramane ultimul in viata sa stearga postarile offtopic de pe acest subiect!...e chiar pacat sa intervenim cu fermitate, atat de rapid, o data la 9 ani ! :lol:
GEorge pentru a nu organiza un protest spontan , te rog sa redeschizi topicul "Hakuyo sau Daiwa "ce mi-a fost inchis cu o fermitate apropiata de agresiune.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

:lol: :lol: :lol:

Georgica, mai automodereaza-te si tu, bre! Are dreptate baiatul ala, ce vreti, omul trebuie sa gandeasca inante sa posteze. Iar 9 ani e un termen rezonabil! Mistocarilor!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Voi incerca sa desenez glumele pe viitor 8) .

PS. Am vazut atatia flacai ca ii tastau in raspar lui Cornel Serbu, iar el in 2006 putea da un feedback de bblc-uri .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

carbocalm scrie:PS. Am vazut atatia flacai ca ii tastau in raspar lui Cornel Serbu, iar el in 2006 putea da un feedback de bblc-uri .
puteam sa-l dau din 2002, dar nu aparuse crapmania... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cristiand

Mesaj de cristiand »

pai si? cum e cu br-ul? il dati cu degetul de 13 ani sau dati la manivela?
noi, cei multi, asteptam cu sufletul la gura sa stim catre ce ne orientam.
sa fiu on topic: cand am avut si cand am pescuit cu BBRLC am actionat initial BR-ul si apoi am intepat si ulterior am renuntat de tot la functia lui trecand la frana fata.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

cristiand scrie:cred ca e nou record de 'raspuns intarziat' :))).... 6 ani
de admirat ca ai cautat in arhiva forumului si mai ales pentru producatorii celor 2 mulinete ca produsele lor si acum starnesc interes
offtopic: cred ca dl val pangica nu mai activeaza pe aici si daca o face atunci e sub pseudonim
Multumesc...incerc sa caut informatiile pe care doresc sa le aflu/actualizez fara sa mai deschid un nou subiect...nu e nicio problema pentru raspunsurile la postarea mea...unul singur este "musca" ce ma considera "de cacao" si trage mai ceva decat romanul la pomana...a se vedea topic-ul despre arona de cacao, scortisoara si cafea pentru porumb...:)...pentru a nimeri "insecta"...:)...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

ionut72 scrie::lol: :lol: :lol:

Georgica, mai automodereaza-te si tu, bre! Are dreptate baiatul ala, ce vreti, omul trebuie sa gandeasca inante sa posteze. Iar 9 ani e un termen rezonabil! Mistocarilor!
Acum am cautat referinte despre respectiva mulineta, Daiwa Grand Wave...acum le-am si gasit...sau trebuia sa deschid alt topic...?

P.S. @ OBOR
O gluma...o ironie...mai treaca-mearga...dar...cand vezi cate un obsedat care vaneaza toate subiectele...se mai umple si de penibil aberand despre calitatea acestora si a initiatorului, folosind termeni foarte "regulamentari"...si...cu toate acestea...continua in penibil sa le citeasca si sa le raspunda...dupa "legea" lui...nu sunt de acord cu cenzura...ar fi fost mai bine sa se mute toate postarile respective...nu glumele...la o rubrica de aberatii carcotase...sa vedem cine iese campion... :twisted:
P.P.S. Daca DNA-ul ar scoate adevarurile grave la lumina, pe toate, despre toti, ar fi util sa ajunga si cu 25 de ani in urma...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

"Toti sunt smecheri intre patru pereti" (b.u.g mafia....parca ei sunt autorii versului)
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”