CUPA SARULESTI 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

DragosNistor
Puncte: 0

Re: CUPA SARULESTI 2009

Mesaj de DragosNistor »

Nenea Luci,
cel mai mare crap a fost cel prins de noi, 24,900 kg. Datorita regulamentului nu am putut cumula captura cu locul I, astfel incat premiul a revenit celor de la Corata cu un crap de 18,400 kg. Oricum, asta e mai putin important, noi stim ca am prins cel mai mare crap din ultimii ani pe Sarulesti intr-un concurs oficial.
Iar daca insistati sa aflati nada, a fost 1016 de 24 mm cu un pop-up. Pop-up care, deocamdata, ramane secret.
Pescuit izolat langa o structura cu 7 bile aruncate odata cu plantatul monturii. Trasatura a fost la cca 2 ore din momentul in care a fost plantata montura.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Luci

Mesaj de Luci »

:lol: Nimeni nu va contestat meritele, ba din contra felicitarile au fost sincere .... :wink: eu nu am facut decit sa redau clasamentul ....si sa imi arat aprecierea :roll: atit fata de echipa dumneavoastra cat si fata de echipa care a luat captura si ceilalti participanti. As aprecia daca nu ati lua postarea mea ca pe un afront, intrucat nu aceasta a fost intentia mea.
Cat despre nada pe care ati folosit-o dvs, nu contesta nimeni ca este una foarte buna, si eu o folosesc la randul meu cu incredere, printre alte nade, dar daca tot ati discutat despre aceasta, poate trebuia sa-l informati mai bine pe dl.Panait, eu unul stiam ce s-a folosit atat de catre dvs., cat si de catre echipa care a luat captura.
Din postarea dvs reiese acelasi lucru pe care l-am spus si eu, ceea ce nu inteleg este atitudinea dvs negativa, avand in vedere ca eu doar v-am felicitat.
Nu va doresc decat sa o tineti tot asa,nenea Dragos :D ,pardon domnul.
Toata stima.
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

Ca sa ne intelegem: captura competitiei a avut 24,900 kg. Ma repet. Crapul premiat datorita regulamentului era un crap obisnuit pe sarulesti de 18,4 kg. Punct.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Luci

Mesaj de Luci »

:D Si apropo de superbul exemplar de 24,900 prins cu planet 1016 uitati aici:
http://www.youtube.com/watch?v=kW4KoiOh0cA
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

Luci

Mesaj de Luci »

DragosNistor scrie:Ca sa ne intelegem: captura competitiei a avut 24,900 kg. Ma repet. Crapul premiat datorita regulamentului era un crap obisnuit pe sarulesti de 18,4 kg. Punct.
Ok, consider ca ne-am inteles :wink: , acestea fiind spuse apreciez subiectul inchis .
Toate cele bune.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Regulament total gresit. Captura ramane captura, iar crapul de 25 de kg trebuia sa fie premiat cash dupa terminarea concursului. Asa era normal, ca echipa Krantz (Dan,Dragos,Radu) sa ia ambele premii........ Eventual, se putea scadea din cantitatea totala..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

fly

Mesaj de fly »

Sakal scrie:stiu ca a avut 24,9 ! am inteles eu gresit cand am vorbit cu voi la telefon si de aia am trecut 24,6 !!

Felicitari si pentru captura si pentru locul 1.

Felicitari si lui Flavius de la Oradea pentru locul 2 !!

Cam cu intarziere dar acum am venit de la Sarulesti.Mersi Sakale si felicitari Dragos ,Dan (Kranz) ptr captura si locul 1 precum si celorlalti participanti.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”