romanraul scrie:Felicit si eu Organizatorii, concurentii dar nu si pe cei care au uitat ce inseamna fair - play, nu si pe cei care taie fire cand colegul de stand ii agata lanseta, nu si pe cei care s-au injurat si mai mai se luau la bataie.... Urat.... Nu am vazut decand sunt si particip la concursuri atata rautate intre participanti.... A fost concurs cand vecinu mi-a agatat 2 lansete si chiar si asa l-am ajutat sa scoata peste la mine pe ponton si ne bateam la locul 1 si 2... Ca sa nu mai zic ca a fost un concurs si fara miza.... Dezamagitor, pacat de organizator care il mai felicit inca odata ca a dorit sa impace pe toata lumea....
Numai bine
Salut Raul, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, sa lamurim un pic lucrurile, nu vreau sa ramaneti cu vreo indoiala sau viciere in urma acestei intalniri, deci:
- ai vazut, majoritatea echipelor sunt din dobrogea, se stiu de mai multi ani si automat rivalitatile sunt pe masura, la fel si temperamentul;
- dezechilibrarea sectorului din cauza conditiilor vantului extrem de suparator au facut pe aproape toate echipele sa caute pestele atat spre mal cat si mai in larg cu putinta, astfel exista posibilitatea unor lanseuri mai putin reusite in zona standului vecin
- sper ca mica altercatie cu vecinul de stand nu te-a suparat, daca ma chemai mai devreme se rezolva problema mai repede
- standurile pe corbu, cel putin pe C nu sunt asezate uniform si sunt pozitionate (unele) in pozitie concurenta astfel directiile de aruncare se intersecteaza intr-un anumit punct, din pacate benzile de directionare de pe balta nu mai erau asa ca totul s-a rezolvat prin intelegere amiabila, cum am facut intre c 16 si c 17
- de injuraturi sau mai rau bataie, jur ca nu am auzit !!!
sper cat de cat ca am rezolvat din supararea ta si va asteptam si la anul pentru revansa,
toate cele bune,