CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dar de ce sa amane discutiile ? Te deranjeaza cumva ? Si eu m-am saturat de hoti, de combinatori si de mincinosi....Asa ca hai sa ii lasam pe cei care ne pot scapa de asemenea specimene sa ia masuri !

Ps te-am asteptat luni pana la 12 noaptea, eram sigur ca o sa vi cu taxa... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

problema arbitrajului in concursurile de crap arata in felul urmator, ce sa ne mai dam dupa cires:

brigada "baros", fosta apcr, actualmente senior crap - arbitreaza bine, insa sunt suspectati ca au furat si fura pt senzor (desi nu s-a dovedit niciodata nimic)

brigada "aps" - arbitreaza slab, pt ca nu au cunostiinte in domeniu, sunt - mai nou - condusi de unul care pronunta "ALBITRI", insa sunt perceputi ca impartiali si corecti.

ps iar lucrurile s-au amestecat intre timp. de exemplu, acum, la cupa pelicanul, oficiaza un fost arbitru apcr dat afara de aceasta asociatie pentru combinatii si tentativa de furt.
The One Team

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

bai nene... vad ca arbitrajul si cantarirea pestilor a devenit o adevarata arta... in curand o sa rivalizeze cu ritualul ceaiului din japonia :twisted: :mrgreen: :twisted:

fratilor...mai simplu...iei un cantar, (de preferinta Fox) si un "scrib" care sa scrie ce face unul mai solid pe post de "macara ambulanta" si in mare viteza faci cantarul HAHAHA :lol:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Arta Vali ! Asa cum spui tu inseamna ca arbitraj poate sa faca orice taran puternic sau care stie sa scrie.... Mare greseala !
Un arbitru trebuie sa stie in primul rand regulamentul. Si sa-l aplice. Trebuie sa stie care sunt monturile permise . Si ce nada este interzisa. Trebuie sa stie unde , cum si mai ales cand sa faca controale. este in primul rand politist, apoi omul cu cantarul....
Din pacate, avem foarte putini oameni care corespund profilului de mai sus.... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

ps iar lucrurile s-au amestecat intre timp. de exemplu, acum, la cupa pelicanul, oficiaza un fost arbitru apcr dat afara de aceasta asociatie pentru combinatii si tentativa de furt.[/quote

Poate precizezi si cu cine incerca tentativa.

Sionut

Mesaj de Sionut »

andrei vladeanu scrie: brigada "aps" - arbitreaza slab, pt ca nu au cunostiinte in domeniu, sunt - mai nou - condusi de unul care pronunta "ALBITRI", insa sunt perceputi ca impartiali si corecti.
Brigada APS are cunostinte in domeniu, nu este condusa de Vasile (el este presedintele Asociatiei care este o asociatie de pescari cu multe alte activitati printre care si arbitrajul) ci inca de subsemnatul, inca sper sa fim perceputi mult timp ca impartiali si corecti. Si in pescuit, ca de altfel in toate domeniile din Romania, este indeajuns o prestatie mai putin reusita pentru a se sterge cu buretele tot ce a fost bun facut inainte.
CS APS

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

Vladut Mateianu scrie:Arta Vali ! Asa cum spui tu inseamna ca arbitraj poate sa faca orice taran puternic sau care stie sa scrie.... Mare greseala !
Un arbitru trebuie sa stie in primul rand regulamentul. Si sa-l aplice. Trebuie sa stie care sunt monturile permise . Si ce nada este interzisa. Trebuie sa stie unde , cum si mai ales cand sa faca controale. este in primul rand politist, apoi omul cu cantarul....
Din pacate, avem foarte putini oameni care corespund profilului de mai sus.... :(

nu ziceam la modul ca arbitrajul il poate face oricine....sti foarte bine ca daca nu s efac socotelile de 3 ori nu ies...orice greseala de zeci de grame este ridicata la rang de "greseala...mita...combinatie"..... de omul "macara" nu puteam sa vb urat ca sti bine ca de obicei eu eram "omul macara" HAHAHA.... de regulament este clar....fara a sti pe dinafara regulamentul nu ai ce sa cauti acolo :wink: asta este valabila si la arbitri si la concurenti :mrgreen:

restul este poveste cu a fost odata :wink: mita, combinatie, lucrare cum i-o spune fiecare...astea sunt micile delicii ale teoriei conspiratii HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :P :mrgreen:

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

Zarguzon Adi scrie:ps iar lucrurile s-au amestecat intre timp. de exemplu, acum, la cupa pelicanul, oficiaza un fost arbitru apcr dat afara de aceasta asociatie pentru combinatii si tentativa de furt.[/quote

Poate precizezi si cu cine incerca tentativa.

sa nu zici ca nu concurezi!? :mrgreen:

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Ma bag si eu cu toate ca nu sunt cel mai indreptatit sa o fac:

Personal am fost "arbitru"(e cam mult spus) la 2 concursuri...pot sa spun cu mana pe inima ca nu e deloc usor...sau mai bine zis-nu e deloc usor daca vrei sa respecti si regulamentul si sa fii si in asentimentul participantilor.

Pentru ca totul sa iasa ca la carte eu as propune sa fie 2 arbitri la 5 echipe....insa costurile se vor ridica poate prea mult...

P.S.:Referitor la brigada APS-la campionatul national au fost f buni,la Carp Show au fost f slabi...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai oameni buni - este destul de clar ca nu toti arbitrii de pescuit stiu ceva carte la crap - in schimb trebuie sa recuantificam tarifele percepute , pentru arbitraj ! Nu poti platii arbitrajul la fel cat garla ! Zic si eu - este doar o parare - altii se arbitreaza pe afara , pe cont propriu - adica isi cantaresc pestii unul la altul si lucrurile merg . Pentru ca in Romania nu poti face lucruri cusere din prima incercare , zic eu ca trebuie sa reflectam fiecare cit alocam arbitrajului la orice concurs ..., sa nu ajungem sa ne confundam cu fotbalul :mrgreen:
Cred ca numai in tara asta pe care o locuim am ajuns sa platim un corp de arbitrii la un concurs de crap , precum o brigada de arbitrii de Champions League la fotbal ... ,in conditiile in care lucrurile nu stau chiar roz , pe fond de criza .
Credibilitatea este OK - dar cu ce pret ??????? vreau sa spun ca este Ok sa gasim arbitrii credibili , dar nu cu orice pret PLATIT , in conditiile in care si astia au facut o gramada de greseli ( in locul lui Dulau ii rupeam sira spinarii acelui arbitru care a incurcat fisele de concurs .... ) , dar au pretentii de asigurare internet - imprimante , cartuse de cerneala , masina , transport , hrana si ei cum justifica tariful incasat .....???? Regulementul nu il cunosc bine , si fara suparare , dar exista oamenii in tara asta care pentru 3 mese calde / zi , arbitreaza orice !!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”