Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
... la bob de roua....matei1971 scrie:Am fost duminca pe balta si apa mi s-a parut destul de rece, nu cred sa fie probleme din acest punct de vedere. Pestele a fost destul de cooperant, cel mai bine mananca la...... continuarea dupa concursmosharu' scrie:@Mircea
muta tati ultimul cantar la ora 20. sti bine ca e belea mare daca ti tenu' mult in sac....
8-14-20 cred eu ca'i mai bine.
Cu o saptamana inainte partenerul meu a pescuit o zi intreaga in aceleasi conditii, adica nici o trasatura pe toata balta!midnightk scrie:dezamagitor...ne asteptam la ceva mai multa actiune. de vineri de la ora 10.00 pana azi la 11.00 nici o trasatura. Intr-o balta "suprapopulata" cu ten si crap. hai sa fim seriosi.nici macar un bip de la vreo lovitura in fir. nimic. in cada cred ca erau sanse mai mari sa prinzi ceva. vremea a fost super ok, presiunea la fel, nu a vrut sa puna botul la nimic. imi pare rau ca nu am avut sonarul la mine sa il bag azi dupa 11.00. Asa vedeam "suprapopularea". Nu ma oftic decat de timpul pierdut. Pacat, ca organizatorii au vrut sa faca o treaba buna...dar a iesit ce a iesit. 3 pesti la 112 lansete bagate in apa. si cam la toate momelile posibile si imposibile. patronii baltii nu au reusit decat sa isi faca un mare deserviciu. Au promovat balta de au rupt-o...si pe noi la fel. Cum se poate ca la ditamai concursul sa nu ai nici macar o trasatura? si nu vb doar de mine aici...ci de inca vreo 25 de echipe. S-a prins un crap la 8 seara...ieri...deja era bezna....a vazut cineva drill-ul? de ce se tot plimbau masinile de TR pe acolo, chiar daca nu era voie sa umblii cu masina noaptea? Mai e peste in balta? L-a vazut cineva de curand? Intrebari si iar intrebari. Un lucru e cert...a fost prima si ultima partida pe Frasinet2.
Nu am vrut sa va dezamagesc, stiam ca nu mananca la nimic, dar nu ma asteptam ca la concurs sa se intample la fel!CORDOBA scrie:... la bob de roua....matei1971 scrie:Am fost duminca pe balta si apa mi s-a parut destul de rece, nu cred sa fie probleme din acest punct de vedere. Pestele a fost destul de cooperant, cel mai bine mananca la...... continuarea dupa concursmosharu' scrie:@Mircea
muta tati ultimul cantar la ora 20. sti bine ca e belea mare daca ti tenu' mult in sac....
8-14-20 cred eu ca'i mai bine.
matei1971 scrie:Cu o saptamana inainte partenerul meu a pescuit o zi intreaga in aceleasi conditii, adica nici o trasatura pe toata balta!midnightk scrie:dezamagitor...ne asteptam la ceva mai multa actiune. de vineri de la ora 10.00 pana azi la 11.00 nici o trasatura. Intr-o balta "suprapopulata" cu ten si crap. hai sa fim seriosi.nici macar un bip de la vreo lovitura in fir. nimic. in cada cred ca erau sanse mai mari sa prinzi ceva. vremea a fost super ok, presiunea la fel, nu a vrut sa puna botul la nimic. imi pare rau ca nu am avut sonarul la mine sa il bag azi dupa 11.00. Asa vedeam "suprapopularea". Nu ma oftic decat de timpul pierdut. Pacat, ca organizatorii au vrut sa faca o treaba buna...dar a iesit ce a iesit. 3 pesti la 112 lansete bagate in apa. si cam la toate momelile posibile si imposibile. patronii baltii nu au reusit decat sa isi faca un mare deserviciu. Au promovat balta de au rupt-o...si pe noi la fel. Cum se poate ca la ditamai concursul sa nu ai nici macar o trasatura? si nu vb doar de mine aici...ci de inca vreo 25 de echipe. S-a prins un crap la 8 seara...ieri...deja era bezna....a vazut cineva drill-ul? de ce se tot plimbau masinile de TR pe acolo, chiar daca nu era voie sa umblii cu masina noaptea? Mai e peste in balta? L-a vazut cineva de curand? Intrebari si iar intrebari. Un lucru e cert...a fost prima si ultima partida pe Frasinet2.
Eu cred ca ori patronul a incercat sa faca in asa fel incat sa se prinda cat mai mult la concurs si a nadit masiv cateva zile inainte, ori nu mai e peste in balta.
Cu doua saptamani inainte de concurs am vazut cu au venit unii pe la 9 dimineata, le-au plantat cu vaporasul la 40 m si au luat 15 buc si au mai ratat inca pe atat iar asta se intampla pana la ora 14! Niciodata nu am dormit asa de bine si de mult pe balta