Spor si fire intinse.
HAI ROMANIA
Stima
Moderator: gor965
- Bogdan Dragan aka MaimutoiuAm tras la sorti astazi...eu cu Mihai Pripon aka Mitzanu pe Sectorul A...Vasile Ivan aka Babi cu Marius Barbu pe B si Gigi Clampa aka Culita cu Cosmin Tudor aka Maradona pe C.
Nu ar fi multe de spus...organizarea de kko...cate 4 capete pe fiecare sector, organizatori care nu vorbesc o boaba de engleza, etc... Sa speram ca ne ajuta grila si nada. Ma bag la somn! Doamne ajuta pentru maine!
Ei ca sa vezi fatalitate ... si la noi, in primavara la CN s-a propus la un moment dat ideea asta si se spunea ca nu corespunde criteriilor CIPS!ionut72 scrie:.......cate 4 capete pe fiecare sector......
gor965 scrie:Tarile participante :
Tara Bascilor e o comunitate autonoma in Spania, are capitala, toate cele. E ca si cum Tinutul Secuiesc de la noi ar fi reusit desprinderea de Romania.oanavictor scrie:gor965 scrie:Tarile participante :
SPANIA ...........TARA BASCILOR ...............CUM DREAKU VINE ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CA SI CUM LA NOI AM FI PARTICIPAT CU MOLDOVA ,ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E vorba de Tara de Jos - Nederland - Olanda !oanavictor scrie:
SPANIA ...........TARA BASCILOR ...............CUM DREAKU VINE ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CA SI CUM LA NOI AM FI PARTICIPAT CU MOLDOVA ,ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!