Shimano Medium Baitrunner XT-A

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mariusangler
Puncte: 0

Re: Shimano Medium Baitrunner XT-A

Mesaj de mariusangler »

gor965 scrie:
freespirit scrie: Daca imi arati un exemplu de postare in care am provocat pe cineva...sunt curios sa o vad...
Asa ad literam nu-mi amintesc sa fi scris provocator insa am sters destule postari off-topic care-ti apartin si in care faceai critica ratiunii pure pe textele altora (gest care provoca invariabil o replica din partea celorlalti). Nu te astepta ca toata lumea sa-ti cante in struna ptr. ca esti activ pe diferite subiecte...forumul nu se invarte dupa tine, tu trebuie sa te integrezi, sa fi usor si placut de citit, usor de inteles!
George,iti aduci aminte de un personaj funny care polua forumurile cu ani in urma?,,Prietenila''
Tare seamana .......... :D
Mad carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

mariusangler scrie:iti aduci aminte de un personaj funny care polua forumurile cu ani in urma?,,Prietenila''
Ala era cu punga... :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alexandru.B

Mesaj de Alexandru.B »

gabi1 scrie:
mariusangler scrie:iti aduci aminte de un personaj funny care polua forumurile cu ani in urma?,,Prietenila''
Ala era cu punga...:D
Avea un frate, Rafinament. :lol:
If time is money, I'll spend my money on time.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

gor965 scrie:
freespirit scrie: Daca imi arati un exemplu de postare in care am provocat pe cineva...sunt curios sa o vad...
Asa ad literam nu-mi amintesc sa fi scris provocator insa am sters destule postari off-topic care-ti apartin si in care faceai critica ratiunii pure pe textele altora (gest care provoca invariabil o replica din partea celorlalti). Nu te astepta ca toata lumea sa-ti cante in struna ptr. ca esti activ pe diferite subiecte...forumul nu se invarte dupa tine, tu trebuie sa te integrezi, sa fi usor si placut de citit, usor de inteles!
Fara suparare, dar, cand primii care au "raspuns" au fost cei care au postat aiurea, legandu-se si de o eroare de tastare de-a mea...nu inteleg de ce sunt eu vinovat ca le-am raspuns...daca nu semeni vant...nu culegi furtuna...in principiu...ai dreptate...eu sunt de vina..ca m-am pus la mintea lor... :)
P.S. Nu cred ca m-ai vazut psna acum sa ies in evidenta creand discutii...dar ai vazut ca sunt aceiași care incep cu aiureli...si/sau isi muta "tirul" de pe alte forum-uri...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

freespirit scrie:"Aceiasi"...ma corectez... :)
:lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

mariusangler scrie: George,iti aduci aminte de un personaj funny care polua forumurile cu ani in urma?,,Prietenila''
Nu exista termen de comparatie, Prietenila avea talent :lol: :lol: iar carmol era belea :lol: :lol:
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”